Skrblíkův týden: Slevový kupon IKEA, Likvidace skladů JENA Nábytek, O2 sleva Klenoty Aurum

Martina Opravilová
Publikováno 23. listopadu 2020
  1. JENA Nábytek: Likvidace skladů a doprava na výdejnu zdarma

    Víc než polovinu původní ceny lze nyní ušetřit při nákupu na jena-nabytek.cz. Ve slevě najdete sedačky, postele, ale i matrace či doplňky do domácnosti. Doprava na vybranou výdejnu je navíc nyní zdarma.

  2. IKEA: Získejte až 20 000 Kč s adventním kalendářem

    24 lahodných pralinek na vás bude čekat v adventním kalendáři z IKEA. Kromě čokolády však skrývá kalendář i překvapení – 2 slevové karty nabité na minimální hodnotu 100 Kč. Pokud pak budete mít štěstí, můžete v kalendáři najít karty v hodnotě až 20 000 Kč. Díky aplikaci také můžete naskenovat některé z obrázků na vnitřní straně okének a objevit něco nového. Kalendář lze koupit on-line a jeho cena činí 299 Kč.

  3. Notino: Rtěnka Maybelline k nákupu nad 499 Kč zdarma

    Pokud nakoupíte na Notino.cz produkty značky Maybelline v hodnotě nad 499 Kč, získáte jako dárek rtěnku Color Sensational Lipcolor. Řadu produktů ze sortimentu této značky je navíc možné pořídit se slevou.

  4. Dr.Max: 3 produkty značky Mixa za cenu 2

    Až do 30. listopadu 2020 (či do vyprodání zásob) lze získat 3 produkty značky Mixa za cenu 2. Při nákupu 3 výrobků této značky totiž zaplatíte na e-shopu Dr.Max za nejlevnější z nich jen 0,01 Kč včetně DPH. Až do 29. listopadu 2020 je navíc na e-shopu doprava u objednávek nad 199 Kč zcela zdarma. Ta je pak při objednávce započtena automaticky – není třeba zadávat žádný slevový kupón Dr.Max.

  5. T.S.Bohemia – Až 75% slevy díky Black Friday

    Díky akci Black Friday se můžete těšit u T.S.Bohemia až na 75% slevy. Při nákupu elektroniky, potřeb pro dům a zahradu, ale i drogerie a kosmetiky tak budete moci i opravdu výrazně ušetřit.

  6. O2 Extra výhody: 20% sleva na vybraný sortiment v Klenoty Aurum

    Zákazníci mobilního operátora O2 nyní mohou nakoupit (nejen) vánoční dárky se slevou 20 % v kamenných prodejnách i na e-shopu Klenoty Aurum. Nabídka platí do 30. listopadu 2020 a vztahuje se na vybraný sortiment. Přečtěte si, jak lze čerpat tuto výhodu.

  7. Electroworld: Dárek v hodnotě až 3000 Kč k sušičkám a setům LG

    Při nákupu sušičky nebo setu pračky a sušičky LG v Electroworld získají nyní zákazníci po registraci detergenty značky Coccolino jako dárek. Registrovat se je třeba do 14 dní od nákupu, registrace pak probíhá na stránkách výrobce. Dárky jsou následně zákazníkům zaslány do 40 dní. K nákupu samostatné sušičky získáte jako dárek ubrousky do sušičky v hodnotě 500 Kč zdarma, k nákupu setu pračky se sušičkou pak detergenty na rok zdarma (v hodnotě 3000 Kč). Akce platí až do 28. února 2021.

  8. Mall.cz: Black Friday

    S akcemi typu Black Friday se už před nějakým časem roztrhl pytel. Jinak tomu nebylo ani na Mall.cz. Zde máte ještě šanci ještě poslední týden využít dané akce a nakoupit téměř vše, na co si vzpomenete, až s 80% slevou. V akci můžete pořídit například bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE. Ta jsou bezdrátová, baterie pak vydrží až 15 hodin díky dobíjecímu pouzdru. Díky 47% slevě tento kousek koupíte jen za 777 Kč místo obvyklých 1490 Kč.

  9. Lidl: Vybavení do dílny za super ceny

    Lidl si pro své zákazníky v tomto týdnu připravil super akci zaměřenou na vybavení dílny. V nabídce tak naleznete praktické pomocníky značky Parkside za parádní ceny. Sortiment obsahuje například sadu nástrčných či imbusových klíčů, páječku na baterie či příslušenství pro přímou brusku. Většinu vybavení lze navíc zakoupit i na e-shopu.

  10. Countrylife: Velká vánoční akce 2020

    Na Countrylife dnes startuje vánoční akce, která přinese až 32% slevy. Až do 23. prosince 2020 si mohou zákazníci nakoupit biopotraviny, produkty zdravé výživy, ale i ekologickou drogerii za super ceny. Výrobky jsou pak dostupné na e-shopu či ve vybraných prodejnách biopotravin a zdravé výživy.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás