Skrblíkův týden: Dny Marianne, Paříž za 878 Kč, Tchibo sleva a až 5 000 Kč na nový spotřebič

Lenka Chládková
Publikováno 10. září 2018
  1. Ryanair: Z Prahy do Paříže za 878 Kč

    Koncem října 2018 vstupuje na linku z Prahy do Paříže Beauvais nízkonákladová letecká společnost Ryanair. Pro začátek jsou k dispozici letenky za fantastické ceny. Jednosměrné letenky se v několika říjnových termínech a v druhé půlce listopadu dají sehnat za 439 Kč, zpáteční letenky tak vychází na 878 Kč. V prosinci jsou nejlevnější jednosměrné letenky dostupné za 529 Kč. Od 28. října 2018 se létá v pátek, neděli a pondělí v ranních hodinách z Prahy a v dopoledních hodinách z Paříže.

  2. Dny Marianne: Slevy až 70 % do více než 6 500 obchodů

    Od pátku 14. září do neděle 16. září 2018 probíhají v České republice Dny Marianne. Více než 6 500 obchodů bude mít pro zákazníky vybavené slevovou knížkou z časopisu Marianne připravené slevy a dárky. Výhodně bude možné nakoupit oblečení, kosmetiku, hračky, nábytek, bytové doplňky, elektroniku a mnoho dalších věcí. Do akce jsou zapojeny také některé e-shopy, například Alza, Answear, Astratex, Baťa, Bonami, Douglas, eObuv, FootShop, KasaPietro Filipi, Sconto nábytek, Tescoma, UrbanStore nebo ZOOT.

  3. UrbanStore: 30% sleva na nové kolekce

    Se Skrblíkem na nákupy nemusíte čekat až do pátku. Na UrbanStore můžete až do neděle 16. září 2018 nakupovat stylové kousky z nových kolekcí s 30% slevou. Vybírat je možné v dámském, pánském a dětském sortimentu značkové oblečení, boty i doplňky. Zastoupeny jsou značky jako Adidas, Nike, Under Armour, Converse, LEVI’s, Pepe Jeans nebo Vans. V prvním kroku objednávky stačí zadat „novinky18“ a sleva bude odečtena z celkové hodnoty objednávky.

  4. Tchibo: Narozeniny TchiboCard s 20% slevou

    Slevu 20 % a 2x více Zrnek za váš nákup získáte v Tchibo při nákupu spotřebního zboží až do 23. září 2018. Sleva je určena pouze pro členy věrnostního klubu a tedy držitele kartičky TchiboCard. V kamenných pobočkách Tchibo stačí u poklady ukázat TchiboCard, při nákupu v e-shopu je třeba zadat slevový kód, který najdete na stránkách Tchibo.cz. Slevu je možné využívat opakovaně, nevztahuje se ale na potraviny, kávu, kávovary, kapsle Cafissimo, dárkové kupóny a na zboží jiných značek.

  5. Adidas: Back to School s 30% slevou a extra sleva na zlevněné zboží

    Až do čtvrtka 13. září 2018 Adidas nabízí 30% slevu na nákup 3 produktů z kampaně Back to School, 20% slevu pak při nákupu dvou produktů. Sleva bude uplatněna, pokud v objednávce zadáte kód BACK2SCHOOL. Akce se vztahuje výhradně na zboží z nabídky Adidas Back to School.
    Extra slevu 20 % na již zlevněné zboží ve výprodeji Adidas můžete využít s kódem BACK2SCHOOL20. Vybrané položky je tak možné pořídit až se 70% slevou. Kód je platný až do konce září 2018.

  6. Slevoking: Last minute pobyty za exkluzivní ceny

    Slevový portál Slevoking.cz nabízí v průběhu celého září zajímavé pobyty za skvělé ceny nejen v České republice. Na konci září nás čeká prodloužený víkend, je tedy nejvyšší čas začít plánovat, kam se zajet podívat a kde si nejlépe odpočinout. V nabídce jsou wellness pobyty v lázních, na horách, u termálních pramenů nebo v přímořských letoviscích.
    Kompletní nabídku pobytů najdete na stránkách Slevoking.cz.

  7. Luxor.cz: Black Friday

    V průběhu celého září 2018 běží na stránkách Luxor.cz akce Black Friday. Princip akce je jednoduchý, čím víc koupíte, tím méně zaplatíte. Pokud koupíte 1 knihu, vyjde vás na 199 Kč, u 3 knih bude jedna za 99 Kč, u 5 knih stojí jedna kniha 69 Kč a jestliže zakoupíte 10 knih, zaplatíte celkem 390 Kč. Nabídka se týká pouze vybraného sortimentu knih.

  8. Deichmann: Top akce na vybranou obuv a sleva 20 % na vše

    Na stránkách Deichmann.cz právě probíhá Top akce na vybranou podzimní obuv. Dámské, pánské a dětské boty vhodné pro nadcházející roční období je zde možné pořídit s výraznou slevou, vybírat můžete ze značek jako Nike, Graceland, Venice nebo Memphis One. Akce bude ukončena ve středu 12. září 2018.
    Od pátku 14. září do neděle 16. září 2018 bude možné na Deichmann.cz uplatnit 20% slevu na celý nezlevněný sortiment.

  9. Kasa.cz: Šrotovné se slevou až 5000 Kč na nový spotřebič

    Šrotovné ve výši až 5 000 Kč za nákup nových spotřebičů nabízí Kasa.cz. Extra slevu lze uplatnit u vybraných spotřebičů, ty jsou rozděleny do jednotlivých kategorií. Nejvyšší sleva je 5 000 Kč, nejnižší 100 Kč. Ušetřit lze nové lednici, pračce, televizi, kávovaru, ale například i na zmrzlinovači nebo větráku. Nabídka je opravdu velmi rozmanitá. K uplatnění slevy je třeba použít slevový kód, který je pro příslušnou kategorii k dispozici na stránkách Kasa.cz.

  10. Bibloo.cz: Dny Bibloo se slevou 20 %

    V rámci kampaně Dny Bibloo lze na vybraných modelech ušetřit 20 %. Stačí si na Bibloo.cz vybrat z široké nabídky tenisek, sneakerů, triček, topů, jeansů či doplňků prémiových značek jako Calvin Klein, Guess, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Lacoste či Armani Exchange. Dny Bibloo startují v pondělí 10. září a končí v neděli 16. září. Slevu uplatníte se slevovým kódem Bibloo.

  11. Notino.cz: 10% sleva na DKNY a La vie est belle v akci

    Slevu 10 % na kompletní sortiment značky DKNY najdete v internetové parfumerii Notino.cz. Sleva se nevtahuje na akční a již zlevněné zboží. Současné lze využít akční ceny oblíbeného luxusního parfému La Vie Est Belle od Lancôme navíc s doručením zdarma.

  12. TSBohemia: Poukaz 300 Kč na nákup produktů Xiaomi

    Na TSBohemia.cz máte až do konce září možnost získat elektronický poukaz na nákup produktů Xiaomi. Poukázku dostanete k nákupu vybraného mobilního telefonu Xiaomi, který je označen ikonou na webu. Více informací najdete přímo na stránkách TSBohemia.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás