Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

Marie Janáčová
Publikováno 28. července 2018

K vytvoření nezapomenutelného outfitu nestačí pouze slušivé oblečení a boty, zaměřit byste se měli také na doplňky. Klobouk, sluneční brýle nebo opasek mohou outfit definovat a zvýraznit jej v davu. Doplňky outfit pozvednou a vytvoří jednotný celek, musí ale k vybranému oblečení dokonale ladit. Pokud vyberete nehodící se doplněk, celý outfit tím může být narušen. Abyste měli jistotu, že vybíráte doplňky, které jsou v souladu s aktuálními trendy, vybrali jsme pro vás 10 příkladů stylových doplňků letošní letní sezóny.

Jaké jsou trendy pro rok 2018?

Klobouky, kšiltovky, barety

Stylisté a návrháři včetně Chanel, Christian Dior nebo třeba Dolce & Gabbana se jednohlasně shodli, že v letošním létě musí mít ženy pokrývky hlavy všeho druhu. Klobouky a různé čepice mohou být hlavním doplňkem pro všechny outfity. V současnosti je možné nosit pokrývky hlavy prakticky kdekoliv, k elegantnímu outfitu můžete nasadit klobouk, ke sportovnímu naopak stylovou kšiltovku.

Transparentní doplňky

Transparentnost ovládá módní svět. Transparentní boty, kabelky, ale třeba i klobouky nebo pásky, to vše můžete vyzkoušet. S těmito průhlednými doplňky budete k nepřehlédnutí. Budí pozornost, jsou decentní a zároveň jim nechybí kus extravagance.

Kabelky nezvyklých tvarů a materiálů

Klasické kabelky zanechte na léto doma a pořiďte si některý z originálních kousků, které jsou pro letošní léto k mání. Často se objevují kabelky ve tvaru kruhů a půlkruhů, navíc z nezvyklých materiálů jako je proutí, sláma nebo dřevo. Tyto přírodní materiály se perfektně hodí k letním outfitům, skvěle je podtrhují a činí je odvážnými a originálními.

Čelenky

Čelenky jsou aktuálně velmi trendy, k mání jsou od jednoduchých až po velmi neobvyklé. Květinové, látkové, s flitry a korálky nebo nápisy, vyberte si pro své vlasy tu nejlepší.

Výrazné sluneční brýle

Tvarů slunečních brýlí je nespočet, v letošním létě vedou kulaté brýle. U takových brýlí je důležité zvolit optimální velikost k vaší tváři. Dalším rozšířeným trendem jsou např. ultra tenké retro brýle ve stylu “matrix”. Tyto brýle jsou extravagantní a je důležité je správně nakombinovat s ostatními prvky v outfitu.

  1. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Minimalistická kšiltovka

    Značka Calvin Klein je známá svým minimalistickým a zároveň praktickým designem, ten můžete spatřit i v této kšiltovce, kterou zakoupíte na Zoot.cz. Jednobarevnou kšiltovku s jednoduchým potiskem během léta určitě využijete. Ochrání vás před úpalem a poslouží navíc jako stylový doplněk k vašemu outfitu. Bude se hodit nejen na léto, ale i v jarním či podzimním období.

    Kšiltovka je ve střihu camper a je vyrobena ze 100% bavlny. Zapínání má vzadu na zacvaknutí. Velikost kšiltovky je univerzální (one size). Šířka kšiltu je 18 cm, délka kšiltu je 6,5 cm, výška koruny je 11 cm a obvod hlavy je 60 cm.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  2. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Kulaté černé brýle Komono

    Superkulaté brýle jsou letos v kurzu, vyzkoušejte třeba tyto černé brýle od značky Komono, které zakoupíte na Freshlabels.cz. Kulaté retro brýle skvěle (a trochu bláznivě) doplní vaše letní outfity. Učiní vás nepřehlédnutelnými.

    Brýle jsou vyrobené z polykarbonátového skla se zvýšenou odolností proti poškrábání s UV 400. Logo Komono najdete v horní části skla a na straničkách. K brýlím dostanete také pevné hnědé pouzdro a hadřík na čištění brýlí.

    Zdroj fotky: Freshlabels.cz

  3. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Oboustranná módní čelenka

    Čelenky všeho druhu jsou letos velmi módním doplňkem, pořiďte si třeba látkovou čelenkou s velmi oblíbeným motivem plameňáka. Čelenka je oboustranná, takže modrorůžový vzor můžete střídat dle nálady. Čelenka je prodyšná a elastická, velikost je univerzální. Šířka čelenky je 10 cm a délka 24 cm. Materiál čelenky je 95 % bavlna a 5 % elastan.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  4. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Plážová taška s ananasem

    Motiv ananasu je letos populární a v kombinaci s plážovou slaměnou taškou navíc typicky letní. Plážová taška z Bonprix se vám bude hodit na dovolenou k moři, na koupaliště v tuzemsku i na nákup do města. Barva tašky je přírodní, světle hnědá, design imituje slámu, materiál použitý k výrobě je však papírové vlákno.

    Rozměrově je taška dostatečně velká, aby pojmula věci potřebné k vodě. Výška tašky je 30 cm, šířka 38 cm a hloubka 12 cm. Motiv ananasu je poskládaný z lesklých flitrů.

    Zdroj fotky: Bonprix.cz

  5. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Světle hnědý klobouk s výšivkou

    Pokrývka hlavy je v létě důležitá a vybrat si můžete z mnoha druhů. Pořiďte si třeba tento slušivý slaměný klobouk s širokou krempou a slaměnou výšivkou na Zoot.cz. Hodit se bude nejen na pláž, ale i do města nebo k jakékoliv příležitosti. Tento elegantní lehký klobouk skvěle podtrhne váš letní outfit.

    Britská značka Dorothy Perkins je známá svými ženskými střihy, typickými potisky a příznivými cenami. Materiál použitý k výrobě klobouku je z 92 % papírová sláma a z 8 % polyester. Rozměry klobouku: obvod kolem hlavy – 55 cm, výška – 12 cm a šířka krempy – 14 cm. Klobouk můžete zakoupit i v bílé barvě.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  6. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Retro plážová kšiltovka

    Dalším hitem tohoto léta jsou pestrobarevné plastové kšiltovky. Tento retro kousek se skvěle hodí na pláž, ochrání vaše oči před sluncem, ale především se jedná o stylový doplněk k plavkovému outfitu. Stejně tak kšiltovku využijete na festivalu či jakékoliv letní akci, na které chcete být nepřehlédnutelná. Kšiltovka s motivem melounu je navíc extrémně roztomilá.

    Výrobcem kšiltovek je známá australská lifestylová značka Sunnylife, která se zaměřuje na letní doplňky, mnoho dalších produktů této značky najdete právě na Freshlabels. Materiál použitý k výrobě produktu je PVC a PU. Rozměry kšiltovky jsou 21 x 23 x 10 cm.

    Zdroj fotky: Freshlabels.cz

  7. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Kožený tenký pásek

    Letošní trendy hovoří jasně, v kurzu jsou zase tenké pásky, které můžete nosit buď do pasu, který vám krásně zvýrazní a zeštíhlí, nebo i přes boky. Stylu a materiálu pásků se meze nekladou, mohou být úplně jednoduché, ale i zdobené, kožené nebo plastové, záleží na celkovém outfitu a příležitosti.

    My jsme pro vás vybrali tento kožený černý pásek ze Zoot.cz. Pásek je tenký, jednoduchý, opatřený ozdobnou zlatou sponou. Spona je na zacvaknutí. Pásek je ze 100 % hovězí kůže, je pevný, kvalitní a hladký. Rozměry pro vel. 70 jsou následující: délka k první dírce – 70 cm, délka k páté dírce – 80 cm a šířka – 1,4 cm.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  8. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Taška síťovka

    Síťové tašky jsou hitem, pořiďte si taky jednu, seženete ji třeba v obchodě Answear. Síťovka vám poslouží nejen na nákup, ale taky jako módní doplněk klidně i k elegantnímu outfitu. Tašku můžete zakoupit v bílé či hnědé barvě. Taška je prostorná a průhledná, nemá žádné zapínání. Je vyrobena z textilního materiálu – ze 100 % bavlny.

    Taška má dlouhá měkká ucha, takže ji lze nosit na rameno či do ruky. Do tašky se vleze zhruba formát A4. Hloubka tašky je 2 cm, výška 40 cm a spodní šířka 39 cm. Taška je z kolekce Mango.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  9. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Stylová ledvinka

    Je to sice k nevíře, ale do módy se vrátily i legendární ledvinky, a to ve velkém stylu. Ledvinek nyní najdete v obchodech velké množství, od sportovních až přes prudce elegantní. Krásnými letními ledvinkami se chlubí ku příkladu značka Spiral, která nabízí výrazné kousky hrající barvami. Na léto jsou tyhle ledvinky skvělými doplňky. Ledvinka je velmi šikovná taštička, ideálně vám poslouží, když chcete z domu vyběhnout nalehko pouze s drobnostmi.

    Ledvinka je z textilního materiálu, má zapínání na zip a nastavitelný popruh. Hloubka taštičky je 8 cm, výška 18 cm a spodní šířka 24 cm.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  10. Módní hlídka: 10 stylových dámských letních doplňků

    Skleněný náhrdelník

    Šperky a ženy k sobě neodmyslitelně patří a k letním outfitům se šperky hodí náramně. Aktuálně jsou populární transparentní materiály, a to na oblečení, kabelkách, botách, ale i na špercích. Vybrali jsme pro vás tento decentní náhrdelník se skleněnými trubičkami značky KO-RA-LE. Specifikum náhrdelníku je ruční výroba v Čechách s ohledem na životní prostředí. Náhrdelník je minimalistický a elegantní. Skvěle se bude hodit pro výjimečné příležitosti. Barva trubiček je černá a průhledná, řetízek je barvy stříbrné.

    Délka náhrdelníku je 24 cm a trubičky jsou velké 5 x 1 cm. Zapínání řetízku je šroubovací. Materiál trubiček je laboratorní sklo, které je pevné a odolné.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás