Skrblíkův týden: 1+1 zdarma na řasenky, až 80 % na knihy a 25 % na obuv

Aneta Susedíková
Publikováno 9. května 2022

Je tu další Skrblíkův týden a s ním i zajímavé letní akce. Pořídíte si nové boty, odpočinkovou knihu, nebo si třeba vyzdobíte terasu? Pojďte s námi objevovat zajímavé slevy!

  1. Baťa: – 25 % na vybranou obuv

    Udělejte si radost a pořiďte si na léto kvalitní obuv. E-shop Baťa nabízí 25% slevu na obuv značek Adidas, Bata Wenceslas Sq.6, Fila, Högl a Vans. Slevu můžete kombinovat pouze s výhodami Baťa klubu.

    Tato akce platí do 22. května 2022 nebo do vyprodání zásob. Pro uplatnění akce potřebujete využít slevový kód, který zní takto: “naznackycz”.

  2. Bibloo: Bibloo Days

    Potřebujete doplnit zásoby letního oblečení? Novou kabelku? Nebo si prostě udělat radost? Na Bibloo probíhá akce Bibloo Days, díky které ušetříte 25 % ze svého nákupu.

    K využití akce potřebujete slevový kód ve znění: “BIBLOO25”.

  3. Bonami: Sleva 15 % na exteriér

    Je nejvyšší čas na opětovné zařízení zahrádek, teras a balkonů. K tomu vám pomůže Bonami, které nabízí navíc slevu 15 % na celou kategorii Exteriér.

    K využití této akce uplatněte v košíku kód ve znění: “VENKU15”. Tato akce platí do neděle 15. května 2022.

  4. Dr.Max: 1+1 na značku Uriage Eau Thermale

    Kupte si v lékárně Dr.Max dva libovolné produkty značky Uriage Eau Thermale a získejte ten druhý za 0,01 Kč. Na léto se hydratace hodí a obsažená termální voda vám vykouzlí svěží pleť  za každé situace.

    Tato akce platí pro držitele karty výhod Dr.Max a pouze do 31. května 2022. Akci můžete využít v kamenných prodejnách i na e-shopu.

  5. Rossmann: 1+1 zdarma na řasenky

    Drogerie Rossmann nabízí perfektní slevu měsíce: 1+1 zdarma na řasenky. Koupíte dvě libovolné řasenky a tu levnější dostáváte zdarma. Ať už chcete zásoby své oblíbené, vyzkoušet nové nebo si na léto pořídit zásobu voděodolných,  po téměř celý květen máte jedinečnou šanci!

    Akce je pouze pro členy klubu Rossmann. Akce platí do 24. května 2022 a je možné ji využít pouze 5x na jednu klubovou aplikaci. Nevztahuje se na výprodej.

  6. Luxor: Letní relax

    V Luxoru probíhá akce, která zajistí, že se v létě nudit rozhodně nebudete. Spousty knížek se slevou až 80 % si můžete nyní zakoupit. Těšit se můžete na detektivky, letní kuchařky i romantiku.

    Akce platí do 31. května 2022 nebo do vyprodání zásob. Nakupovat můžete jak na e-shopu, tak i na kamenné prodejně.

  7. Notino: Sleva 20 % na top značky dermo a vlasové kosmetiky

    S blížícím se létem je třeba počítat také s tím, že si budeme muset chránit svou pleť i vlasy. Proto Notino nachystalo akci, kde si můžete zakoupit ty nejlepší značky s 20% slevou.

    Akce platí do 15. května a nevztahuje se na produkty v akci. Pro využití této slevy potřebujete slevový kód ve znění “brands20”.

  8. Tchibo: Výprodej oblečení

    Velké slevy, velký výběr. Tak zní Tchibo, které nabízí až 40% slevy na oblečení, obuv i doplňky. Seženete třeba i povlečení či spodní prádlo, a to vše pro ženy, muže i děti.

    Tchibo neuvádí, do kdy platí tato akce, proto si raději pospěšte.

  9. UrbanStore: Mid Season Sale: Až 60 % sleva a 15 % extra k tomu

    Na e-shopu UrbanStore právě probíhá na oblečení, obuv a doplňky výprodej v polovině sezóny, který vám může  ušetřit velké peníze. Slevy jsou až 60% a nyní můžete uplatnit slevový kód na dalších 15 %.

    Pro využití extra 15% slevy využijte kód ve znění: “URBAN15”.

  10. Takko: 50% sleva na dlouhé kalhoty

    Módní e-shop značky Takko nyní nabízí 50% slevu na dlouhé kalhoty, která se vztahuje i na akční produkty. Seženete tak i kalhoty za nižší cenu než je 200 Kč.

    Tato akce platí pouze do vyprodání zásob.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás