Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

Marie Janáčová
Publikováno 23. června 2018

Letní šaty jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy. Užijte si i Vy léto v šatech, které Vám padnou a ve kterých budete obdivována. Letní šaty mohou být krátké, dlouhé i polodlouhé, důležité však je, aby byly z prodyšného materiálu, ve kterém se budete i v horkých dnech cítit dobře. Při výběru letních šatů se fantazii meze nekladou, ať už si pořídíte šaty květované, jednobarevné, proužkované či puntíkované, budete v nich jistě šik. Barvy jsou v létě voleny obvykle světlé, nezavrhujte však ani barvy tmavší. V našem článku vám přinášíme 10 tipů na krásné letní šaty, ve kterých okouzlíte své okolí.

Jaké jsou trendy letní šaty pro rok 2018?

Určitě se zaměřte na květinové vzory, tento vzor je věčný a univerzální a nikdy s ním nic nezkazíte. Rostlinných motivů je na výběr spoustu, můžete si zvolit nejen květiny, ale také motiv listů, stromů nebo exotického ovoce. Vděčný je také motiv ptáků.

Aktuálním trendem jsou volány, které se po dlouhém čase opět navrátily do módy. Oblíbené jsou rukávy s volány, šaty s takovými rukávy najdete v nabídce mnoha obchodů, některé jsme pro vás také vybraly v našem článku. Trendem jsou i šaty ve stylu carmen s odhalenými rameny. Objevte také kouzlo maxi šatů, dlouhé šaty lichotí postavě a jsou neuvěřitelně šik.

Ať už sledujete aktuální trendy či ne, důležité je především to, abyste se ve vašich nových šatech cítila dobře. Vyberte si šaty, které budou lichotit vaší postavě. Nezapomeňte si k šatům pořídit i slušivé letní botky a doplňky.

  1. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    ZOOT: Květované šaty VERO MODA

    Jak by mohly vypadat ideální šaty na léto? Lehký materiál, teplé barvy, květinový vzor. Tyto tři atributy splňují letní šaty značky Vero Moda, které najdete v internetovém obchodě ZOOT. Šaty jsou jako stvořené na promenádu v prosluněných letních dnech. Jsou z příjemného a prodyšného materiálu, kromě svrchní vrstvy mají podšívku, takže se nemusíte bát průsvitnosti. Šaty jsou midi délky (polodlouhé), mají ramínka s volány a výstřih do V.

    Šaty můžete v internetovém obchodě ZOOT zakoupit ve třech barvách: žlutá, růžová a tmavě zelená. Nás nejvíce zaujala žlutá barva, která léto vyloženě evokuje. Velikosti šatů ve žluté barvě jsou dostupné od XS po XL. Značka Vero Moda sleduje módní trendy a nabízí originální oblečení pro všechny bez rozdílu.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  2. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Tchibo: Pruhované žerzejové šaty

    Letní módu pro ženy nabízí také internetový obchod Tchibo. Nabízí spoustu letních šatů, ze kterých si zcela jistě vyberete. Ceny jsou navíc velmi příjemné. Nejvíce nás zaujaly tyto stylové pruhované šaty. Jsou volné, mají trendy volánové rukávy a jsou mírně áčkového střihu v dolní části a s kulatým výstřihem v části vrchní.

    Šaty jsou vyrobené ze 100% čisté biobavlny (z ekologického zemědělství). Žerzej má navíc tu výhodu, že ho nemusíte žehlit, nemačká se, je měkký a příjemný k pokožce. Velikost šatů je k dispozici od S po XL. Barva je námořnická modrá, kombinovaná s bílými proužkami. Celková délka šatů je cca 92 cm.

    Zdroj fotky: Tchibo.cz

  3. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Bibloo: Šaty tričkového střihu

    Bibloo nabízí široký výběr módních světových značek. V tomto obchodě si vyberete také z letní kolekce, nám se nejvíce zalíbily tyto tričkové jednoduché šaty rovného střihu. Šaty jsou ležérní, ale zároveň i elegantní. Mají krátké rukávy, výstřih do V a délku nad kolena. Materiál je lesklý a hladký. Jsou zajímavé cihlové barvy s proužkami na rukávech. Po stranách mají šaty rozparky. Můžete je nosit volně nebo s páskem v pase (není součástí balení). Výborně se k těmto šatům budou hodit černé páskové sandály, třeba i na vyšší rovné platformě.

    Velikosti můžete vybírat od XS po L. Modelka na fotografiích má na sobě velikost S, měří ale 186 cm, proto počítejte s větší délkou, pokud jste menšího vzrůstu. Materiál šatů je polyester. Šaty jsou od nizozemské módní značky Scotch & Soda.

    Zdroj fotky: Bibloo.cz

  4. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Freshlabels: Romantické splývavé šaty

    Pokud jste ještě nezabrousili do internetového obchodu Freshlabels, určitě tento nedostatek napravte. Freshlabels nabízí spoustu krásného oblečené včetně nejrůznějších letních šatů. My jsme pro vás vybrali tyto romantické volnější šaty Marrakech dánské značky pro ženy Ichi. Šaty mají volánkový výstřih s odhalenými rameny. Dále mají tenká špagetová ramínka a zavazování v pase, které váš pas opticky zužuje. Jsou polodlouhé (po kolena).

    Šaty můžete zakoupit ve velikostech XS, S a M. Vaši velikost si můžete ověřit v tabulce, kterou najdete pod výběrem velikostí. Modelka na fotce měří 181 cm a má na sobě velikost XS. Barva šatů je příjemně decentní – krémová s bílými vertikálními proužky. Zvolený materiál k výrobě je 100% viskóza. Šaty se budou perfektně hodit k jakékoliv příležitosti a letní činnosti.

    Zdroj fotky: Freshlabels.cz

  5. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Bonprix: Síťové šaty s květovým vzorem

    Bonprix má letních šatů obrovský výběr. Najdete zde různé střihy i vzory. Pokud nejste zastánkyně výrazných barev a dáváte přednost barvě černé, pořiďte si třeba tyto síťové šaty s květinovým potiskem. Mají dvě vrstvy, vrchní průhlednou vrstvu s rukávy a s květinami a spodní vrstvu ve střihu šatů na ramínka v černé barvě. Šaty jsou krátké, síťová vrstva má rozparek. Výstřih je vysoký, kulatý. Dekorativní květinový motiv je pestrobarevný.

    Velikosti jsou k dispozici od 32/34 do 44/46. Materiál šatů je lehký polyester. Přiložena je i tabulka velikostí, podle které zjistíte vaši ideální velikost. Šaty jsou elegantní i ležérní a hodí se ke každé příležitosti.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  6. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Answear: Tmavomodré šaty džínového typu

    Tyto modré šaty z Asnwear působí na pohled jako džínové. Jsou originální a trendy, tento typ šatů je hitem a zaručeně s nimi uděláte parádu. Mají tříčtvrteční rukávy, proto se vám budou hodit i v takové dny, kdy není zrovna tropické počasí. Rukávy mají dva módní volány a jsou rozšířené. Šaty jsou volné a pohodlné, navíc mají oblíbený áčkový střih. Výstřih šatů je vysoký a kulatý. Šaty jsou z letního tenkého, ale pevného neelastického materiálu. Lemy, kterými jsou zakončeny šaty i rukávy, mají ozdobné roztřepení.

    Velikosti jsou dostupné od 34 do 40. Modelka na fotografii má na době šaty velikosti S a měří 178 cm. Hlavní materiálem je 100% Lyocell. Šaty jsou z kolekce Only.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  7. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Asnwear: Květované šaty áčkového střihu

    Šaty s širokými ramínky, s výstřihem do V a áčkového střihu sukně. To je to pravé, co si na letní dny pořídit. Délka šatů je midi (po kolena) cca 96,5 cm. Zapínání šatů je na zip na zádech. Šaty jsou světlé i tmavé barvy. Co se vzoru týče, můžete si vybrat ze čtyř motivů včetně oblíbených květů nebo také ptáků.

    Velikosti jsou k mání od XS po L. Složení šatů je 98% Bavlna a 2% Elastan. Šaty jsou z kolekce Medicine. Můžete je nosit jak na formální akce, tak i na jakékoliv neformální příležitosti. Zkombinujte je např. s křivákem a doplňte o sandály na podpatku.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  8. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Bonprix: Dlouhé květované šaty s nadměrnými velikostmi

    Bonprix nabízí mnoho různých šatů doplněné o nadměrné velikosti pro plnoštíhlé. Vyzkoušejte např. tyto dlouhé květované šaty s odhalenými rameny s volánem ve výstřihu. Šaty jsou bílé nebo černé barvy s pestrobarevnými květy. Délka šatů je maxi (po kotníky), ve vel. 38 je délka cca 140 cm. Šaty můžete díky gumě ve výstřihu nosit na způsob Carmen. Guma se nachází i v pase, takže opticky zeštíhluje postavu.

    Šaty jsou značky BODYFLIRT. Materiál je 100% viskóza. Velikosti jsou až po číslo 54.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  9. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Bonprix: Úpletové šaty s potiskem

    Jednoduché šaty na špagetová ramínka s jemným květinovým potiskem nabízí internetový obchod Bonprix za super cenu. Šaty jsou krátké, ve velikosti 40/42 je délka cca 90 cm. Jsou ideální pro běžné nošení, na pláž, do města, ale i na letní párty. Hodí se do horkého letního počasí.

    Šaty jsou nabízeny v pěti barevných variantách. vyberte si bílou, žlutou, tmavě modrou nebo červenou s různými motivy (květiny, ptáci, puntíky). Velikosti vybírejte od 32/34 až po 48/50. Použitý materiál je 95% bavlna a 5% elastan. Šaty jsou prodyšné, příjemné na omak a neprůsvitné.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  10. Módní hlídka: 10 tipů na trendy letní šaty

    Tchibo: Šaty 2 v 1

    Multifunkční šaty, které můžete nosit jako šaty nebo jako sukni, nabízí Tchibo. Šaty jsou v tmavomodré barvě s bílomodrou vrchní částí, která má elastický žabičkovaný lem a odepínací pásek za krk. Šaty jsou splývavé, volné, s mírně áčkovým střihem. Zadní díl je prodloužený a zakončený zaobleným lemem. Ideálně se hodí např. na dovolenou k moři, ale i jen tak do města nebo na posezení s kamarádkami.

    Velikosti jsou dostupné od S po XL. Jsou vyrobené z příjemného materiálu viskózy a elastanu. Je zde použita pro přírodu šetrná Lenzing viskóza, která je měkká na omak a mimořádně splývavá. Délka šatů je vpředu cca 80 cm a délka zadního dílu je cca 90 cm.

    Zdroj fotky: Tchibo.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás