Skrblíkův týden: Asko výprodej, Billa soutěž o 8 000 Kč denně, aktovky v akci

Lapetka
Publikováno 26. července 2021

I tento týden pro vás vybíráme to nejlepší z akčních nabídek na internetu. Je libo skvělou knihu za ještě lepší cenu? Nábytek? Sportovní vybavení? Nebo malý parfém na dovolenou?

  1. A3 Sport: Užijte si léto v nových plavkách se slevou

    Léto s plavkami z nové kolekce si můžete užít se slevou ve výši až 35 %. V nabídce jsou oblíbené kousky značky NIKE, a ve slevě jsou také doplňky jako plavecké brýle, čepice, nebo ručníky. Tuto akci má na svém e-shopu A3 Sport.

    Slevový kupón není pro tuto akci potřeba, zboží je už zobrazeno se slevou.

  2. Datart: Maxi výprodej a výherní los k nákupu

    Dvojnásobnou radost dokáže přinést nákup v Datartu. Kromě toho, že nakoupíte zboží za skvělé ceny v maxi výprodeji, dostanete navíc ke každému nákupu nad 500 Kč výherní los. Souteží se o televize, sluchátka, telefony a kávovary. Cenou útěchy jsou zajímavé slevové kupóny, a vyhrává každý los.

    Výherní los lze získat k nákupu v období od 26. 7. do 8. 8. 2021.

  3. Parfémy: Miniatury oblíbených vůní za akční ceny

    Ideální nabídku na letní dovolenou přináší e-shop Parfémy.cz. Za ceny začínající na 27 Kč a končící na 199 Kč zakoupíte miniatury mnoha oblíbených značek parfémů jako Hugo Boss, Versace, nebo Moschino.

    Parfémy snadno sbalíte s sebou na dovolenou, a to i do příručního zavazadla.

  4. BezvaSport: Již jen dnes dodatečná 15% sleva na vše

    Extra slevu ve výši 15 % na celý sortiment nabízí v rámci letních slev BezvaSport. Slevový kód je potřeba zadat v košíku a jeho znění je PATNACT. Slevu lze uplatnit i na slevněné produkty – oblečení, doplňky i sportovní vybavení.

    Slevový kupón je platný již jen dnes.

  5. Kaufland: Všechny produkty Starbucks slevněny o čtvrtinu

    Kávu Starbucks nemusíte kupovat jen v síto jejich kaváren, ale lze ji sehnat i v supermarketech Kaufland. V nabídce je káva pro všechny: zrnková, mletá i ve formě kávových kapslí.

    Platnost akce je do 27. 7. 2021.

  6. Asko nábytek: Velký letní výprodej

    Přes 1 000 produktů je slevněno v nabídce e-shopu Asko nábytek v rámci akce velký letní výprodej. Mimořádně lákavé slevy na nábytek a bytové jsou ve výši až 70 %.

    Všechno zboží je již na stránkách obchodu zobrazeno se slevami, není potřeba zadávat slevový kód.

  7. Topgal: Školní batohy i aktovky v akci

    S nákupem výbavy pro školáky určitě nesáhnete vedle, pokud nakoupíte v Topgalu. Na stránkách koupíte kvalitní brašny i příslušenství a produkty jsou navíc přehledně rozděleny podle určení a věku dítěte.

    Kromě až 51% slev můžete při nákupu získat cashback ve výši 3,5 % hodnoty nákupu, a to díky spolupráci Topgalu se slevovým portálem Tipli.

  8. Kosmas: Detektivky a thrillery do 99 Kč

    Letní čtení nemusí znamenat jen romantickou červenou knihovnu nebo odpočinkové komedie. Někdo si naopak rád odpočine u kvalitního thrilleru či detektivky. V knihkupectví Kosmas si teď lze dopřát několik desítek knih těchto žánrů za skvělou cenu do 99 Kč.

    Nabídka platí do vyprodání zásob, případně do konce července.

  9. Billa: Získejte 8 000 Kč každý den

    Za málo peněz hodně muziky, tak by se dala prezentovat akce, která aktuálně běží v Bille. Pro zařazení do slosování o 8 000 Kč, které můžete vyhrát každý den, stačí koupit jakýkoliv produkt Opavia. Následně už jen zaregistrujete účtenku a uschováte ji pro případ, kdy byste vyhráli.

    Akce trvá jen do konce července, takže pokud chcete soutěžit, neváhejte dlouho.

  10. CZC: Až 5 000 Kč zpět z nákupu chytrých hodinek

    Ve spolupráci společností CZC a Mutumutu vznikla zajímavá akce. Pokud si zakoupíte chytré hodinky u CZC, a sjednáte si online pojištění u Mutumutu s promo kódem CZC, můžete získat cashback až 5 000 Kč na vybraný bankovní účet.

    Jelikož je Mutumutu společnost zameřená na zdravý životní styl, je zapotřebí si po zakoupení hodinek stáhnout jejich aplikaci a splnit nenáročnou sportovní výzvu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás