Skrblíkův týden: Prima Nákupy 2020, slevy H&M, Škrrtání cen a doprava zdarma Datart

Martina Opravilová
Publikováno 16. března 2020
  1. Prima Nákupy 2020: Ušetřete až 50 % se slevovými kupony

    Právě v těchto dnech probíhá první ročník nákupní akce, kterou pořádá televize Prima ve spolupráci se společností Mastercard, Prima Nákupy. Do akce je zapojeno více než 60 obchodů, ve kterých lze pořídit oblečení, kosmetiku, nábytek, domácí potřeby nebo elektroniku se slevou až 50 %. Sleva je uplatněna po zadání příslušného kuponu v konkrétním e-shopu. Do akce je zapojena např. Alza (sleva až 20 % na vybrané zboží), Datart (až 30 %) nebo Tescoma (20% sleva na vše). Více informací najdete v článku Prima Nákupy 2020.

  2. Alza.cz: Sleva na vybavení (nejenom) pro home office

    Alza zareagovala na situaci, která v Česku v současnosti panuje, a zlevnila řadu produktů pro práci (a celkově pobyt) v domácím prostředí. V akci najdete notebooky, tablety, kancelářské židle či software, zároveň zde ale zakoupíte se slevou i společenské hry, PC a konzolové hry, naučné a kreativní hračky či eBook čtečky. Například sadu všech 7 dílů Harryho Pottera seženete s 19% slevou, kluky pak jistě zaujme elektronická stavebnice Voltík (I.). Ta umožňuje sestavit až 35 různých projektů, je vhodná pro děti od 7 let a koupíte ji se slevou 33 %. K dostání jsou i varianty pro děti od 10 a 12 let.

  3. Dr.Max: 1 + 1 zdarma u vybraných produktů

    Až do 31. března 2020 platí v lékarně Dr.Max akce 1 + 1 na vybrané produkty. Akce se vztahuje například na celou řadu zubních past značky ECODENTA. Některé produkty navíc zakoupíte ještě se slevou – například zubní pastu ECODENTA s trojitým účinkem (100 ml) najdete v nabídce za 99 Kč místo obvyklých 139 Kč.

  4. Electroworld: Tablety na půl roku k myčce zdarma

    Při nákupu myčky Whirlpool s unikátními tryskami 6. smysl PowerClean Pro můžete získat tablety JAR PLATINUM PLUS na 6 měsíců. Stačí si myčku u Electroworld zakoupit do 30. dubna 2020, zaregistrovat se na stránkách výrobce a pak už jen čekat, než tablety dorazí – ty by měly přijít do 30 dní.

  5. JENA nábytek: Jarní likvidace skladů

    Od 16. března do 22. března 2020 probíhá u JENA nábytek jarní likvidace skladů, můžete se tak těšit až na 67% slevy. V akční nabídce najdete například šatní skříně, matrace, postele, sedačky či křesla. Ačkoli jsou prodejny JENA nábytek kvůli nařízení vlády ČR do 24. března 2020 uzavřeny, e-shop funguje i nadále. Objednaný nábytek vám navíc bude doručen zdarma.

  6. Lidl: Zahradní vybavení

    Od pondělí 16. března 2020 bude Lidl nabízet i množství zahradního vybavení za rozumné ceny. Najdete zde například samozavlažovací truhlík, zahradnické nůžky, obal na zahradní nábytek či tlakový rozprašovač. Velké množství produktů zakoupíte i na e-shopu.

  7. Datart: Škrrtání cen a doprava zdarma

    Datart v návaznosti na přijatá vládní opatření nabízí dopravu zdarma na všechny objednávky od 500 Kč. Zároveň v e-shopu probíhá akce Škrrtání cen, díky které se vybrané produkty prodávají za výhodnější ceny. V nabídce nás zaujal například designový topinkovač Mora za 359 Kč nebo 4K Ultra HD Smart LED televize Samsung s uhlopříčkou 139 cm za 13 990 Kč. Akční ceny jsou časově limitovány. Před potvrzením objednávky nezapomeňte zkontrolovat, jestli pro vás nemáme k dispozici slevový kupon Datart.

  8. Mall.cz: Až 60% sleva na produkty značky Vileda

    Až do 22. března 2020 probíhá na Mall.cz Vileda týden – během něj si budete moci zakoupit výrobky této značky až se 60% slevou. Čekat na vás budou mopy, sušáky na prádlo, žehlicí prkna či například elektrický vysavač na okna Vileda Windomatic Power. Ten zde seženete s 47% slevou, místo běžných 1599 Kč tak zaplatíte jen 839 Kč.

  9. Bibloo.cz: Nakupujte s 10% slevou

    Rádi byste si udělali radost a pořídili si nový kousek oblečení? Pak rozhodně navštivte Bibloo.cz, kde momentálně najdete 10% slevu na vše – včetně zlevněného zboží. Stačí při objednávce zadat kód BIBLOO10. Podívejte se na také na seznam dalších slevových kupónů Bibloo.cz.

  10. Tesco: Sleva na čisticí prostředky a vysavače

    Chystáte se na jarní úklid? Pak byste rozhodně měli vědět o tom, že Tesco nabízí čisticí prostředky až do 24. března 2020 (či do vyprodání zásob) se slevou až 58 %. To ale není vše. Najdete zde i slevu na vysavače – její výše je konkrétně 20 %.

  11. H&M: Sezónní sleva až 50 %

    V H&M můžete v rámci sezónní slevy nakoupit až o 50 % levněji. Sleva se vztahuje na různé druhy zboží, za super cenu tak můžete nakoupit dámské, pánské i dětské oblečení, ale i doplňky do domácnosti. Při nákupu nad 800 Kč také můžete získat dopravu zdarma – stačí zadat slevový kupon H&M ve znění 0458.

  12. Sportisimo: Jarní slevová hitparáda

    Milovníky sportu jistě zaujme i akce Sportisima. To v rámci Jarní slevové hitparády nabízí slevy 40–70 % na sportovní vybavení a oblečení.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás