Skrblíkův týden: Výprodej Alza, týden v Chorvatsku 8 189 Kč, slevy IKEA, vše za půlku v Jeans Store

Lenka Chládková
Publikováno 3. června 2024

Prodejci pomalu, ale jistě spouštějí sezónní výprodeje, ušetřit tak můžete při nákupu elektroniky, nábytku nebo oblečení. V kamenných prodejnách Bambule probíhá akce 1+1 zdarma na panenky Barbie a v parfumerii Marionnaud je možné výhodně nakoupit luxusní parfémy.

Dovolená s cestovní kanceláří České kormidlo v Chorvatsku s dopravou i polopenzí vyjde na něco málo přes 8 tisíc korun a mezi aktuálními Hity týdne na lidl-shop.cz stojí za pozornost bezdrátová sluchátka s nabíjecím pouzdrem za půlku nebo osobní váha s LCD displejem za 149,90 Kč.

  1. České kormidlo: Týden v Chorvatsku s dopravou a polopenzí od 8 189 Kč

    Prázdniny se blíží a ceny dovolených rostou. Sice obtížně, ale stále se dají najít nabídky pobytů u moře za přijatelné ceny. Jednou z nich je týdenní pobyt v chorvatském letovisku Vodice s polopenzí za 8 189 Kč za osobu. V ceně je samotný pobyt, polopenze a autobusová doprava. Ubytování je zajištěno ve 3* depandanci Imperial Blue. Odjezd je naplánován na pátek 14. června 2024, návrat je v neděli 23. června 2024.

    Až 2 děti (do 11,99 a do 6,99 let) mají stravu a ubytování zdarma, platí se za ně pouze doprava. U celkové ceny je třeba ještě počítat s případným poplatkem (300 Kč za osobu) za nástupní místo. Více informací je k dispozici na stránkách cestovní kanceláře Českékormidlo.cz.

    Nabídka je platná v den vydání Skrblíkova týdne, tedy 3. června 2024, cena a dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit.

  2. Asko Nábytek: Velký výprodej se slevami až 70 %

    Na Asko-Nábytek.cz běží Velký výprodej, připraveny jsou slevy až 70 % na sedací soupravy, obývací stěny, kuchyně, jídelní sety, postele, skříně, nábytek do dětského pokoje, do kanceláře nebo na zahradu. Zlevněné jsou také bytové doplňky a další vybavení pro domácnost.

    Kompletní nabídku najdete na Asko-Nábytek.cz.

  3. Jeans-Store.cz: Nenechte si ujít 50% slevy na vše

    Jeans-Store.cz zlevnil celý sortiment o 50 %. Za poloviční cenu tak nakoupíte módní kousky z dílny Pepe Jeans – džíny různých střihů i barevných provedení, kraťasy, plavky, spodní prádlo, mikiny i trička. Dámská trička začínají od 450 Kč, kraťasy od 900 Kč, tašky od 800 Kč a pásky od 650 Kč. Za balení 3 kusů pánských ponožek Pepe Jeans zaplatíte 250 Kč, za nejlevnější pánské tričko 350 korun a pánské kraťasy seženete od 900 Kč.

    Zlevněno je také oblečení portugalské prémiové značky Salsa Jeans, a to jak v dámské, tak v pánské kategorii. Slevy poběží do pondělí 10. června 2024.

  4. eObuv.cz: Mid Season Sale až 30 %

    Více než 30 tisíc bot a doplňků zařadil do slev e-shop eObuv.cz. Se slevou až 30 % je možné pořídit sandály, nazováky, sneakersy, tenisky, baleríny nebo třeba běžecké boty. Zastoupeny jsou značky jako Tommy Hilfiger, Calvin Klein, adidas, Dr. Martens, Vans, Crocs, New Balance, Karl Lagerfeld, Tamaris a mnoho dalších.

    Na eObuv.cz obvykle probíhá vícero akcí zároveň, proto nezapomeňte před odesláním objednávky zkontrolovat, jestli není k dispozici slevový kupon eObuv.

  5. lidl-shop.cz: Bezdrátová sluchátka za půlku, osobní váha za 149,90 Kč

    Hity týdne na lid-shop.cz přináší nové slevy. Za pozornost tento týden rozhodně stojí Bezdrátová sluchátka Silvercrest s nabíjecím pouzdrem za poloviční cenu – 349,90 Kč namísto původních 699,90 Kč. Sluchátka na jedno nabití přehrají při střední hlasitosti až 3 hodiny hudby, díky funkci headsetu a integrovanému mikrofonu se s nimi dá snadno telefonovat. Na výběr jsou dvě barevná provedení – černá a bílá.

    V nabídce nejde přehlédnout ani osobní váha Silvercrest se 40% slevou. Za cenu 149,90 Kč získáte velmi přesnou váhu z bezpečnostního nášlapného skla se 4 senzorovou technikou a LCD displejem. Běžně stojí 249,90 Kč. Uvedené ceny jsou platné do neděle 9. června 2024.

  6. Parfumerie Marionnaud: Parfémy s 30% slevou

    Jakoukoli vůni nad 75 ml pořídíte v parfumerii Marionnaud s exkluzivní 30% slevou. Sleva se odečte po vložení parfému do nákupního košíku, není třeba zadávat žádný slevový kupon. Často tak větší balení vyjde levněji než 50ml varianta. Sleva se dotýká mimo jiné parfémů Valentino, Hermes, Chloé, Lancome, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Rabanne, Giorgio Armani, Gucci atd.

    Akce se nevztahuje na vůně zařazené do akce „Naše nejlepší ceny“ a Bondi Sands. Kompletní nabídka je dostupná na stránkách parfumerie Marionnaud.cz.

  7. ZOOT: Velký narozeninový výprodej se slevami 50–80 %

    ZOOT pořádá velký narozeninový výprodej a při té příležitosti zlevnil tisíce módních kousků o 50 až 80 %. Stylová crossbody kabelka Michael Kors za 3 639 Kč, zelené midišaty Trendyol za 359 Kč, pantofle Tamaris za 799 Kč, tričko Diesel za 569 Kč nebo džíny ONLY & SONS za 449 Kč, to je jen malá ochutnávka z výprodeje na ZOOT.

    Doprava zdarma platí na všechny objednávky za více než 2 000 Kč při platbě předem.

  8. Alza: MEGA výprodej – nabídka poctivých (až 30%) slev

    Alza zahájila MEGA výprodej. Slevy se dotýkají celého sortimentu, celkem je zlevněno více než 30 tisíc produktů. Do nabídky jsou zahrnuty pouze „poctivé slevy“, což znamená, že u zlevněného zboží je uvedena nejnižší částka, za kterou se zboží prodávalo v posledních třiceti dnech, tak jak vyžaduje zákon.

    Například kapslový kávovar KRUPS Nescafé Dolce Gusto Genio S v bílém provedení Alza prodává za 1 899 Kč, přičemž běžná cena se pohybuje kolem 2 200 Kč. A pokud přemýšlíte o nákupu nové žehličky, vyplatí se zvážit pořízení parního generátoru, který je sice dražší, na druhou stranu ale žehlení velmi usnadní a především zkrátí (a to i u náročnějšího žehlení košil). Parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus obvykle stojí kolem 12 tisíc, akční ceny se pohybují kolem 10 tisíc. V Alze je dostupný za 8 999 Kč.

  9. Bambule.cz: Panenky Barbie v akci 1+1 zdarma

    K nákupu jedné panenky Barbie dostanete v prodejnách Bambule druhou zdarma. Stačí se zastavit v jedné z kamenných prodejen. V případě, že si přidáte virtuální zákaznickou kartu do svého mobilního telefonu (v iPhonu do Apple Peněženky, u Androidu do Google Peněženky nebo Portmonky), získáte navíc exkluzivní 7% slevu na každý nákup v kamenné prodejně Bambule. K uložení karty není třeba registrace, k uplatnění slevy stačí kartu při placení předložit u pokladny.

  10. IKEA: Výprodej a nákup na splátky bez navýšení

    Výprodej v IKEA odstartoval v pátek 31. května 2024 a potrvá do 27. června 2024. V obchodních domech Ikea v Brně, Praze a v Ostravě je tak možné nakoupit vybrané výrobky za výrazně nižší ceny. Do slev je zařazen nábytek, bytový textil, osvětlení, dekorace a nejrůznější domácí potřeby. Všechny zlevněné produkty najdete na stránkách Ikea.com.

    Do 12. června 2024 IKEA svým zákazníkům umožňuje nakoupit na splátky bez navýšení. Podmínkou je nákup alespoň za 2 000 Kč a doba splácení na 10 měsíců. Úvěr poskytuje společnost Home Credit a.s.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás