Skrblíkův týden: AirPody za 1 Kč, Albert sleva 100 Kč, soutěž o PlayStation 5, slevové kupóny Drogerie Teta

Lucie Schmidtová
Publikováno 4. září 2023

Vodafone rozdává k neomezeným tarifům pro mladé AirPody za 1 Kč, v Pepco najdete všechno do školy za super ceny a eObuv zlevnila obuv i batohy nejen pro školáky až o 40 %. V mobilní aplikaci Můj Albert objevíte slevu 100 Kč na online rozvoz AlbertDomůZdarma.cz.

Kaufland má novou soutěž o herní konzoli PlayStation 5 a VIP vstupenky na Mistrovství ČR v gamingu. V Drogerii Teta získáte při nákupu nad 350 Kč dvanáct slevových kupónů a zaregistrováním účtenky se zapojíte do soutěže o beauty den v kosmetickém salonu. Allegro si připravilo 7 dní slev a v Möbelixu bude vše nezlevněné o 15 % levnější. Co dalšího přináší tento týden?

  1. Vodafone: AirPody k tarifům #jetovtobě jen za 1 Kč

    Začátek nového školního roku je tady a Vodafone rozdává k neomezeným tarifům pro mladé #jetovtobě dárek za korunu. Apple AirPods získají všichni mladí, kteří si zřídí mobilní tarif #jetovtobě Super+ nebo #jetovtobě Premium 5G jako noví zákazníci.

    Vstupte do světa bezdrátového zvuku a obdržte sluchátka Apple AirPods 3. generace ke studentskému tarifu od Vodafone za 1 Kč. Pro získání dárku je potřeba s Vodafone uzavřít smlouvu alespoň na 24 měsíců na jeden z uvedených tarifů. Nabídku je možné využít do 31. října 2023 na prodejně Vodafone, online na Vodafone.cz nebo prostřednictvím zákaznické linky.

  2. Albert: Sleva 100 Kč na online nákup

    Věděli jste, že Albert má svůj vlastní rozvoz jako Rohlík a Košík? V rámci služby AlbertDomůZdarma si objednáte vše, na co jste v supermarketech a hypermarketech Albert zvyklí. Se slevou 100 Kč je nyní možné ušetřit již při nákupu nad 500 Kč, nikoli pouze při objednávce nad 1 500 Kč. Stačí mít mobilní aplikaci Můj Albert. V ní totiž najdete slevový kupón Albert, který lze využít na online nákup s minimální hodnotou 500 Kč. Tato slevová nabídka platí do neděle 10. září 2023.

    Doručení druhý den je vždy zdarma a pokud navíc z AlbertDomůZdarma.cz objednáváte poprvé, čeká na vaše první dva nákupy Albert sleva ve výši 200 Kč.

  3. Pepco: Všechno do školy za super ceny

    Evropskou síť obchodů Pepco s cenově dostupným zbožím jistě znáte. Velké množství školních potřeb zde nyní seženete za opravdu bezva ceny, a to i se stylovými motivy Harryho Pottera, jednorožce či počítačových her.

    V letáku Všechno do školy najdete například:

    • Nevybavené penály od 30 Kč
    • Vybavené penály od 180 Kč
    • Sešit s motivem A5 od 6 Kč, sešit A4 za 30 Kč
    • Školní batoh za 540 Kč
    • Pytlík na obuv od 40 Kč
    • Sada per Pilot 2 kusy za 100 Kč
    • Sada rýsovacích potřeb 3 kusy za 25 Kč, 7 kusů za 60 Kč
    • Nůžky za 30 Kč
    • Lepidlo v tyčince 3 kusy za 20 Kč
    • Ořezávátko s nádobkou za 12 Kč
    • Smazatelné fixy 6 ks za 40 Kč
    • Pastelky BIC 12 ks za 60 Kč
    • Gumovací pero za 40 Kč
    • Korekční strojek za 20 Kč
    • Diář za 70 Kč

    Pokud máte dítka školou povinná, rozhodně se vám tento týden nakupování školních potřeb nevyhne. Ceny školních potřeb v kamenných obchodech i v některých e-shopech srovnáváme v tomto přehledu.

  4. Kaufland: Soutěž o PlayStation 5 a MČR v gamingu

    Začátek nového měsíce znamená i novou soutěž v Kauflandu. Od 1. do 30. září 2023 můžete soutěžit o herní konzoli PlayStation 5 a VIP vstupenky pro dvě osoby na Mistrovství České republiky v gamingu. Nejenom, že budete mít za sychravých podzimních dnů, co dělat, ale rovněž se zúčastníte největší e-sportové akce, kde se proti sobě utkají čtyři nejlepší týmy ČR.

    Do soutěže se zapojíte tím, že budete v Kauflandu nakupovat s Kaufland Card a na webu Kaufland.cz se zaregistrujete. Tentokrát se stačí do soutěže zaregistrovat pouze jednou, všechny zářijové nákupy se vám automaticky započítají, a to i ty uskutečněné před registrací.

  5. eObuv.cz: Slevy až 40 % na obuv nejen pro děti do školy + extra 10% slevový kód

    Vybranou značkovou obuv ale i některé batohy nejen pro školáky zakoupíte na e-shopu eObuv.cz se slevou až 40 %. Navíc v rámci extra slevy ušetříte ještě 10 %, stačí využít slevový kupón eObuv ve znění SCHOOL10. Slevy eObuv na návrat do školy platí do pátku 8. září 2023.

    Pokud jste navíc z Prahy, můžete si nechat objednávku doručit rovněž na prodejnu, kde si zboží v klidu vyzkoušíte. Dopředu tak nic neplatíte, až na prodejně.

  6. Allegro Days: 7 dní slev až 40 %

    Na Allegru probíhá akce s názvem “Allegro Days“, během které je k dostání tisíce produktů za lepší ceny. Po dobu sedmi dní budou vybrané produkty zlevněny až o 40 %. Ve slevě najdete například Finish kapsle do myčky 84 kusů za 313 Kč nebo Sencor kuchyňský robot za 999 Kč.

    Pro veškeré kategorie (elektronika, krása a zdraví, dům a zahrada, móda, auto moto a další) zařazené do slevové akce Allegro Days může být stanoven limit počtu zakoupených produktů na osobu. Allegro slevy platí do neděle 10. září 2023.

  7. Teta Drogerie: Získejte slevové kupóny a vyhrajte den v kosmetickém salonu

    Nakupte v Drogerii Teta nad 350 Kč a získejte 12 slevových kupónů, díky kterým ušetříte při nákupu nezlevněných produktů i produktů v akci. Slevové kupóny Teta rozdává v prodejnách i na e-shopu do pondělí 25. září 2023, nebo do vyčerpání zásob. Kupóny lze uplatnit při vašem dalším nákupu v kamenné Drogerii Teta, nebo při online objednávce.

    Nákupem nad 350 Kč se můžete zapojit také do soutěže o celodenní hýčkání v luxusním salonu. Čím více nákupů uskutečníte, tím větší šanci na výhru máte. Poté jen stačí účtenky nebo faktury z nákupů zaregistrovat na webu TetaDrogerie.cz.

  8. Möbelix: Víkendová sleva 15 % na nezlevněné zboží

    Nákupní párty“, tak se jmenuje víkendová slevová akce Möbelixu. Sleva 15 % bude dostupná všem, kteří o víkendu od 9. do 10. září 2023 zavítají do obchodního domu Möbelix, nebo nakoupí na e-shopu se slevovým kupónem Möbelix.

    Sleva platí pouze na nezlevněné zboží, nelze ho rovněž uplatnit na zahradní nábytek, produkty označené cedulkou Cenový trhák, 1+1 zdarma, Výprodej, Reklama a Top nabídka. Více informací o Nákupní párty se dozvíte na webu Möbelix.cz.

  9. Albatros: Naučné a odborné knihy se slevou 20 %

    Tisíce titulů populárně-naučných knih pořídíte celé září se slevou 20 % v online knihkupectví AlbatrosMedia.cz. Vyberete si ze široké nabídky zlevněných knih z oborů cestování, jazyky, učebnice, byznys a ekonomie, kuchařky, historie, hobby, populárně-naučné pro děti a výchova a pedagogika.

    Albatros sleva 20 % je vypočítána z běžné maloobchodní ceny knih a slevová nabídka platí do 30. září 2023.

  10. MyProtein: 1+1 zdarma a sleva 35 % na bestsellery

    Na MyProtein zakoupíte sportovní oblečení, tyčinky, svačinky, vitamíny a další doplňky stravy. Tento týden máte jedinečnou možnost objednat vybrané bestsellery v akci 1+1 zdarma, nebo se slevou 35 %.

    Pokud vybíráte, hubnete, nebo jen rýsujete tělo, pak se vám bude tato slevová nabídka hodit. Akce platí pouze omezenou dobu, nebo do vyprodání zásob.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás