Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

Marie Janáčová
Publikováno 4. srpna 2018

I malé slečny chtějí nosit moderní oblečení, ve kterém ve škole zazáří. Chcete vašim dětem dopřát trendy oblečení? Sledujte aktuální celosvětové trendy u oblečení pro dospělé, většina z nich se totiž odráží i v dětském oblečení. Skinny džíny, výšivky, tylové a plisované sukně, crop topy, vysoké pasy, kalhoty s prodřením a mnoho dalších najdete v nabídce mnoha dětských oddělení obchodů s oblečením.

Vybrali jsme pro vás 10 kousků oblečení, ve kterých bude každá dívka zaručeně IN.

  1. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Zelený holčičí oversize crop top Adidas

    Crop topy jsou nedílnou součástí nabídky mnoha obchodů s módou, najdete je ale i v dětských sekcích. Vyzkoušejte třeba toto stylové zkrácené tričko pro dívky v pastelové barvě. Adidas je jednou z nejznámějších sportovních značek vůbec a oblečení je vhodné nejen na sport, ale i pro běžné nošení.

    Tričko s krátkým rukávem má potisk s motivem barevných květin a po stranách bílé pruhy typické pro značku Adidas. Na přední straně trička se nachází logo Adidas Originals s trojlístkem. Materiál trička je 100% bavlna, je příjemné a prodyšné. Délka trička pro velikost 128 je 33 cm.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  2. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Plisovaná metalická sukně

    Plisované sukně byly velký hitem v 70. letech, v současnosti jsou navráceny zpět do šatníků mnoha žen. Jsou šik a pohodlné. Plisované sukně ale nejsou pouze pro dospělé, budou slušet i vaší dceři. Pořiďte jí třeba tuto výraznou sukni v trendy stříbrné metalické barvě na ZOOT.cz. Sukně je nepřehlédnutelná a navíc za velmi příznivou cenu.

    Sukně má v pase gumu a nemá podšívku ani kapsy. Materiál sukně je 100% polyester. Délka pro velikost 110/116 je 37 cm. Sukně pochází z kolekce značky 5.10.15, která je jednou z největších značek s dětským oblečením v Polsku.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  3. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Černé skinny džíny

    Skinny džíny se v módě vracely a zase odeznívaly, v dnešní době jsou již ale nezbytnou součástí většiny šatníků. Pořiďte tyto dětské džíny značky Mango vaší malé slečně z Answear.cz. Tyto džíny jsou univerzální snadno kombinovatelné, hodí se k většině oblečení. Džíny jsou střihu jegging s klasickým pasem. Mají všité kapsy a zapínání na zip a knoflík.

    Materiál kalhot je elastický černý denim, konkrétně 71% Bavlna, 2% Elastan, 24% Polyester a 3% Viskóza. Rozměry pro jednotlivé velikosti najdete v detailu v produktu.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  4. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Letní modré šaty z biobavlny

    Volány jsou stále v kurzu a sluší nejen dospělým, ale i dětem. Tyto stylové šaty z Tchiba jsou pravou volbou pro teplé letní dny. Šaty mají ve výstřihu pružnou gumu a velký zdobný volán, lze je nosit na ramenou nebo s volnými rameny ve stylu “carmen”. Šaty mají proužkovaný modrobílý vzor a ve spodní části navíc i roztomilé barevné výšivky.

    Šaty jsou vyrobeny ze 100% čisté bavlny z ekologického zemědělství, která je velmi příjemná a prodyšná, jedná se o jemný tkaný materiál.

    Zdroj fotky: Tchibo.cz

  5. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Bunda s květovaným potiskem

    Bonprix nabízí kromě oblečení pro muže a ženy i trendy oblečení pro děti. V dívčím oddělení najdete tuto stylovou bomber bundu s dlouhým rukávem, která se bude skvěle hodit na chladnější letní podvečery. Bombery jsou v současnosti hitem a každá dívka ji určitě ocení. Bunda je ve světle růžové barvě s výrazným květinovým potiskem.

    Střih je rovný s nízkým stojáčkem. Vpředu se nachází zapínání na zip. Po stranách najdete průhmatové kapsy. Materiál použitý k výrobě je 100% polyester. Rozměry naleznete v tabulce s velikostmi.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  6. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Krátké šaty Mickey Mouse

    Přestože děti v současné době pohádku Mickey Mouse už pravděpodobně nesledují, motiv myšáka Mickeyho je na oblečení stále velmi oblíbený. Najdete ho v různých podobách na třičkách, mikinách, kalhotách nebo třeba šatech. Pokud se vašemu dítěti tento motiv líbí, vyberte třeba tyto krátké džínové šaty s laclem a s potiskem v obchodě Aswear.cz.

    Šaty jsou v modré barvě rovného střihu s ozdobnými hlavičkami Mickeyho. Mají široká odepínací ramínka a kapsy po stranách. Materiál je 100% bavlna. Přesné rozměry velikostí naleznete v detailu produktu.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  7. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Modré džíny s výšivkou

    Klasické modré skinny džíny by měly být součástí každého šatníku. Jedná se o univerzální kousek, který využijete po celý rok. Vyzkoušejte ale tyto modré džíny zdobené výšivkou z Bonprix. Výšivky v podobě květů na přední straně a sepraný efekt dodávají kalhotám neobvyklý zajímavý vzhled.

    Kalhoty mají 5 kapes a zapínání klasicky na knoflík a zip. Materiál džínů je 82% bavlna, 17% polyester a 1% elastan. Velikosti jsou k dostání v rozmezí od 112 do 170. Tabulky s rozměry najdete v popisu produktu.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  8. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Bílý overal s potiskem

    Slušivý overal je vhodný zejména na letní horké dny. Overaly jsou navíc aktuálně velmi trendy a minimálně jeden by měla vlastnit i vaše malá parádnice. Tento overal z Bonprix má tříčtvrteční délku nohavic a hravý potisk v podobě motýlů. Ramínka má ozdobená módním volánkem. Barva overalu je bílá, potisk je jemně barevný.

    Zadní strana overalu je elastická, v pase má gumu a nohavicové lemy jsou lehce nařasené. Materiál overalu je splývavý, prodyšný a lehký. Je vyroben ze 100% viskózy.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  9. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Krátké kostkované šaty

    Pokud chcete vaší holčičce pořídit roztomilé šatičky, jsou tyhle šaty z Tchiba tou pravou volbou. Krátké černobílé kostičkované šaty jsou jako stvořené na léto. Jsou vyrobeny z měkkého tkaného materiálu (z biobavlny), který je velmi příjemný na těle.

    Šaty mají výrazný černobílý kostkovaný vzor a zajímavé volánkové rukávy. Pro všechny milovnice zvířat je navíc vpředu roztomilý červený motiv kočky. Šaty mají za krkem drobné zapínání na knoflík.

    Zdroj fotky: Tchibo.cz

  10. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro dívky

    Asymetrická košile

    Košile jen na zvláštní příležitosti? Kdepak. Doby, kdy košile byly pouze formálním oblečením, jsou dávno pryč. Pořiďte stylovou košili na běžné nošení i vaší ratolesti. Vyzkoušejte třeba tuto neotřelou asymetrickou košili z Answear. Košile má klasický límec a rovný střih, naproti tomu originální zdobné volány.

    Košile je vyrobena z proužkované červenobílé vzorované látky. Látka je tenká, ale pevná, není elastická. Zapínání je klasicky na knoflíky. Složení materiálu košile je 60% Bavlna a 40% Polyester.

    Zdroj fotky: Answear.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás