Skrblíkův týden: Navigace a kamera do auta zdarma, XXL týdny v Alze, 20% sleva na nákup v Tesco

Lenka Chládková
Publikováno 25. ledna 2021
  1. Tesco: Získejte 20% slevu na celý nákup

    Nová věrnostní akce přináší až 20% slevu na celý nákup v Tesco. Za každých 220 Kč nákupu v Tesco dostane každý zákazník, který předloží kartičku Clubcard, jednu nálepku. Deset nasbíraných nálepek je možné vyměnit za 10% slevu na celý nákup, 20 známek pak za 20% slevu. Nálepky k nákupu budou v Tesco rozdávat až do 23. února 2021, slevu na nákup lze uplatnit do 28. února 2021.

  2. About You: Více než 70 tisíc produktů v zimních slevách

    Zimní výprodej je v internetovém obchodě s módou a doplňky AboutYou.cz v plném proudu. Se slevou až 60 % se zde prodává více než 70 tisíc produktů. V nabídce je převážně sezónní značkové zboží – tedy zimní bundy, zimní boty, svetry, mikiny a mnoho dalšího v dámském, pánském i dětském sortimentu. Doprava je zdarma pro všechny objednávky, standardní dodání trvá 2 až 4 pracovní dny.

  3. Hodinky.cz: Značkové hodinky v akci 1+1 zdarma

    Pokud v e-shopu Hodinky.cz zakoupíte dvoje hodinky, získáte levnější zdarma. Akce se vztahuje na dámské, pánské i dětské hodinky, v nabídce jsou zastoupeny nejen klasické značky jako Casio, Festina, Timex, Secco, ale také prémiové značky Just Cavalli, Hugo Boss, Gant nebo chytré hodinky Huawei GT Active. Akce trvá do 31. ledna 2021.

  4. Sparkys.cz: Odměna za vysvědčení – sleva 20 % na vše

    Tento týden na školáky čeká pololetní vysvědčení. I když děti z větší části pololetí do školy nechodily, musely se naučit a přizpůsobit novému systému výuky. A za to si alespoň malou odměnu rozhodně zaslouží. Internetová hračkářství SparkysBambule pro tuto příležitost nabízí 20% slevu na vše kromě stavebnic LEGO a již zlevněných položek. Sleva se automaticky odečte z hodnoty objednávky, pokud v nákupním košíku zadáte slevový kupon Sparkys ve znění VYSVEDCENI. Kupon lze uplatnit do 31. ledna 2021.

  5. Dormeo: White Sales – ušetřete až 50 %

    Na stránkách Dormeo.cz probíhá do konce ledna výprodej nejlepších produktů pro spánek. Slevy až 50 % jsou přislíbeny na anatomické polštáře, sady lůžkovin, deky, matrace, povlečení, ručníky a další bytové doplňky.

  6. Periodik: K ročnímu předplatnému navigace a kamera do auta Garmin

    Pouze do 31. ledna 2021 je možné získat k ročnímu předplatnému tištěných novin Právo navigaci a záznamovou kameru do auta Garmin Dash Cam Mini s Full HD rozlišením zdarma. Roční předplatné, které obsahuje 300 vydání (6 dní v týdnu), vychází na 6 321 Kč. Více podrobností a formulář objednávky najdete stránkách Periodik.cz.

  7. KlenotyAurum.cz: Sleva 20 % na celý sortiment

    Internetový obchod Klenoty Aurum připravil pro členy Klenoty Klubu jedinečnou akční slevu 20 % na celý sortiment. Podmínkou pro uplatnění slevy je právě členství ve věrnostním programu Klenoty Klubu, nicméně do klubu se lze registrovat ještě před provedením nákupu. Registrace je jednoduchá, stačí vyplnit registrační formulář na stránkách KlenotyAurum.cz. Slevu je možné využít do 31. ledna 2021.

  8. Lékárna.cz: Více než 500 produktů ve výprodeji

    Lékárna.cz nabízí více než 500 produktů za výprodejové ceny. Výhodně tak můžete pořídit nejrůznější potravinové doplňky na podporu imunity, kloubní výživu, dezinfekční gely a jiné dezinfekční přípravky (Sanytol, Dettol), produkty zdravé výživy, léčivé přípravky na rýmu, chřipku a nachlazení, kosmetiku, parfémy, dárkové balíčky a mnoho dalšího.
    akci 1+1 zdarma můžete koupit dětský multivitamín Rakytníček, Vitamin C 500 mg trio natur od českého výrobce Terezia nebo VitaCé vitamín C české značky ADVANCE.

  9. Alza.cz: XXL týdny – Velká balení za výhodnější cenu

    Na Alza.cz v těchto dnech probíhají XXL týdny, díky kterým lze nakoupit velká balení různého zboží za výhodnou cenu. Slevy se netýkají pouze drogerie – výhodněji pořídíte kávové kapsle L’OR, Nescafé Dolce Gusto, Tassimo, Slaný karamel Gold + cestovní balení, krmivo pro domácí mazlíčky, sójové nápoje, sportovní výživu i různé potravinové doplňky. Slevy poběží do 31. ledna 2021.

  10. Obag: Super Sale – slevy až 70 %

    Praktické a velmi originální kabelky Obag s nejrůznějšími doplňky nabízí e-shop Obag.cz až o 70 % levněji. Kabelky si lze skládat podle vlastního stylu, a pokud se vybraná kombinace někdy omrzí, stačí vyměnit držadlo, připnout popruh, změnit klopu nebo přidat některý ze stylových doplňků. Kompletní nabídku zlevněného zboží najdete na stránkách Obag.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás