Skrblíkův týden: MDŽ slevy, soutěž o BMW, Samsung týden, 1+1 na knihy a puzzle

Lucie Schmidtová
Publikováno 7. března 2022

Další březnový týden přináší aktuální slevy a akce na kosmetiku, oblečení i elektroniku. Tentokrát se ve velké míře objevují slevy k Mezinárodnímu dni žen (úterý 8. března 2022).

  1. Baťa: Sleva 50 % na kabelku při nákupu nezlevněné obuvi

    Úterní Mezinárodní den žen přináší speciální akci na e-shopu Baťa. Ušetřit můžete 50 % z ceny zlevněné i nezlevněné kabelky při nákupu nezlevněné dámské, pánské, či dětské obuvi

    Akce platí do čtvrtka 10. března 2022 a pro uplatnění slevy potřebujete Baťa slevový kupón, který najdete na webu obchodu.

  2. Douglas: #Womensday -25 % na vybrané značky

    Na Douglas.cz nyní v rámci svátku MDŽ zakoupíte vybrané značky (Lancome, Biotherm, Ariana Grande, Revox, …) se slevou 25 %. Akce platí pouze online, a to nejen v úterý 8. března, ale až do neděle 13. března 2022.

  3. Electroworld: Dodatečná 10% sleva na notebooky Asus

    Do neděle 13. března 2022 koupíte na Electroworld.cz notebooky Asus levněji s dodatečnou slevou 10 %. Pro využití slevy potřebujete slevový kód Electroworld dostupný na webu obchodu.

  4. Kaufland: Soutěž o nové BMW + palivo + školu smyku s Kaufland Card

    Již jen do úterý 15. března 2022 můžete s obchodním řetězcem Kaufland soutěžit o nové BMW X2 nebo X1, 100 000 Kč na palivo EuroOil a školu smyku na autodromu v Mostě.

    Soutěže se zúčastníte vyplněním registračního formuláře na webu obchodu. Zároveň čím častěji v Kauflandu nakoupíte, tím je šance vyhrát vyšší.

  5. Mall.cz: Samsung týden s dodatečnými slevami až 20 %

    Na Mall.cz aktuálně probíhá Samsung týden, během kterého seženete Samsung telefony, televize, notebooky, lednice a další spotřebiče s dodatečnou slevou pohybující se okolo 20 %.

    Mall slevy lze využít do neděle 13. března 2022.

  6. Luxor.cz: 1+1 na knihy a puzzle

    V knihkupectví Luxor mají celý březen 2022 akci 1+1 zdarma na knihy a puzzle. Zakoupíte-li tedy jakékoliv dva kusy knih, puzzle, deskových her či audioknih, dostanete tu levnější zdarma.

    Nabídka platí na vybrané položky z nabídky knihkupectví, a to jak na e-shopu, tak v kamenných prodejnách.

  7. O2 výhody: Sleva 38 % na nábytek ve Sconto Nábytek

    Zákazníci mobilního operátora O2 mohou do konce března 2022 čerpat výhodu zaměřenou na sortiment Sconto Nábytek. Z nákupu nábytku v tomto obchodě tak ušetříte 38 %.

    Přečtěte si, jak lze tuto výhodu čerpat

  8. SportObchod: Jarní slevový sprint se slevami až 67 %

    SportObchod nabízí jarní slevovou akci s názvem Slevový sprint, která se vztahuje nejrůznější sportovní oblečení a vybavení. Slevy SportObchod by měly dosahovat až 67 %.

  9. Takko: MDŽ sleva -20 % na dámské oblečení

    V kamenných prodejnách Takko je v pondělí 7. a v úterý 8. března 2022 dámské oblečení se slevou 20 %. Stanete-li se zároveň členy VIP klubu Takko, získáte poukázku na nákup v hodnotě 125 Kč.

  10. UrbanStore: MDŽ slevový kupón -25 % na vybrané zboží

    Na e-shopu UrbanStore je k dispozici 25 % sleva k Mezinárodnímu dni žen na vybranou módu a doplňky. Pro uplatnění slevy budete potřebovat UrbanStore slevový kód, který je zveřejněný přímo na webu obchodu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás