Skrblíkův týden: 3 repelenty za cenu dvou, vybavení na zahradu v akci, výprodej H&M a Deichmann

Martina Opravilová
Publikováno 5. července 2021

Prázdniny jsou tady! I během léta se však můžete těšit na zajímavé akce, které vám pomhoou ušetřit. Které z nich by vám neměly uniknout?

  1. Parfémy.cz: Letní slevy parfémů

    Letní výprodej parfémů na parfemy.cz je v plném proudu a vy se tak můžete těšit až na 72% slevy. V nabídce najdete mnoho známých značek, jakými jsou například Armani, Playboy, Hugo Boss, Davidoff či Moschino. Je opravdu z čeho vybírat!

  2. Luxor: 2 thrillery za cenu jednoho

    Až do 15. července (či do vyprodání zásob) můžete využít akci Luxoru, která je zaměřená na knižní thrillery. 50 prvotřídních knih, u kterých vám bude zaručeně tuhnout krev v žilách, je totiž nyní součástí nabídky, v rámci které můžete pořídit 2 thrillery za cenu jednoho.

    Nechybí například kousky od Daniela Colea či Shari Lapeny. Ovšem pozor! Akce platí pouze na e-shopu!

  3. Dr. Max: 3 repelenty za cenu 2

    Při nákupu 3 repelentů Dr. Max Spray (150 ml) zaplatíte jen za 2 kusy tohoto výrobku, třetí získáte zdarma. Běžná cena jednoho repelentu je 119 Kč.

    Tento sprej je účinný proti hmyzu, spolehlivě odpuzuje komáry, ale i klíšťata a muchničky. Plná repelentní účinnost proti komárům trvá nejméně 4 hodiny, proti muchničkám 5 hodin a proti klíšťatům 30 minut.

  4. Tesco: Připravte se na léto

    Připravte se na léto a zároveň ušetřete díky akci Tesca. Právě v tomto řetězci nyní najdete vybavení na léto se slevou.

    Těšit se můžete na dětské bazény, repelentní spreje, vodní pistole či například nafukovací lehátka.

  5. Electroworld: Léto s Tefalem

    Zakupte si v Electroworldu až 3 výrobky značky Tefal v minimální hodnotě 2500 Kč a získejte dárek dle vlastního výběru! Zvolit si budete moci buď nůž Tefal Charakter, nebo balení 3 produktů značky Rio Mare.

    Akce platí až do 31. srpna 2021. Podívejte se na více informací týkajících se této akce.

  6. O2 Výhody: Pilotem na zkoušku

    Zkuste si, jaké to je pilotovat letadlo! O2 si pro své zákazníky připravilo akci, díky které mohou tento nevšední zážitek zažít na vlastní kůži. Na výběr navíc budete mít hned ze 2 letadel, jejichž pilotování si budete moci vyzkoušet.

    Jak výhodu čerpat? Podívejte se na kompletní návod a další informace!

  7. Cinestar: Kino slaví narozeniny!

    Cinestar letos slaví své 20. narozeniny, dárky ovšem získají zákazníci – a to během celých prázdnin. Na co se můžete těšit? Na slevu 20 Kč na každou vstupenku zakoupenou ONLINE, slevu 20 Kč na vybrané menu, slevu 20 bodů na clubové menu a 20 % bodů za nákup ONLINE vstupenek. Akce probíhá až do 31. srpna 2021 a platí ve všech multikinech CineStar.

  8. Bonami: Vybavení na zahradu se slevou

    Zahradní nábytek, venkovní osvětlení, zahradní dekorace nebo vybavení na léto? To vše a mnoho dalšího je nyní součástí akční nabídky Bonami.

  9. H&M: Výprodej se slevou až 60%

    Výprodej nyní probíhá také v H&M. Při nákupu tak můžete ušetřit konkrétně až 60 % původní ceny. Slevy jsou pak započítány automaticky, není proto třeba zadávat žádný slevový kupón H&M.

  10. Deichmann: Více než 1300 produktů v akci

    Na výprodej můžeme narazit ovšem také v Deichmannu. Díky tomu zde můžete pořídit více než 1300 produktů v akci. Nabídka navíc obsahuje jak dámské, tak pánské a dětské stylové boty.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás