Skrblíkův týden: Jízdenky 1+1 zdarma, Nákupy OnaDnes, slevy v H&M a splátky bez navýšení v Datartu

Lenka Chládková
Publikováno 15. října 2018
  1. Nákupy OnaDnes Podzim 2018

    Nákupy OnaDnes podzim 2018 se slevami až 50 % odstartovaly v pondělí 15. října a potrvají až do neděle 21. října 2018. Prostřednictvím kuponů z magazínů MF Dnes je možné ušetřit v zapojených kamenných obchodech, se slevovými kódy ušetříte ve vybraných e-shopech. Mezi zapojenými obchody s módou a sportovním oblečením najdete obchody jako Adidas, Answear.cz, Astratex nebo UrbanStore, boty výhodně nakoupíte na eObuv.cz, hračky ve SparkysBambuli, vybavení, dekorace či pomocníky do domácnosti pak na Bonami.cz, Kasa.cz, Mall, ve Scontu nebo Tescomě.

  2. ČD: Celodenní jízdenka za půlku

    Klienti společnosti O2 mohou využít skvělé ceny na celodenní jízdenku od Českých drah. Sleva 50 % platí na Celodenní jízdenku síťovou pro cesty v sobotu, nebo v neděli po celé České republice. Nabídka platí do 4. listopadu 2018 a do té doby ji lze čerpat 4krát. Přesný postup k vygenerování slevového kódu najdete na stránkách O2ExtraVýhody.cz.

  3. CCC: Podzimní nákupní párty se slevou 25 %

    Ve čtvrtek 18. října 2018 proběhne ve vybraných pobočkách řetězce CCC Podzimní nákupní párty. Pozvánku pro 2 osoby získáte včasnou registrací na stránkách CCC. Pokud se při příchodu do jedné z poboček CCC prokážete pozvánkou, dostanete na uvítanou cider Frisco, čokoládovou tyčinku Kofila, slevu 25 % na novou kolekci obuvi a kabelek. Za nákup budete odměněni lakem na nehty či krémem na ruce s časopisem podle vlastního výběru.

  4. RegioJet: Jízdenky po Evropě 1+1 zdarma

    Jízdenky po Evropě 1+1 zdarma nabízí RegioJet v rámci akce Měsíc slev. Až do 11. listopadu 2018 je možné nakupovat zvýhodněné jízdenky pro 2 osoby do vybraných evropských destinací. Nabídka se bude každý týden obměňovat, první týden je ve znamení Itálie, Maďarska a Rumunska. Počet zvýhodněných jízdenek je limitován, jízdenky do vybraných italských, maďarských a rumunských měst můžete nakupovat pouze do neděle 21. října 2018, nebo do vyprodání zásob. Přehled destinací a akční ceny najdete ve Skrblíkově článku Měsíc slev u RegioJetu.

  5. Tchibo: Kávovary TuttoCaffé za půlku

    Kávovar Cafissimo TuttoCaffé, se kterým z kávové kapsle připravíte jedním stisknutím tlačítka espresso, caffé crema, filtrovanou kávu nebo čaj, se nyní na Tchibo.cz prodává za poloviční cenu 1 499 Kč. K dispozici je provedení v hnědé a červené barvě. Ke kávovaru je poskytována prodloužená záruka v délce 40 měsíců.

  6. Bibloo: Na vybrané kousky mezisezónní slevy až 60 %

    Na Bibloo.cz probíhají až do 31. října 2018 mezisezónní slevy. Na vybraných módních kouscích můžete ušetřit až 60 % z původních cen. Každý třetí den budou do slev přidávány nové kategorie, výhodně pořídíte kabáty, šaty, svetry, obuv a sportovní oblečení od prémiových značek Emporio Armani, Guess, Calvin Klein, G-Star Raw, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger a mnoha dalších.
    Do neděle 21. října 2018 lze využít až 70% slev na bundy, mikiny, trička, džíny, sukně či šaty s potiskem. V akci jsou zahrnuty modely od značek Replay, Desigual, Peppe Jeans nebo adidas Originals. Kompletní nabídku najdete na Bibloo.cz.

  7. Kasa.cz: Slevové kódy za 4 500 Kč na vánoční dárky

    V případě, že si z Kasa.cz objednáte zboží za více než 1 490 Kč, budou vám zaslány slevové kódy, které budete moci využít na nákup vánočních dárků. Slevové kódy nejsou vázány na nákup konkrétního zboží, ale na hodnotu objednávky. Při nákupu za 2 500 Kč bude poskytnuta sleva 150 Kč, 250 Kč při objednávce nad 5 000 Kč atd. Přesné částky najdete na stránkách Kasa.cz.
    Zkuste se také podívat, zda si nenajdete vhodný slevový kupon Kasa také u nás.

  8. H&M: Sezónní slevy až 50 % a doprava zdarma

    Sezónní slevy až 50 % najdete v e-shopu H&M. Ve slevách jsou módní kousky z dámských, pánských i dětských kolekcí a vybrané doplňky do domácnosti z H&M Home. Slevy jsou platné do vyprodání zásob, dopravu zdarma získáte s kódem 0458.

  9. Drogerie Rossmann: Dekorativní kosmetika za půlku

    Pokud zakoupíte v drogeriích Rossmann alespoň 2 libovolné produkty dekorativní kosmetiky, získáte 50% slevu. Akce platí do neděle 21. října 2018 a vztahuje se všechny prodávané značky jako například Maybelline, L’Oreal Paris, Dermacol, MaxFactor nebo Bourjois.

  10. Deichmann: Top akce na vybrané kousky

    Na stránkách Deichmann.com můžete právě využít slev na vybrané produkty z aktuální dámské, pánské i dětské kolekce. Boty se nabízí za velmi příjemné ceny s poměrně výraznou slevou, akce platí do neděle 21. října 2018, nebo do vyprodání zásob. Doručení je zdarma.

  11. Datart: Splátky bez navýšení

    Až do konce října 2018 můžete v Datartu nakupovat na splátky bez navýšení. Podmínkou je hodnota boží v minimální výši 2 000 Kč. Na místě neplatíte nic, měsíční splátka je 5 % z ceny zboží po dobu 20 měsíců, RPSN je 0 %. Úvěr poskytuje banka BNP Paribas Personal Finance, kterou v Česku známe jako Hello bank! by Cetelem.

  12. SportObchod: Slevy až 65 % na nejprodávanější zboží

    SportObchod.cz slaví své 16. narozeniny a u té příležitosti na jeden den zlevnění stovky produktů. Zlevněny nebudou žádné výprodejové kusy, ale pouze to nejprodávanější zboží. Slevy budou k dispozici jen v úterý 16. října 2018. Ke své objednávce získáte 10% slevu na další nákup, navíc pokud trefíte stou objednávku, nezaplatíte za vybrané zboží ani korunu. Každá 100. objednávka je zdarma a ke každé 1 000. objednávce je přislíben nákup za 10 000 Kč zdarma.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, zda pro vás nemáme přichystán slevový kupon SportObchod.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás