Skrblíkův týden: Kávovar Tchibo Cafissimo ZDARMA, super slevy RegioJet a nové kupony Burger King

Olga
Publikováno 11. listopadu 2019
  1. Časopis F. O. O. D.: Roční předplatné za 568 Kč + kávovar zdarma

    Výhodnou nabídku před Vánoci přichystal časopis F. O. O. D., kdy za roční předplatné zaplatíte 568 Kč a jako dárek získáte kávovar Tchibo Cafissimo PURE. Ušetříte oproti původní prodejní ceně, každý měsíc vám časopis dorazí přímo do schránky a bonusem obdržíte hodnotný dárek. Nabídka je omezena počtem kávovarů.

  2. Dedoles.cz: Měsíc opravdových slev

    V e-shopu Dedoles.cz odstartoval Black Friday. Připraveny jsou slevy až 60 % na kvalitní oblečení s originálním designem jako jsou veselé ponožky, boxerky a kalhotky nebo trička, mikiny a legíny. Nabídka platí do 1. prosince 2019, nebo do vyprodání zásob.
    Do 24. prosince 2019 můžete v zásilkách najít zlatou ponožku, se kterou automaticky získáváte 50 párů veselých ponožek zdarma. Bližší informace na webu.

  3. Teta drogerie: Sleva 50 % na všechny parfémy

    Pouze během 14.–19. listopadu 2019 můžete vybírat ze široké škály parfémů v Teta drogerii a všechny pořídit s 50% slevou. Na výběr jsou značky jako Bruno Banani, Bvlgari, Calvin Klein, Guess, Hugo Boss, Lacoste a mnoho dalších. Před nákupem se nezapomeňte zastavit pro slevový kupon Teta drogerie.

  4. Burger King: Ušetřete až 50 % s novými slevovými kupony

    Po stažení aplikace Burger King naleznete nové slevové nabídky, se kterými ušetříte až 50 % z původních cen občerstvení. Se slevou pořídíte např. 2x střední hranolky za 59 Kč, 2x Chicken burger za 69 Kč nebo celé menu s Whopper Jr. + Nugget wrap + 6 cibulových kroužků + bezedný kelímek za 139 Kč. Aplikace je volně ke stažení na webuslevový kupon Burger King je platný do 31. ledna 2020.

  5. RegioJet: Každý pátek v listopadu až 76% sleva na jízdenky

    Každý pátek po celý listopad probíhá v RegioJetu Black Friday, při kterém zakoupíte jízdenky až o 76 % levněji. Mezi 9:00 a 21:00 hodinou je možné vybírat z akčních jízdenek na autobusy do 60 destinací v Itálii, Švýcarsku a Německu. Nabídka je platná ještě 15., 22. a 29. listopadu 2019 a cestovat lze do 8. prosince 2019.

  6. FotoŠkoda: Nákupy na splátky bez navýšení

    Specializovaná prodejna foto a videotechniky a fotografických služeb FotoŠkoda ve spolupráci s Hello bank připravila nabídku nákupu na splátky bez navýšení na 10 splátek s 0% úrokem. Nabídka platí do 24. listopadu 2019 při nákupu zboží od 2 000 Kč na prodejně a v e-shopu.

  7. O2: Produkty Kärcher se slevou 20 %

    20% sleva na produkty Kärcher čeká na klienty O2 ve světě O2ExtraVýhod. Sleva platí pouze do 17. listopadu 2019 a O2 láká své zákazníky na zlevněné profesionální pomocníky pro dům i zahradu jako jsou klasické a okenní vysavače a tlakové myčky. Stavte se u Skrblíka pro další slevový kupon Kärcher.

  8. FIRO-tour: 23% sleva na Léto 2020 a dovolená zdarma

    Cestovní kancelář FIRO-tour zahájila prodej dovolených na léto 2020 a to rovnou s 23% slevou. V nabídce najdete oblíbené destinace např. ve Španělsku, Itálii, Chorvatsku, Řecku, ale také Turecku nebo Egyptě. Pokud si vyberete a následně koupíte letní dovolenou, budete automaticky zařazeni do soutěže. První vylosovaný výherce získá celou částku zaplacenou za zájezd nazpět, 2. cena je 75% sleva na zájezd a 3. výhra sleva na zájezd 50 %. Obě akce lze využít do 30. listopadu 2019.

  9. UrbanStore.cz: Zimní obuv s 30% slevou a bundy za půlku

    Jen do 17. listopadu 2019 probíhá na e-shopu UrbanStore.cz akce se slevou 30 % na zimní boty. Pořídit lze nejen zateplenou kotníkovou obuv s předstihem, ale také nejrůznější tenisky za akční cenu. Na webu souběžně probíhá akce s 50% slevou na podzimní a zimní bundy. Prokliky na kategorie Boty se slevou 30 % a Podzimní a zimní bundy jsou připraveny na hlavní straně webu.

  10. Dolce Gusto: Vyhrajte kávovar Piccolo XS

    Při koupi 3 balení kávy Nescafé Dolce Gusto se můžete zúčastnit soutěže o kávovar Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS. Každý den, až do 30. listopadu 2019, zadejte na webu Dolce Gusto tři unikátní kódy z balení káv a automaticky se účastníte slosování o jeden z kompaktních kávovarů. S nákupem 8 balení káv získáte jako dárek originální termohrnek. Akce trvá do 30. listopadu, nebo do vyprodání zásob a nevztahuje se na kapsle značky Starbucks. Před dokončením nákupu se stavte u Skrblíka pro slevový kupon Nescafé Dolce Gusto.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás