Skrblíkův týden: Na Oktoberfest od 798 Kč, sleva 50 % na jazykový kurz, levnější neomezený tarif + 7 GB dat, kolo štěstí Jysk

Lucie Schmidtová
Publikováno 18. září 2023

Okusili byste rádi atmosféru pivního festivalu Oktoberfest? Do Mnichova vás doveze Regiojet, zpáteční jízdenka je k dispozici již od 798 Kč. T-mobile nabízí celé září neomezený tarif se 7 GB a daty Pořád online za výhodnější cenu, ve Smarty zakoupíte elektroniku i Apple produkty se studentskými slevami a jazykovka Jipka prodává jazykový kurz o 50 % levněji.

V Jysku je pro vás připraveno kolo štěstí o poukázky na 250 Kč a dárkovou kartu ve výši 10 000 Kč, na inSportline.cz probíhají slevy až 72 % na fitness a outdoor vybavení, Parfémy.cz přináší bezplatnou dopravu k nákupu vybraných parfémů a máme pro vás také 20% slevový kupón pro e-shop Krytpromobil.cz.

  1. Regiojet: Žlutým autobusem na Oktoberfest od 798 Kč

    Tradiční mnichovský pivní festival odstartoval a potrvá do úterý 3. října 2023. Pokud byste rádi okusili, jak takový pravý mnichovský Oktoberfest vypadá, máme pro vás příležitost vypravit se tam Regiojetem. Výlet můžete spojit i s návštěvou nejznámějších mnichovských památek. Regiojet si pro vás navíc připravil i speciálního průvodce Oktoberfestem.

    Ceny jízdenek žlutými autobusy začínají na 399 Kč pro dospělého, cesta tam a zpět vás tedy vyjde nejméně na 798 Kč. Ceny se liší v závislosti na dni a času odjezdu. Nástupní stanice je na autobusovém nádraží Florenc v Praze.

  2. T-mobile: Neomezený tarif se 7 GB a daty Pořád online za 469 Kč

    Pouze letošní září si můžete u T-mobile sjednat tarif s neomezeným voláním, neomezenými SMS a 7 GB dat jen za 469 Kč měsíčně místo běžné ceny 670 Kč. Limitovaná nabídka platí pouze online, tarif je potřeba zřídit skrze web T-mobile.cz.

    V rámci tohoto tarifu zůstáváte stále online, neboť i po vyčerpání datového limitu můžete být nadále na síti. Datovou jistotu neboli funkci “Pořád online” zapnete každý měsíc v mobilní aplikaci T-mobile, a to zcela bezplatně. Výhodou tarifu je sjednání bez závazků a bez sankcí.

  3. Jysk: Kolo štěstí o dárkovou kartu 10 000 Kč a až 70% slevy

    Jysk slaví 20 let v České republice a v rámci této příležitosti si pro vás připravil speciální kolo štěstí a až 70 % slevy na nábytek a bytové doplňky. Pro zákazníky je připravena soutěž o jednu z pěti dárkových karet v hodnotě 250 Kč a jednu dárkovou kartu v hodnotě 10 000 Kč. Zatočit si můžete každý den od 13. září do 17. října 2023. Kolo štěstí najdete zde.

  4. Jipka moje jazykovka: Jazykový kurz se slevou 50 %

    Pokud si u jazykovky Jipka zakoupíte dva jazykové kurzy, na ten levnější z nich získáte slevu ve výši 50 %. Využijte této skvělé příležitosti, abyste se dali do studia cizího jazyka klidně s vaším kamarádem, nebo si k vašemu aktuálnímu studiu přidali další kurz s rodilým mluvčím.

    K dispozici je rovněž speciální balíček 25 online jazykových lekcí za levnější cenu 12 525 Kč pro dospělé či 15 125 Kč pro děti. Obě akce platí do 30. září 2023.

  5. Smarty: Studentské slevy na elektroniku i Apple produkty

    Všichni, kteří do 30. září 2023 nakoupí na Smarty.cz se studentskou kartičkou ISIC nebo s potvrzením o studiu, ale rovněž s učitelskou kartičkou ITIC či potvrzením o zaměstnání ve školství, si zlevní hodnotu objednávky až o 10 %.

    Smarty.cz nabízí během začátku školy slevy na elektroniku, a to i na vybrané Apple produkty (například iPad 10,2, MacBook Air 15). K dispozici je Smarty slevový kupón na 5 a 10 %. Pro uplatnění Smarty slevy je potřeba přiložit uvedený doklad jako přílohu k online objednávce, nebo ho při osobním nákupu ukázat na prodejně.

  6. inSportline.cz: Až 72 % slevy na fitness a outdoor vybavení

    Léto je pomalu u konce, inSportline proto přichází se zářijovou akcí plnou slev. Za levnější ceny zakoupíte fitness a další sportovní i outdoor vybavení. Pořídit si tak můžete cokoliv na cvičení za výrazně nižší ceny.

    Zlevněny jsou koloběžky, běžecké pásy, rotopedy, kola, přilby, boxovací pytle, ale i trampolíny, stoly na stolní tenis, karimatky a další. Zlevněno je také sportovní i moto oblečení a další produkty pro krásu a zdraví.

  7. Notino.cz: Kosmetická taštička k nákupu značky Max Factor jako dárek

    Nakoupíte-li na Notino.cz jakékoliv produkty značky Max Factor alespoň za 300 Kč, dostanete kosmetickou taštičku stejné značky jako dárek. To není vše, získáte k tomu totiž i bezplatné doručení.

    Tento týden objevíte na Notinu rovněž 15% slevu na parfémy a bytové vůně. Pokud si navíc stáhnete mobilní aplikaci Notino, obdržíte k tomu extra slevu 3 % se slevovým kódem fra18.

  8. Krytpromobil.cz: Slevový kupón -20 % na pouzdra a kryty

    E-shop se širokým sortimentem příslušenství k chytrým telefonům má pro vás 20% slevu na kryty a pouzdra. Pokud se pro nákup některého z nich rozhodnete, pak nezapomeňte využít Krytpromobil slevový kupón. Uplatnit ho lze pouze do 31. října 2023.

  9. Vemzu: VEMZU DNY se slevami i 60 % + slevový kód 20 %

    Internetový obchod s módou i vybavením do domácnosti odstartoval VEMZU DNY, během kterých dosahují slevy i více jak 60 %. Zlevněno je nejen oblečení a módní doplňky, ale rovněž nábytek, pohovky a další bytové vybavení.

    Nakoupíte-li nad 3 000 Kč. doporučujeme vám k tomu využít speciální Vemzu slevový kupón ve výši 20 % ve znění VEMZUDNY20. Kód platí i na již zlevněné zboží.

  10. Parfémy.cz: Doprava ZDARMA k nákupu vybraných parfémů

    Při zakoupení vybraných parfémů na e-shopu Parfémy.cz získáte bezplatné doručení. Doprava ZDARMA Parfémy.cz je dostupná například pro vůni Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme, Gucci Guilty či Chanel Coco Mademoiselle. Akce platí do soboty 30. září 2023, nebo do vyprodání zásob.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás