Skrblíkův týden: Cashbacky s bonusem až 7 500 Kč, vánoční trhy s ubytováním zdarma a 2 000 Kč na ZOOT

Lenka Chládková
Publikováno 10. prosince 2018
  1. Slevoking: Vánoční trhy v Německu + ubytování pro 2 děti zdarma

    Vánoční trhy v Německu mají dlouholetou tradici, podle regionů se nazývají Christkindlesmarkt, Adventsmarkt nebo Glühweinmarkt, tedy Ježíškovy, Adventní nebo Svařákové trhy. Právě nyní máte jedinečnou možnost vychutnat si pravou německou vánoční atmosféru bez stresu a shonu. Na Slevoking.cz se nabízí pobyty v hotelech v Kolíně nad Rýnem, Berlíně, Mnichově nebo v Drážďanech za cenu 1 790 Kč. Cena zahrnuje ubytování na jednu noc se snídaní v hotelu poblíž centra pro 2 dospělé + 2 děti do 18 let zdarma. K dispozici jsou i vícedenní pobyty za super ceny, stačí si vybrat destinaci a volný termín.
    Dopravu si zajistíte třeba přes Eurolines, kde je možné s O2 získat na jízdenky slevu 25 %.

  2. OTTO: Získejte exkluzivní slevu 500 Kč

    Skvělou vánoční nabídku najdete v těchto dnech v internetovém obchodě OTTO-Shop.cz. Při nákupu nad 2 000 Kč vám slevový kupon OTTO zlevní objednávku o 500 Kč. Slevový kód OTTO je třeba zadat v nákupním košíku do příslušného políčka do 16. prosince 2018.

  3. Mall: Půjčovna dětských lyží se zapůjčením na celou sezonu

    Mall.cz nově nabízí zbrusu nové dětské lyžařské sety připravené rovnou na svah. Lyžařskou výbavu si objednáte online, stačí zadat zdatnost lyžaře, váhu, výšku a délku chodidla. Po potvrzení se zobrazí nabídka dostupného lyžařského vybavení. Nám byl nabídnut juniorský sjezdový set od značek Salomon a Atomic za půjčovné ve výši 2 190 Kč. Součástí setu jsou lyže, boty, helma a hůlky. K dispozici je také záruka výměny velikostí v případě, že dítě vyroste.
    Lyžařské vybavení budete mít k dispozici po celou zimní sezonu, doručení Mall slibuje až k dveřím.

  4. ZOOT: 2 000 Kč na vánoční nákupy a ke kabelkám šátek zdarma

    Registrujte se na ZOOT.cz a jako dárek dostanete 2 000 Kč v kreditech. Dárek je připraven i pro již registrované členy, stačí se jen přihlásit k účtu a začít nakupovat. Kredity je možné uplatnit na celý ZOOT sortiment, zlevní jakoukoli objednávku o 20 % až do 20. prosince 2018.
    Ke každé kabelce ALDO, Paul’s Boutique, Pieces, Claudia Canova a Smith & Canova dostanete šátek Pieces zdarma. Akce platí jen do středy 12. prosince 2018.

  5. Drogerie Rossmann: 30% sleva na vánoční balíčky + 10% extra sleva

    V síti drogerií Rossmann pořídíte oblíbené voňavé vánoční balíčky s 30% slevou. Zároveň v prodejnách nakoupíte všechny produkty Nivea s 30% slevou. Nabídka platí do úterý 18. prosince 2018.
    Slevy je možné zkombinovat s 10% slevou na celý nákup, která je připravena pro klienty O2 na stránkách O2ExtraVýhody.cz až do 20. prosince 2018.

  6. Cashback: Peníze nazpět za nákup vybraných výrobků

    Vánoční nákupy jsou v plném proudu a mnoho výrobců elektroniky připravilo zajímavé akce, díky kterým je možné získat část utracených peněz nazpět. Ale pozor, nikdo vám nevrátí peníze automaticky, nákup je většinou potřeba registrovat a stvrdit doložením účtenky. Připravili jsme pro vás seznam právě probíhajících akcí.
    Připomínáme, že je vždy lepší ověřit, že je cena skutečně výhodná. Třeba prostřednictvím internetového srovnávače Heureka. A nezapomeňte také zkontrolovat nabídku slevových kuponů na našem kuponovém webu.

  7. Zimní cashback Canon až 7 500 Kč

    Zrcadlovky, objektivy nebo tiskárny Canon je možné pořídit s atraktivním bonusem ve výši až 7 500 Kč. Stačí koupit vybraný produkt a zaregistrovat nákup na stránkách Canon. Po ověření registrace vám pošle Canon peníze na váš účet.
    Platnost: do 31. ledna 2019
    Prodejci: Centrum Fotoškoda, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Megapixel.cz, Okay.cz

  8. Zimní cashback Nikon s bonusem až 7 500 Kč

    K vybraným fotoaparátům a objektivům značky Nikon je možné získat zpětný bonus ve výši až 7 500 Kč. Nejpozději do 60 dnů po zaregistrování nákupu na NikonCashback.cz dostanete příslušnou částku zpět.
    Platnost: do 15. ledna 2019
    Prodejci: Alza.cz, Centrum Fotoškoda, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Megapixel.cz, Okay.cz

  9. Až 7 000 Kč zpět při koupi setu pračka + sušička Samsung

    Za nákup Quick Dive nebo Add Wash pračky v setu se sušičkou Samsung se nabízí bonus až 7 000 Kč. Stačí zakoupit vybrané výrobky, nákup registrovat na Samsug-bonus.cz a nejpozději do 35 pracovních dnů od úspěšné registrace vám bude zaslána na účet příslušná částka cashbacku.
    Platnost: do 31. prosince 2018
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Okay.cz

  10. Až 4 000 Kč k robotickým vysavačům iRobot

    Vysavač iRobot Roomba nabízí super odměnu ve výši až 4 000 Kč. Nákup se registruje na stránkách iRobot.cz, bonus se odesílá do 40 dnů od registrace na bankovní účet.
    Platnost: do 15. ledna 2019, nebo do vyprodání zásob
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Okay.cz

  11. Kvalitní tiskárny Epson s cashbackem až 3 050 Kč

    Tiskárny japonské značky Epson nabízí zpětný bonus v hodnotě až 3 050 Kč. Registrace probíhá na stránkách Epson.cz, po ověření registrace vám Epson zašle příslušnou částku na váš účet.
    Platnost: do 31. prosince 2018
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Megapixel.czOkay.cz

  12. Tablety Samsung Galaxy s cashbackem až 2 000 Kč

    Zpětný bonus ve výši od 1 000 až po 2 000 Kč dostanete k nákupu vybraných tabletů Samsung. Nákup je třeba registrovat na stránce Samsung-bonus.cz, po ověření zadaných údajů vám bude zaslán příslušný bonus na bankovní úočet.
    Platnost: do 16. prosince 2018
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Megapixel.czOkay.cz

  13. Kávovary Krups s bonusem až 2 000 Kč

    Jestliže si zakoupíte kávovar z řady Evidence EA89, pak získáte 2 000 Kč nazpět. Bonus vám bude zaslán na bankovní účet, pokud zašlete registrační formulář společně se scanem účtenky na e-mail krups@4pap.cz. Registrační formulář si lze na uvedené adrese vyžádat, případně lze postupovat podle pravidel a podmínek kampaně. Nejpozději do 10. 2. 2018 Vám bude vyplacena částka 2 000 Kč.
    Platnost: do 31. prosince 2018
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.czOkay.cz

  14. Poukaz na kapsle v hodnotě až 2 000 Kč ke kávovaru Nespresso

    Za nákup vybraných kapslových kávovarů Nespresso dostanete poukazy na kávové kapsle zdarma. Hodnota poukazu se odvíjí od zakoupeného modelu, prakticky je možné získat poukazy na 800 Kč, 1 200 Kč a 2 000 Kč.
    Poukaz je možné uplatnit buď online na Voucher.nespresso.cz, nebo osobně v některém z Nespresso Boutique.
    Platnost: do 31. ledna 2019
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.czOkay.cz

  15. Spotřebiče AEG Mastery a sušičky AEG s bonusem až 2 000 Kč

    AEG nabízí odměnu ve výši až 2 000 Kč za nákup sušiček a kuchyňských spotřebičů Mastery. Nákup stačí registrovat prostřednictvím příslušného formuláře na stránkách AEG – registrace pro sušičky a sety, registrace pro spotřebiče Mastery. Peníze budou odeslány do 30 dnů od úspěšné registrace.
    Platnost: do 15. prosince 2018
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.czOkay.cz

  16. Cashback až 1 500 Kč na sušičky LG

    Na sušičky LG lze získat cashback ve výši až 1 500 Kč. Pokud si koupíte set vybraných praček a sušiček, dostanete k nákupu mezikus pro spojení pračky se sušičkou v hodnotě 1899 Kč. Podmínkou vrácení peněz je nákup sušičky do 15. prosince 2018 a následná registrace nákupu na stránkách LGproradost.cz. Peníze vám budou zaslány na účet nejpozději měsíc a půl od úspěšné registrace.
    Platnost: do 15. prosince 2018
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.czOkay.cz

  17. Cashback na vybrané produkty Philips

    Philips přislíbil odměnu až 1 000 Kč na čističky vzduchu, až 500 Kč na nákup elektrických zubních kartáčků Philips Sonicare a až 1 000 Kč na pánské holící strojky. Nákup se registruje na stránkách Philips.cz, do 30 dnů od registrace vám na účtu přistane slíbený zpětný bonus.
    Platnost: holící strojky do 31. prosince 2018, ostatní do 31. ledna 2019
    Prodejci: Alza.cz, Euronics.cz, Kasa.cz, Mall.cz

  18. Elektrický zubní kartáček Oral B s cashbackem až 1 000 Kč

    Pokud si koupíte jeden z vybraných modelů elektrických zubních kartáčků Oral-B, pak máte příležitost získat nazpět až 1 000 Kč. Svůj nákup zaregistrujete na sránkách Oral-B.cz a zároveň zde nahrajete elektronickou kopii účtenky, následně vám bude navrácena částka v hodnotě až 1 000 Kč.
    Platnost: do 31. prosince 2018
    Prodejci: DrMax.cz, Euronics.cz, Lekarna.cz, Okay.cz, Pilulka.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás