Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

Lenka Chládková
Publikováno 22. srpna 2018

Konec prázdnin se nezadržitelně blíží, což pro mnohé z nás znamená další vlnu povinných nákupů. K začátku školního roku se váže poměrně dost výdajů, kromě přezůvek, školních potřeb a dalších nezbytností je třeba dítku doplnit také šatník. Ať už kvůli tomu, že je loňské oblečení trošku malé, nebo protože jednoduše chceme, aby dítko zahájilo školní rok stylově v novém oblečení.

A protože zahájení školního roku je skvělou příležitostí, jak se před spolužáky blýsknout v tom nejlepším světle, neměli bychom výběr nových kousků v žádném případě podcenit. Skrblík se v Módní hlídce tentokrát zaměřil na dětskou trendy módu. Hlavním kritériem pro výběr byla především kvalita za rozumnou cenu, a i proto jsme tak trochu netradičně zůstali pouze v jednom obchodě.

H&M od čtvrtka 23. srpna 2018 nabízí 20% slevu na veškeré dětské zboží. V e-shopu akce potrvá jen do neděle 26. srpna 2018, v kamenných prodejnách až do 9. září 2018. Podmínkou je nákup alespoň za 700 Kč, sleva v kamenné prodejně bude odečtena na pokladně.

  1. Dětská móda v H&M a extra sleva 20 %

    Důvodů, proč jsme se zastavili v e-shopu H&M je hned několik:

    • Od 23. srpna 2018 je možné uplatnit 20% extra slevu na veškeré dětské oblečení.
    • V obchodech i e-shopu H&M dítě obléknete od hlavy až k patě. To je výhodné zejména pro online nákupy, neboť odpadají náklady na další poštovné.
    • Podstatnou roli hraje kvalita oblečení a cena. Za příznivé ceny se zde dají nakoupit kvalitní a stylové kousky, i když zrovna neprobíhá žádná akce.
    • Nové kolekce jsou podle nejnovějších trendů. Pokud chcete vědět, co právě nejvíc letí, podívejte se na aktuální nabídku H&M.
    • Rozmanitý výběr provedení, potisků a barev. Velikosti jsou dostupné pro děti od narození až do 14 let.
    • Vybrat jen 10 tipů bylo mimořádně obtížné, letošní dětská kolekce je opravdu velmi povedená.
  2. Móda do školy

    Vybírat bychom měli hlavně pohodlné oblečení, děti v něm přece jen tráví většinu dne. Obecně lze doporučit oblečení z přírodních materiálů, které jsou příjemné na dotek. V tomto ohledu v H&M neuděláte chybu s řadou Conscicious. Oblečení je většinou z bio bavlny a ceny nejsou příliš vysoké, jak je u podobných produktů zvykem. Navíc se dá ušetřit nákupem balení s více kusy.

    Dále je důležité dbát na to, aby nikde nic netlačilo. Problémy mohou nastat s klasickými denimem, který nemusí být příliš vhodný na celodenní nošení. Lepší je sáhnout po džínech typu Jogger, které na první pohled vypadají jako džíny, nicméně nosí se stejně jako ty nejpohodlnější tepláky.

    V základní výbavě na začátek školního roku by neměly chybět mikiny a trička s potisky nebo s měnícími se obrázky z flitrů. U dívek vedou jednorožci, srdíčka a hvězdičky, u kluků dinosauři, skateboardy a superhrdinové. Barvy by měly být jasné a výrazné.

Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

10 tipů na dětské oblečení z H&M

  1. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Dívčí proužkované tričko s měnícími flitry

    Jedním z nejžhavějších trendů letošní sezony jsou trička s obrázky z flitrů. Mezi dětmi slaví největší úspěchy měnící se obrázky. Flitry jsou otočné, takže je stačí převrátit rukou a rázem se objeví jiný obrázek.

    Z nabídky H&M nás nejvíce upoutalo proužkované žerzejové tričko, na kterém je měnící se srdce z flitrů. Na výběr jsou trička i s jinými motivy, nechybí roztomilé štěňátko s koťátkem nebo jednorožec.

    Zdroj fotky: H&M

  2. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Šaty s jednorožcem

    Roztomilé šatičky s dlouhým rukávem potěší každou malou slečnu. Vrchní díl je z jemného úpletu, ozdobený je jednorožcem s třpytivou růžovou hřívou. Světle růžová sukýnka je poseta malými stříbrnými hvězdičkami.

    Ve stejném střihu se nabízí šaty v béžové barvě s kočičkou z flitrů nebo slavnostnější černé srdíčkové šaty, kde sukýnku zdobí růžová lesklá srdíčka.

    Zdroj fotky: H&M

  3. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Dvoje legíny z biobavlny

    Skvělým úlovkem z řady Conscious jsou dvoje legíny z měkkého žerzeje z biobavlny. Legíny jsou pohodlné a příjemné k nošení.

    Na výběr je hned z několika barevných kombinací. A vůbec nemusíme zůstávat u jednobarevných variant, ačkoli s klasickou černou barvou se rozhodně nic nezkazí. Nás zaujaly černobílé proužky a puntíky.

    Zdroj fotky: H&M

  4. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Krátká mikina s kapucí

    Letošním trendům vévodí krátké mikiny. Dají se zkombinovat s legínami, klasickými džíny nebo dokonce se sukní do pasu. V H&M můžete vybírat hned z několik barev a potisků.

    Nás zaujala modrá mikina s růžovým nápisem a siluetou jednorožce nebo také tmavomodrá mikinka se stříbrnými hvězdičkami. Mikiny jsou z teplákoviny, složení je 95 % bavlna a 5 % viskóza. Rukávy mají žebrovaný náplet, dolní lem je nezačištěný.

    Zdroj fotky: H&M

  5. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    2 trička s dlouhým rukávem z biobavlny

    V linii H&M Conscious je možné pořídit za výhodnou cenu balení dvou triček s dlouhým rukávem. Jde o žerzejová trička z biobavlny v různých barevných provedeních.

    Trička jsou velmi pohodlná a příjemná na nošení, navíc díky různým potiskům vypadají velmi stylově. Nabízí se několik kombinací například bílé a tmavomodré s barevnými srdíčky, růžové a světle šedé s barevnými hvězdičkami nebo černé a bílé s černými proužky.

    Zdroj fotky: H&M

  6. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Triko Star Wars s flitry pro kluky

    Největším hitem letošním letošní sezony jsou trička s flitry. Zatímco holčičí motivy jsou k dostání téměř na každém rohu, trička s měnícími se obrázky z flitrů pro kluky se dají sehnat jen velmi obtížně.

    O to větší radost nám udělalo šedé tričko s převracecími flitry s dlouhým rukávem v tmavě šedé barvě. Obrázek se mění z Darth Vadera na Stormtroopera, což ve třídě zaručí 100% úspěch. Fanoušci Pokémonů mohou zvolit bílou variantu, která je zdobena měnícím obrázkem Pikachu a Charmandera.

    Zdroj fotky: H&M

  7. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Pohodlné džíny do školní lavice

    Jogger džíny jsou stylovým kompromisem mezi klasickými kalhotami a tepláky. Díky pružnému a měkkému materiálu se perfektně hodí ke každodennímu nošení do školy.

    Na první pohled se jedná o džíny se sepraným vzhledem, ve skutečnosti jde o velmi pohodlné Joggery se zavazováním v pase. Cena je ve srovnání s běžnými džíny o něco vyšší, nicméně dostanete za ni kvalitní model, který nikde netlačí, a ve kterém dítko stráví bez problému celý den.

    Zdroj fotky: H&M

  8. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Mikina s kapucí

    V našem výběru by neměla chybět klasická mikina s kapucí a přední kapsou. Jasná modrá barva, nápis a obrázek s motivem skateboardu upoutá na první pohled.

    Mikina je z měkké bavlněné teplákoviny, složení je z 80 % bavlna a z 20 % polyester. Stejný střih je dostupný i ve světle růžové, nicméně u varianty pro kluky dáváme přednost přece jen modré.

    Zdroj fotky: H&M

  9. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Dvoje tepláky z biobavlny

    Kvalitních tepláků na tělocvik, do kroužků nebo jen tak na ven není nikdy dost. Z řady Conscious nás zaujalo balení dvou kalhot pro volný čas z měkké, pevné teplákoviny ze směsi bio bavlny a polyesteru.

    Tepláky mají dvě postranní kapsy, v pase stahování na šňůrku, nohavice se po délce zužují a na konci jsou opatřeny žebrovaným nápletem. Balení obsahuje tepláky v černé barvě a ve světle šedém melíru. K dispozici jsou až do velikosti 170.

    Zdroj fotky: H&M

  10. Módní hlídka: 10 tipů na dětské oblečení H&M s 20% slevou

    Mikina s měnícím se obrázkem z flitrů

    To nejlepší na konec. Jednoduchá černá mikinka s dlouhým rukávem z měkké teplákoviny s žebrováním kolem výstřihu, rukávů a spodního lemu. Vpředu je ozdobena měnícím se obrázkem z flitrů. Ze Spidermana je rázem znak Kapitána Ameriky. A to je pro každého fanouška superhrdinů úplně nejvíc.

    Stavitelům Lega určitě přijde vhod varianta ve světle šedé barvě, která má vepředu měnící se postavičky ze série Lego Ninjago.

    Zdroj fotky: H&M


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás