Skrblíkův týden: Škrrtání cen v Datartu, sleva až 58 % na XXL parfémy, Burger King akce 1+1

Lapetka
Publikováno 5. dubna 2021

První dubnový týden je letos spojen s Velikonocemi, čehož si samozřejmě všimly i e-shopy, které si připravily řadu zajímavých nabídek. My se jimi probrali a sepsali jsme pro vás ty nejlepší z nich.

  1. Datart: Vybírrejte stovky zlevněných produktů v akci Škrrtáme ceny

    Datart přichází s akcí Škrrtáme ceny, ve které zařadil do slev stovky produktů. S koupí byste neměli dlouho váhat, akce odstartovala 5. dubna 2021 v 9:00 a končí za týden, tedy 12. dubna 2021. Zlevněné jsou produkty napříč celým sortimentem, například nositelná elektronika, mobilní telefony, televize, notebooky, domácí spotřebiče i pomocníci do dílny nebo na zahradu.

    Mezi jeden z produktů s nejzajímavější slevou patří bezdrátová sluchátka Koss s cenou 297 Kč (z původních 1 199 Kč).

  2. A3 Sport: Extra sleva 15 % a uvítací voucher v hodnotě 100 Kč

    Skvělou nabídku si připravil A3 SPORT. V jeho e-shopu lze nakoupit veškeré zboží se slevou 5 nebo 15 % a navíc ještě ušetřit dalších 100 Kč. Jedinou podmínkou je být, nebo stát se členem Zákaznického klubu tohoto e-shopu. Stávající členové obdrží e-mail se slevovým kódem automaticky, výhodnější podmínky jsou pak nastaveny pro nové zákazníky, kteří navíc obdrží uvítací voucher v hodnotě 100 Kč. 15% extra sleva se vztahuje na všechno nezlevněné zboží, 5% sleva na již zlevněné produkty.

    Akce platí pouze pro stávající členy Zákaznického klubu A3 SPORT nebo zákazníky, kteří se do klubu zaregistrují nejpozději do 11. dubna 2021, což je zároveň datum, do kterého je platný slevový kód.

  3. Elegant.cz: Slevový kód na 15% velikonoční slevu

    Slevový kupón na extra 15% slevu máme v nabídce pro čtenáře Skrblíka. Lze jej uplatnit v e-shopu Elegant.cz, který má ve své nabídce kvalitní spodní prádlo, župany, pyžama, noční košilky, nebo těhotenské prádlo.

    Slevový kód je potřeba vygenerovat na stránkách Skrblíka a platí do 7. dubna 2021 na všechno zboží kromě toho v sekci lůžkoviny.

  4. Parfémy.cz: XXL balení parfémů i kosmetiky za skvělé ceny

    Na e-shopu Parfémy.cz mají v nabídce XXL balení parfémů i kosmetiky se slevami až 58 %. V této sekci jsou zařazeny oblíbené značky jako Boss, Versace, Bvlgari, Elizabeth Arden a mnoho dalších.

    V XXL baleních seženete parfémy, toaletní vody, sprchové gely, testery i tělová mléka.

  5. Dr.Max: Dvojitá ochrana pro vaše zvířecí mazlíčky s 25% slevou

    Jaro už začalo a klíšťata už pomalu začínají zase řádit. Svým mazlíčkům byste proto měli pořídit odpovídající ochranu, abyste je před těmito parazity ochránili. v e-shopu lékárny Dr.Max seženete kvalitní přípravky Frontline pro psy i kočky a to buď ve formě kožního spreje, nebo pipety, kterou zvířeti aplikujete přípravek mezi lopatky.

    Produkty Frontline, které pořídíte s 25% slevou, poskytnou vašim čtyřnohým kamarádům hned dvojí ochranu, jak proti klíšťatům, tak i proti blechám.

  6. O2 Výhody: 15% sleva na veškerý sortiment od Albi

    Zákazníci O2 mohou stabilně čerpat zajímavé výhody a slevy. Aktuálně jsme v nabídce narazili na zajímavou 15% slevu na vše od firmy Albi. Ta je známá především zábavnými hrami: stolními, vědomostními, dětskými, rodinnými, nebo i únikovkami, které můžete hrát doma. Firma Albi ale nabízí také přáníčka, nebo originální dárky, například diáře nebo hrnky – vybere si opravdu každý.

    Slevu je potřeba čerpat vygenerováním slevového kódu na stránkách O2, podmínky i návod naleznete zde.

  7. Lidl: Vybavení na zahradu

    Vzhledem k současným vládním nařízením to vypadá, že mnoho lidí stráví letošní léto na své zahradě, což poskytuje skvělou příležitost k jejímu zkrášlení. V nabídce Lidlu seženete mnoho produktů, které vám pobyt na zahradě zpříjemní tak, že se budete cítit jako na dovolené.

    Skvěle vypadají polohovací křesla se sluneční clonou, slunečníky i solární LED svítidla. Akce platí od 6. dubna 2021.

  8. Burger King: Big King, hranolky, Pocket Wrap i malinovka v akci 1+1

    Milovníci fast foodů (a přiznejme si, že jednou za čas rád zhřeší skoro každý :) ) se mohou radovat z akce restaurace Burger King. V ní si můžete naskládat celé obědové menu pro 2 za cenu 1. Výhodou je, že akce platí pro rozvoz, takže je ideální volbou ke sledování filmů či seriálů z pohodlí domova. Akce 1+1 zdarma se vztahuje na Big King, střední hranolky, kuřecí Pocket Wrap a 0,5l malinovku.

    Promo akce 1+1 platí pro rozvoz, nikoli pro vyzvednutí přímo v restauraci.

  9. UrbanStore: Jen do zítřka extra velikonoční sleva 25 %

    Obměnu jarního šatníku zvládnete i online na Urbanstore.cz. Už jen do zítřka získáte k nákupu extra velikonoční, 25% slevu na vybrané kousky, nabídka je však opravdu velmi široká.

    UrbanStore navíc ke každé objednávce přibalí voucher na 500 Kč na další nákup.

  10. CZC.cz: Jarní slevy na hry

    V e-shopu CZC.cz mají připravenou zajímavou jarní akci pro vášnivé hráče, v rámci které lze zakoupit několik desítek her se slevou až 88 %. V tomto výprodeji jsou k sehnání hry na jednu z nejrozšířenějších konzolí, Playstation 4.

    V nabídce jsou hry jako Spider-Man, Gran Turismo, Uncharted, nebo golfový simulátor Everybody´s Golf ve verzi VR.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás