Rozbaleno.cz: Obchod se zbožím bez obalu, ale se slevou až 60 %

Petr Novák
Publikováno 13. května 2015

Rozbaleno.cz je internetový obchod specializující se na rozbalené zboží. To může pocházet z výstav, servisů nebo třeba vratky v rámci zákonné 14denní lhůty.

Firma začínala před lety pod značkou Limal a prodávala druhojakostní nebo vrácené zboží z eshopů. Kromě nich dnes prodává také na Aukru nebo na iKup.cz.

Slevy až 60 % a garance nejnižší ceny

Nabídka obchodu je poměrně široká, sahá od bílého zboží a elektrospotřebičů přes notebooky a mobilní telefony až po autosedačky nebo doplňky pro byt a dům. Výše slevy se odvíjí od stavu a původu výrobku, obvykle se pohybuje v rozmezí od 25 do 60 %.

Výše slevy se počítá vždy z doporučené maloobchodní ceny, ve skutečnosti je spíše nižší. Před objednáním kteréhokoliv zboží doporučujeme srovnat jeho běžné ceny třeba na Heuréka.cz.

Rozbaleno.cz případně nabízí garanci nejnižší ceny. Pokud najdete stejné zboží v jiném obchodě levněji, získáte 110 % rozdílu obou cen. To neplatí, pokud konkurenční zboží není nové, není skladem nebo je v cenové akci.

Obvyklou součástí zboží je záruka, její délka nemusí ve všech případech dosahovat obvyklých dvou let. Uvedena je v detailu výrobku.

  • Slevové kódy pro Rozbaleno.cz

Naše zkušenosti s Rozbaleno.cz

Z redakce Skrblíka má s obchodem Rozbaleno.cz bohaté zkušenosti Petr Sršeň:

“S Rozbaleno.cz mám celkem dobré zkušenosti, byť ne úplně bez výhrad, pokusím se napsat mini recenzi. Koupil jsem tam například designovou židli Kartell Lizz, jejíž původní cena je 6 200 Kč asi za 600 Kč (jednalo se o vrácené zboží z Mall.cz), luxusní digestoř Whirlpool s původní cenou 20 000 Kč za 4500 Kč. Mezi další dobrý kup patří velmi kvalitní zámek na kolo za 1 Kč (resp. 3 kusy za 3 Kč).

Bohužel mám s Rozbaleno i dvě negativní zkušenosti. První byla, když jsem zakoupil zesilovač Denon, nakonec mi ale přišel CD PLAYER téže značky, takže úplně jiný výrobek. Druhá špatná zkušenost byla se zakoupenou mikrovolnou troubou AEG, které krátce po koupi odešla základní deska, trouba byla neopravitelná a protože jsem ji aktivně nepoužíval, zjistil jsem to až mimo záruční dobu.

Nejvýhodnější mi na Rozbaleno.cz přijde bílé zboží. Při nákupu je ale třeba dávat na to, že výše slevy ne vždy odpovídá realitě, Rozbaleno.cz uvádí původní cenu tzv. doporučenou cenu, při použití srovnávačů zboží lze ale narazit na internetové obchody s výrazně nižší cenou než je ta původní uváděná na Rozbaleno. Dále je potřeba zboží po obdržení důkladně vyzkoušet, zkontrolovat všechno příslušenství a v případě jakýchkoli pochybností zboží ve 14 denní lhůtě vrátit.”

Máte s obchodem Rozbaleno.cz vlastní zkušenosti? Napište nám do diskuze pod článkem.


M
Mariana 16.05.2018 – 09:37

dobrý den prosim vás jako si objednat rozbaleno cz nejde mi načítat produkty

Odpovědět

M
Miluše 22.08.2018 – 14:47

Objednala jsem u Rozbaleno nákupní tašku a plastový dětský stolek + 2 židle. Dostala jsem nákupní tašku + nerezovou digestoř, kterou přivezli na paletě. Digestoř jsem vrátila, ale stolek ani za 3 týdny nedohledali:-(. Opravdu hodně špatná organizace ve skladu.

Odpovědět

P
Petr 23.02.2019 – 20:36

Nižší ceny rozbaleného a poškozeného zboží. Nicméně slevy proti běžnému prodeji nejsou již tak výrazné jako v recenzi. Takže se stane, že po nákupu poškozeného zboží ,v mém případě rychlovarná konvice se závadami znečištění a malý škrábaneček za cca 700, totéž zboží najdete za týden po nákupu jinde v akci levněji. Dokonce se stává, že cena rozbaleného zboží je vyšší než zboží na běžném obchodě. Nedávno například pětidílná sada vakuových nádob STATUS rozbalená za cca 1100 na alze za 970. Nyní např. Multifunkční tlakový hrnec Tesla EliteCook K50 na rozbaleno.cz za 2389Kč mají na oaza.cz za 2189Kč. Veškeré objednané zboží přišlo včas a odpovídající popisu. Bohužel to není kvůli cenové politice o bezhlavém nakupování věcí co se člověku hodí. ;)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás