Skrblíkův týden: Muzejní noc, 100 GB dat za 349 Kč, slevové kupony Mall, likvidace skladu Okay

Lenka Chládková
Publikováno 10. června 2024

V sobotu 15. června 2024 byste si neměli nechat ujít Muzejní noc v Praze a v Ostravě, zpřístupněno bude několik desítek muzeí, galerií a jiných kulturních institucí. Čedok nabízí Last Minute dovolenou v Egyptě s All Inclusive za 7 990 Kč za osobu a Mutumutu rozdává tři tisíce na nákup sportovního oblečení a vybavení.

Operátor O2 zlevnil datové SIM a Vodafone nabízí tarif Super+ s neomezenými daty, voláním a SMS za akční sníženou cenu. Mall vydal stovky slevových kuponů a drogerie Teta ke každému nákupu přidává slevy na vybrané značky.

  1. Mutumutu: 3 000 Kč na nákup do Decathlonu, nebo Sportisima

    Životní pojištění Mutumutu kryje výpadek příjmů při pracovní neschopnosti, invaliditě a smrti. Mutumutu nabízí oproti tradičním pojišťovnám řadu výhod, mimo jiné možnost získat až 30 % již uhrazeného pojistného nazpět. Stačí pravidelně sportovat, nevynechávat pravidelné návštěvy u praktického lékaře a nekouřit.

    Do 30. června 2024 Mutumutu přidává k Dohodě o pojištění odměnu – poukaz v hodnotě 3 000 Kč na nákup sportovního oblečení a vybavení v jednom z těchto e-shopů: Decathlon.cz, Sportisimo.cz, Top4Running.cz, nebo duteshop.cz. K získání odměny je třeba sjednat pojištění Mutumutu do 30. června 2024, platit minimální měsíční pojistné ve výši 500 Kč a mít pojistku aktivovanou minimálně po dobu jednoho roku. Podrobnosti jsou dostupné na Mutumutu.cz.

  2. Invia.cz: Egypt Last Minute – týden s All Inclusive za 7 990 Kč

    Týden v eyptské Hurghadě v Minamark Beach Resort**** s All Inclusive nabízí Čedok jako Last Minute na Invia.cz za cenu 7 990 Kč za osobu. Odlet z Prahy je již tuto neděli, tedy 16. června 2024, návrat je plánován na 23. června 2024. Hotel se nachází přímo u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Cena a dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit, informace jsou platné v den vydání Skrblíkova týdne v pondělí 10. června 2024.

    Aktuální nabídku Last Minute zájezdů se slevou až 40 % najdete na stránkách Invia.cz.

  3. O2: Datamanie 100 GB za akční cenu 349 Kč

    SIM kartu se 100 GB za 349 Kč na 30 dní nabízí O2. Akční cenu je možné využít do 15. července 2024, poté bude platit standardní cena 449 Kč. Se SIM kartou je možné neomezeně volat za 15 korun na den, SMS vychází na 2 koruny. Funguje i jako eSIM.

    SIM kartu Datamanie 1000 GB na 365 dní O2 prodává za 2 999 Kč namísto běžných 3 499 Kč.

  4. Okay: Likvidace skladu

    Okay likviduje sklady elektra a nábytku, slevy vybraného zboží dosahují až 74 %. Zleněny jsou velké a malé domácí spotřebiče, chytré hodinky a fitness náramky, příslušenství k nositelné elektronice, televizory, mobilní telefony, notebooky a produkty péče o tělo.

    Likvidace skladu poběží do neděle 16. června 2024, nebo do vyprodání zásob.

  5. Vodafone: Neomezená data, volání a SMS za 699 Kč za měsíc

    U Vodafone právě teď pořídíte mobilní tarif Neomezený Super+ za 699 Kč. Tarif obsahuje neomezená data, neomezené volání a SMS. Rychlost dat je 20 Mb/s, v aplikaci Můj Vodafone je možné 5 x do měsíce na 24 hodin využít maximální rychlost dat v 5G síti. Za tarif se běžně platí 997 Kč měsíčně.

    Souběžně Vodafone nabízí tarif s neomezeným voláním, SMS do všech sítí a 3,5 GB dat za 327 Kč za měsíc. Tarif je připraven pro všechny nové zákazníky, kteří si u Vodafonu zřídí nové telefonní číslo, případně si přenesou číslo od jiného operátora k Vodafone. Stávající zákazníci Vodafonu mohou nabídku využít v případě, že si změní platební metodu z dobíjecí karty na vyúčtování. Obě nabídky jsou časově limitovány, podmínkou je zřízení online. Podrobné informace jsou k dispozici na stránkách Vodafone.cz.

  6. Dermacol: Letní slevy 30–70 %

    Dermacol pořádá Letní slevy, výrazně levněji tak pořídíte dekorativní kosmetiku (různé make-upy, krycí tyčinky, pudry, lesky na rty, rtěnky, řasenky, laky na nehty), pleťovou i tělovou péči, šampony, kondicionéry a dárkové balíčky.

    Kompletní nabídku Letních slev najdete na Dermacol.cz.

  7. Tescoma: Dny TESCOMA klubu

    Každý člen věrnostního klubu TESCOMA získá při nákupu v e-shopu nebo v prodejnách Tescoma 21 % z utracené částky zpět na klubovou kartu. Částka se připíše ve formě bodů, které bude možné využít jako slevu na další nákup. Postup je jednoduchý, při online nákupu se je třeba nejdříve přihlásit k zákaznickému účtu (případně se nově zaregistrovat) a nakoupit jakýkoli produkt včetně akčního zboží. Nejpozději do 48 hodin bude na kartu připsáno 21 % z utracené částky.

    Při nákupu v kamenné prodejně je třeba při placení předložit zákaznickou kartu Tescoma. Akce trvá do neděle 16. června 2024.

  8. Drogerie Teta: Červnové slevové kupony za nákup

    K nákupu v Drogerii Teta dostanete 16 slevových kuponů, přičemž slevy je možné uplatnit i na akční zboží. Mezi kupony najdete slevy například na prací prášky Ariel či Persil, aviváže Lenor, dětské plenky Pampers, tělovou a vlasovou péči Nivea, opalovací kosmetiku Nivea Sun, tablety do myčky JAR nebo Somat, čistící prostředky SAVO a další.

    Slevové kupony Drogerie Teta rozdává ke všem nákupům v hodnotě od jedné koruny. Podmínkou je pouze provedení nákupu do 1. července 2024.

  9. MALL.CZ Dny: Stovky kuponů se slevou až 33 %

    Internetový obchod Mall.cz v rámci akce MALL.CZ Dny připravil slevové kupony na stovky značek. Slevy ve výši 5–33 % platí na vybrané značky, kategorie nebo produkty uvedené u příslušného slevového kódu. Levněji lze pořídit některé spotřebiče, vybavení do domácnosti, hračky, oblečení, potřeby pro domácí mazlíčky, drogerii a další produkty.

    Kompletní nabídku kuponů najdete na Mall.cz, při nákupu si stačí najít konkrétní slevový kupon Mall.cz a zadat ho v objednávce. Slevové kódy jsou platné do 23. června 2024.

  10. Muzejní noc v Praze a Ostravě

    Sobota 15. června 2024 od 19 hodin do půlnoci je v Praze vyhrazena muzeím. Letošní Pražská muzejní noc proběhne pod záštitou Muzea města Prahy, pro veřejnost bude otevřeno více než 30 muzeí, galerií a dalších kulturních institucí – například Galerie Rudolfinum, Poštovní muzeum, Dům U Kamenného zvonu, Štefánikova hvězdárna, Muzeum Prahy, Muzeum Karla Zemana a další.

    V sobotní večer bude při této příležitosti zřízena speciální tramvajová linka č. 35, která povede z Malovanky přes Letnou a centrum, využít bude možné také slevu na Rekola (2 jízdy do 30 minut zdarma při zadání slevového kódu PMN2024 v aplikaci Rekola), Nextbike nebo Liftago (prvních 300 jízd se slevou 100 Kč při použití kódu MUZEJNINOC100 v aplikaci Liftago).

    V sobotu 15. června 2024 se koná rovněž Ostravská muzejní noc. Program je dostupný na stránkách OstravskaMuzejniNoc.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás