Levné vstupenky na hudební festivaly 2019: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a další

Lenka Chládková
Publikováno 9. července 2019

Společně s létem přichází i období letních festivalů. A jak je již v Česku zvykem, půjde o pořádně nabitou sezónu. Jenže ceny vstupenek nejsou zrovna levnou záležitostí. Naštěstí ale existuje několik způsobů, jak při nákupu vstupenek ušetřit.

  1. Nejlevnější vstupenky na festival

    Obecně se dá říci, že čím dříve vstupenky koupíte, tím více ušetříte.

    Organizátoři festivalů pořádají předprodeje v několika vlnách, ty jsou většinou limitované počtem kusů nebo jsou podmíněné nákupem do určitého data. Například pokud byste pořizovali vstupenky na Colours of Ostrava už během loňského roku, zaplatili byste za čtyřdenní vstup 2 190 Kč. Nyní se prodává za 3 190 Kč, na místě pak zaplatíte 3 300 Kč.

    Nejdražší jsou vstupenky kupované na poslední chvíli, které se prodávají přímo na místě.

  2. Objevte více muziky: Sbírejte kódy a ušetříte

    Program Objevte více muziky nabízí slevy až 40 % na vybrané festivaly. Princip je jednoduchý, za nákup určitých tabákových výrobků dostanete kódy, které následně vyměníte za zvýhodněnou vstupenku.

    Podmínkou je registrace a vytvoření profilu na webových stránkách nebo v aplikaci Objevte více muziky. Stačí nakoupit některé z produktů Filters, Blue, Activate, Activate Purple Cigarillos, Black, White, Shorts nebo Essential, vyfotit účtenku a nahrát ji do profilu. Na účet se následně připíší kódy. Za jednu účtenku je možné dostat maximálně 10 kódů.

    Nejrychlejší cestou ke slevě je kartička s unikátním kódem, kterou k nákupu cigaret rozdávají hostesky na promo akcích. Po nahrání tohoto kódu do profilu je možné zakoupit vstupenku na festival se slevou okamžitě. Přehled míst a termínů, ve kterých probíhají promo akce jsou k dispozici na webu Objevte více muziky.

    S nákupem vstupenky se nevyplácí příliš vyčkávat, počet vstupenek je omezen. Aktuálně se nabízí tyto slevy:

    • Rock for Churchill 2019
      3 kódy + doplatek 599 Kč
    • Colours of Ostrava 2019
      5 kódů + doplatek 1 699 Kč (bohužel již vyprodáno)
    • Benátská! 2019
      3 kódy + doplatek 999 Kč (bohužel již vyprodáno)
    • Rock For People 2019
      5 kódů + doplatek 1 299 Kč (již proběhl)
    • Fingers Up 2019
      3 kódy + doplatek 449 Kč (již proběhl)
  3. Sleva pro klienty České spořitelny nebo Komerční banky

    Speciální slevy na festivaly nabízí generální partneři nejznámějších hudebních akcí, například Colours of Ostrava nebo Rock for People.

    • Česká spořitelna Coulours of Ostrava 2019
      Česká spořitelna umožnila svým klientům pořídit vstupenky na festival Colours of Ostrava s 20% slevou. Počet vstupenek za zvýhodněnou cenu byl omezen, v tuto chvíli jsou již vyprodány.
    • Komerční banka Rock for People 2019
      Pro klienty Komerční banky byla připravena speciální cena za třídenní lístek na festival Rock for People – 1 752 Kč namísto standardní ceny 2 190 Kč.
  4. ISIC slevy na festivaly

    Studenti, kteří při nákupu vstupenek na některé festivaly předloží svoji ISIC kartu, mohou ušetřit až 25 %.

    Výše slevy závisí na daném festivalu, u některých rozhoduje datum nákupu. Například na vstupenkách na Sázavafest bylo možné v lednu a v únoru 2019 uplatnit maximální slevu 20 %, během března a dubna 15 % a v květnu a červnu 10 %.

    K festivalům, u kterých lze uplatnit ISIC slevu, patří Fingers Up, The Legends Rock Fest, Hip Hop Kemp, již zmíněný Sázavafest, Masters of RockColours of Ostrava.

  5. O2 festivalové slevy

    Díky věrnostnímu programu O2ExtraVýhody.cz ušetří na vstupném na letní festivaly Hrady CZ, Létofest a Paráda fest Frekvence 1 všichni zákazníci společnosti O2.

    • 10% sleva na letní festival Hrady CZ
      Osm významných českých a moravských hradů bude letos hostit kulturní festival Hrady CZ. Klienti společnosti O2 si mohou vygenerovat slevový kód s 10% slevou na vstup. Slevu je možné čerpat na jedno telefonní číslo pouze jednou a to nejpozději do 29. srpna 2019. Počet kódů je omezen.
    • 25% sleva na vstupenky na LétoFest
      Vstupenku na každý z osmi hudebních festivalů konaných v rámci LétoFestu si je možné zlevnit o 25 %. Stačí uplatnit slevový kód, sleva je poskytována maximálně na 4 vstupenky v jednom nákupu.
    • 1+1 vstupenka na festival Paráda fest Frekvence 1
      Dvě vstupenky za cenu jedné získají klienti O2, kteří si vygenerují na stránkách O2ExtraVýhody.cz slevový kupon. Slevu lze čerpat neomezeně až do 9. srpna 2019.
  6. Soutěže o vstupenky na festivaly

    Na tento způsob úspory se nedá příliš spolehnout, ale jak se říká “kdo nehraje, nevyhraje” a zároveň “naděje umírá poslední”, což platí zejména v případech, kdy jsou vstupenky na festival beznadějně vyprodány.

    Soutěží o lístky se v České republice pořádá opravdu mnoho. Vyhrát můžete za nákup některých produktů, na Facebooku, v rádiích nebo přímo na stránkách organizátorů.

    Soutěž o vstupenky na Colours of Ostrava pořádala třeba společnost Mastercard. Pro účast stačilo zaplatit kartou Mastercard a vyluštit hádanku na webu. Další soutěže je možné najít na specializovaných soutěžních webech, například Soutěž.cz nebo Soutěžmania.cz.

  7. Množstevní slevy, ZTP, děti a senioři

    Letní hudební festivaly se staly záležitostí celých rodin. Řada festivalů nabízí kromě hudební produkce bohatý doprovodný program, ve kterém se zabaví děti i senioři. Z tohoto důvodu se na některé festivaly dají pořídit výhodné rodinné vstupenky (obvykle pro 2 dospělé a 2 děti), které vycházejí levněji než běžné vstupenky.

    Na některých festivalech je umožněn dětem vstup zdarma, jinde nabízí snížené ceny pro mladistvé. Většina organizátorů nabízí zvýhodněné vstupné pro seniory, osoby s průkazem ZTP (ZTP/P) a případně i pro jejich doprovod.

    Ušetřit se ale dá také při hromadném nákupu. Princip je jednoduchý, čím více utratíte, tím dostanete větší slevu. U festivalu Fingers Up to bylo 3+1 zdarma, pro Rock for People platilo 5+1 či 10+3 zdarma, Hrady CZ nabízí zvýhodněnou rodinnou vstupenku.

  8. Vstupenky z druhé ruky

    Před nákupem vstupenek z různých přeprodejů nebo jiných neoficiálních zdrojů organizátoři akcí varují. A není divu. Na přeprodejích vstupenek se snaží vydělat spousta lidí a někteří z nich neváhají důvěřivé zákazníky okrást. Nicméně vždy je tu možnost, že narazíte na prodávajícího, který si koupil lístky v předprodeji a z nějakého důvodu na festival nemůže jít, nebo který se snaží zpeněžit nevhodný dárek či výhru v soutěži.

    K prodeji vstupenek z druhé ruky slouží speciální internetové bazary, například Ticket-bazar.cz, prodej vstupenek ale zprostředkovává také Bazoš.cz nebo SBazar.cz. Při nákupu vstupenek z bazarů se vyplatí dodržovat několik bezpečnostních zásad:

    • Zjistěte si podobu originálních tištěných vstupenek včetně všech ochranných prvků. V případě byť sebemenších pochybností lístky nekupujte.
    • Nekupujte E-Tickety, častou praxí je, že prodávající E-Ticket prodá hned několika osobám.
    • Ověřte si, že vstupenky nejsou vázány na konkrétní jméno návštěvníka. Pokud je na vstupence uvedeno jméno, přeprodej není možný, organizátoři vás na vstupenku s jiným jménem na festival nepustí.
    • Nikdy neplaťte předem.

Letní hudební festivaly 2019

  1. Colours of Ostrava 2019

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2019: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a dalšíMultižánrový mezinárodní festival Colours of Ostrava proběhne v letošním roce ve dnech 17.–20. července 2019 v areálu bývalých hutí v Dolních Vítkovicích.

    K hlavním hvězdám festivalu patří The Cure, Florence + The Machine nebo ZAZ, i z tohoto důvodu cena vstupenky nepatří zrovna k těm nejnižším. Za čtyřdenní lístek v předprodeji zaplatíte 3 190 Kč na místě pak 3 300 Kč. Jednodenní vstupenky vás vyjdou na 1 990 Kč.

    Sleva na Colours of Ostrava 2019

    • Objevte více muziky
      5 kódů + doplatek 1 699 Kč (bohužel již vyprodáno)
    • ISIC, ITIC a IYTC
      10% sleva ze čtyřdenní vstupenky. Nelze uplatnit na jednodenní vstupenky
    • Klienti České spořitelny
      20% sleva na vstupenky z aktuální prodejní ceny. Počet vstupenek je omezen (bohužel již vyprodáno)
    • IN karta ČD
      10% sleva ze čtyřdenní vstupenky. Nelze uplatnit na jednodenní vstupenky
  2. Rock for People 2019

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2019: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a dalšíJeden z nejnavštěvovanějších hudebních festivalů Rock for People se uskutečnil 4.–6. července 2019 v Hradci Králové, konkrétně na letišti ve Festivalparku. Na programu bylo například vystoupení Rudimental či Bring Me The Horizon. Třídenní vstupenka vyšla na 2 190 Kč.

    Sleva na Rock for People 2019

    • Objevte více muziky
      5 kódů + doplatek 1 299 Kč
    • Sleva pro držitele Lítačky
      Slevu ve výši 328 Kč na třídenní vstupenku získalo prvních 500 návštěvníků, kteří zaslali na e-mail akce@operatorict.cz číslo svojí Lítačky
    • Klienti Komerční banky
      Pro klienty Komerční banky byla připravena 20% sleva. Za 3denní vstupenku zaplatili 1 752 Kč
    • Platba přes Google Pay
      Speciální slevu ve výši 20 % dostal každý, kdo zaplatil vstupenky prostřednictvím Google Pay. Třídenní vstupenka stála 1 752 Kč
    • Množstevní sleva
      Při nákupu 5 vstupenek za 9 450 Kč jste mohli získat jednu zdarma, k 10 vstupenkám za 18 900 Kč se přidávaly 3 vstupenky zdarma. Šlo o limitované edice vázané na jméno
    • Vstupenka na 3 dny pro děti
      Děti od 10 do 14 let zaplatily za vstupenku na 3 dny 800 Kč, mládež ve věku od 15 do 17 let 1 400 Kč. Děti do 10 let v doprovodu rodičů měly vstup zdarma
    • Sleva pro držitele ZTP a doprovod
      Za vstupenku na 3 dny držitel ZTP nebo ZTP/P zapaltili 740 Kč, doprovod pak 830 Kč
    • Sleva pro seniory
      Vstupenku na 3 dny za 770 Kč byla k dispozici pro seniory ve věku 60 a více let
  3. Masters of Rock 2019

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2019: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a další

    Největší rockmetalová událost v ČR Masters of Rock se letos koná od 11. do 14. července 2019 v areálu Likérky Rudolfa Jelínka ve Vizovicích u Zlína.

    Hlavními taháky jsou letos Uriah Heep, Avantasia, Within Temptation, Dream Theater či Tarja. Cena za celofestivalovou vstupenku je 2 050 Kč.

    Sleva na Masters of Rock 2019

    • ISIC sleva
      Při předložení karty ISIC, ITIC nebo IYTC dostanete slevu 50 Kč. Slevu je možné uplatnit při vstupu na festival, nebo v předprodeji MOR Café Zlín
  4. Levné vstupenky na Rock for Churchill 2019

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2019: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a dalšíDvoudenní festival Rock for Churchill probíhá od 30. do 31. srpna 2019 ve Vroutku u Podbořan. Název festivalu je trochu zavádějící, rozhodně není určen pouze pro fanoušky rockové hudby – na 3 pódiích se tu vystřídá taneční hudba, pop, hip hop, ska, reggae a další hudební styly.

    Z českých hvězd letos dorazí J.A.R. či Tata Bojs. Vstupenka stojí i s poplatky 1154 Kč.

    Sleva na Rock for Churchill 2019

    • Objevte více muziky
      3 kódy + doplatek 599 Kč
  5. Fingers Up 2019

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2019: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a dalšíFestival Fingers Up se konal v Mohelnici ve dnech 28.–29. června 2019. Vystoupily zde skupiny jako Mandrage, Tata Bojs, Khoiba nebo Lenny.

    Víkendová vstupenka stála 750 Kč.

    Sleva na Fingers Up 2019

    • Objevte více muziky
      3 kódy + doplatek 599 Kč
    • ISIC sleva
      Studentský průkaz ISIC zajistil 20% slevu na víkendovou vstupenku
    • Množstevní sleva
      Při nákupu 3 vstupenek byla čtvrtá vstupenka zdarma, 4 vstupenky stály 2 250 Kč
  6. Sázavafest 2019

    V zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou ve dnech 25.–27. července 2019 proběhne již 19. ročník oblíbeného Sázavafestu.

    Hlavním lákadlem festivalu je letos vystoupení kapely Kryštof, Divokej Bill, Tři sestry, N.O.H.A. nebo Wohnout. Vstupenka na celý festival vás vyjde na 1 890 Kč, za jednodenní vstupenku zaplatíte 1 200 Kč.

    Sleva na Sázavafest 2019

    • Objevte více muziky
      3 kódy + doplatek 599 Kč
    • ISIC sleva
      Studenti mohou získat vstupenku s 10% slevou
    • Vstup zdarma
      Na festival mají zajištěný vstup zdarma děti do 8 let v doprovodu rodičů, zdravotně postižené osoby s průkazem ZTP (doprovod platí) a osoby s průkazem ZTP/P (doprovod neplatí)
  7. Benátská! s Impulsem 2019

    Festival Benátská! s Impulsem se bude letos konat ve dnech 25.–28. července 2019 v areálu Vesec v Liberci. Vystoupí zde Karel Gott, Chinaski, Europe, Ben Cristovao, No Name a řada dalších zvučných jmen.

    Celofestivalová vstupenka stojí 1 690 Kč, čtvrteční jednodenní 850 Kč, ostatní dny 1 150 Kč.

    Sleva na Benátská! 2019

    • Objevte více muziky
      3 kódy + doplatek 999 Kč (bohužel již vyprodáno)
    • Zvýhodněné vstupné pro děti do 15 let a osoby s průkazem ZTP 
      Na celofestivalovou vstupenku za 600 Kč mají nárok děti do 15 let a zdravotně postižené osoby s průkazem ZTP nebo ZTP/P. Za jednodenní vstupenky zaplatí ve čtvrtek 100 Kč, v sobotu a neděli 300 Kč
    • Sleva pro seniory
      Senioři nad 63 let seženou celofestivalovou vstupenku za 900 Kč, jednodenní za 600 Kč (pouze čtvrtek je za 450 Kč). Stejná cena platí pro doprovod osob se zdravotním postižením
    • Vstup zdarma
      Vstup zdarma mají děti do 6 let v doprovodu rodičů, děti do 12 let zaplatí 100 Kč
  8. Beats for love 2019

    Od 3. do 6. července v Ostravě proběhl největší festival elektronické hudby Beats for love 2019. Zahrát si přijeli DJ’s Don Diablo, Oliver Heldens, Claptone, Alle Farben, Sven Väth, Robin Schulz, Netsky, The High Contrast Band, Wilkinson a dalších 400 interpretů z celého světa.

    Na místě stála čtyřdenní vstupenka 1 500 Kč, jednodenní 800 Kč.

  9. Mighty Sounds 2019

    Unikátní festival zaměřený na punk, punkrock, rock’n’roll, hardcore, reggae, ska, rockabilly, indie rock Mighty Sounds 2019 proběhne od 12. do 14. července 2019 nedaleko jihočeského Tábora.

    Za třídenní vstupenku v předprodeji (již 2. vlna platná do 11. července 2019) zaplatíte 1 700 Kč, na místě si připlatíte o 200 Kč více. Nejlevněji vychází kamenné prodejny za 1 650 Kč, platba je možná pouze v hotovosti.

    Sleva na Mighty Sounds 2019

    • Zvýhodněné vstupné pro osoby s průkazem ZTP 
      Zdravotně postižené osoby s průkazem ZTP nebo ZTP/P zaplatí 700 Kč, vstupenka zahrnuje vstup pro jeden doprovod
    • Sleva pro seniory
      Pro seniory od 66 let jsou připraveny vstupenky za 700 Kč
  10. Camp Festival 2019

    Ve dnech 19.–20. července 2019 se v Dubňanech u Hodonína uskuteční jedna z nejočekávanějších EDM událostí tohoto roku a to Camp Festival 2019.

    Páteční program zajistí Dannic, Mike Williams, Teamworx, TiGiho, Angry Beats a Lukase Innemann. V sobotu vystoupí DJ Alan Walker, Brooks, DJ Ekg, Matamar, Mekki Martin a Namaas.

    Vstupenka na 2 dny se prodává za 1 190 Kč, jednodenní na pátek 19. července 2019 za 590 Kč a na sobotu 890 Kč.

  11. Keltská noc 2019

    To nejlepší z české a světové keltské hudební scény přináší festival Keltská noc 2019 v Plumlově, který se koná ve dnech 19.–20. července 2019.

    Na vstupném je možné ušetřit v rámci předprodeje. Do 18. července 2019 zaplatíte za dvoudenní vstupenku 500 Kč, na místě pak 550 Kč.

    Sleva na Keltskou noc 2019

    • Sleva pro seniory a ZTP
      Senioři ve věku nad 65 let a zdravotně postižené osoby s průzkazem ZTP nebo ZTP/P mohou uplatnit 50% slevu
    • Vstup zdarma
      Vstup zdarma mají děti do 6 let v doprovodu rodičů, děti do 14 let mají vstupné za půlku
  12. The Legends RockFest 2019

    Osmý ročník festivalu The Legends RockFest letos přivítá skupiny jako Traktor, Škwor, Plexis, Limetal či Doga. Proběhne od 19. do 20. července 2019 v Hořicích.

    Vstupenka na celý fest se prodává za 749 Kč, jednodenní na pátek 19. července 2019 vychází na 449 Kč, na sobotu pak 499 Kč.

    Sleva na The Legends RockFest 2019

    • ISIC sleva
      Držitelé studentských karet zaplatí za celofestivalovou vstupenku v předprodeji pouze 500 Kč
    • Sleva pro ZTP a děti do 17 let
      Celý fest za půlku mají děti do 17 let a zdravotně postižené osoby s průkazem ZTP nebo ZTP/P, na jednotlivé dny mohou uplatnit slevu 50 Kč
    • Vstup zdarma
      Vstup zdarma je přislíben dětem do 125 centimetrů
  13. Let It Roll 2019

    Do areálu vojenského letiště u Milovic se letos již popáté navrací největší drum & bass festival na světě Let It Roll 2019. Festival startuje 1. srpna a pojede super jízdou až do 3. srpna 2019.

    Celofestivalová vstupenka vás vyjde bez kempu a jiných služeb na 2 200 Kč, vstupenky se vážou na jméno účastníka – pozor na přeprodej.

  14. Brutal Assault 2019

    V pevnosti Josefov se ve dnech 7.–10. srpna 2019 uskuteční festival Brutal Assault.

    Vstupenky jsou již vyprodány.

  15. Keltská noc 2019

    Plexis, Visací zámek, Tři sestry, Monkey Business, Xavier Baumaxa, Znouzectnost a mnoho dalších známých hudebních skupin si budete moci užít v rámci festivalu Keltská noc v Harrachově ve dnech 8.–10. srpna 2019.

    Zajištěno je bezplatné stanování, vstupenky v online předprodeji dostanete za 864 Kč. Slevy pro děti a vozíčkáře budou v prodeji pouze na místě.

    Sleva na Keltská noc 2019

    • Zvýhodněné vstupné pro děti a osoby s průkazem ZTP 
      Děti od 3 let do 135 cm mají vstupné za polovic stejně jako držitelé průkazu ZTP a ZTP/P
    • Vstup zdarma
      Děti do 3 let vstupné neplatí
  16. Hip Hop Kemp 2019

    Největší hiphopový festival ve střední a východní Evropě Hip Hop Kemp, který stanice CNN opakovaně zařadila mezi 50 nejlepších festivalů světa, se již tradičně uskuteční v královéhradeckém Festivalparku. Hiphopová jízda proběhne od 15. do 17. srpna 2019.

    Klasická vstupenka se prodává za 2 000 Kč, s kempem pak 2 250 Kč.

    Sleva na Hip Hop Kemp 2019

    • ISIC sleva
      Studenti mohou využít 10% slevu z ceny klasické festivalové vstupenky
    • Zvýhodněné vstupné pro osoby s průkazem ZTP 
      Návštěvníci s průkazem ZTP získají na místě 50% slevu
    • Vstup zdarma
      Děti do 14 let vstupné neplatí, podmínkou je doprovod osoby starší 18 let
  17. Hrady CZ 2019

    Festivalová tour po českých a moravských hradech Hrady CZ startuje 12. července 2019 na hradu Točník.

    Během prázdnin se bude konat celkem 8 festivalů Hrady CZ:

    • Točník 12.–13. července 2019
    • Kunětická hora 19.–20. července 2019
    • Švihov 26.–27. července 2019
    • Rožmberk nad Vltavou 2.–3. srpna 2019
    • Veveří 9.–10. srpna 2019
    • Hradec nad Moravicí 16.–17. srpna 2019
    • Bouzov 23.–24. srpna 2019
    • Bezděz 30.–31. srpna 2019

    Vstupenky v předprodeji stojí 990 Kč na oba dva dny, páteční jednodenní vychází na 540 Kč, sobotní pak na 600 Kč. Na místě se dvoudenní vstupenka bude prodávat za 1 100 Kč, páteční za 590 Kč a sobotní za 650 Kč.

    Sleva na Hrady CZ 2019

    • O2 sleva 
      Klienti společnosti O2 mají možnost ušetřit 10 % z ceny vstupenky
    • Zvýhodněné rodinné vstupné 
      Za rodinnou vstupenku na celý festival pro 2 dospělé a 2 děti zaplatíte 2 580 Kč
    • Sleva pro seniory
      Senioři nad 65 let mají k dispozici celofestivalovou vstupenku za 540 Kč, jednodenní za 320 Kč
    • Vstup zdarma pro ZTP a ZTP/P
      Vstup zdarma je zajištěn pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P. Jejich případný doprovod má nárok na slevu ve stejné výši jako senioři starší 65 let.
  18. LétoFest 2019

    LétoFest proběhne napříč celou Českou republikou a nabídne celkem 8 hudebních produkcí, na kterých můžete vidět a především slyšet kapelu Wanastovi Vjecy, Mig 21, Chinaski a mnoho dalších interpretů.

    Přehled festivalové tour LétoFest 2019:

    • Pardubice, Hipodrom 12.–13. července 2019
    • České Budějovice, Výstaviště 19.–20. července 2019
    • Olomouc, Šantovka 2.–3. srpna 2019
    • Ostrava, Dolní Vítkovice 9.–10. srpna 2019
    • Brno, BVV 16.–17. srpna 2019
    • Plzeň, Depo2015 23.–24. srpna 2019
    • Karlovy Vary, AC Start 30.–31. srpna 2019
    • Liberec, Letiště 6.–7. září 2019

    Za dvoudenní vstupenku v předprodeji zaplatíte 950 Kč, páteční jednodenní stojí 490 Kč, sobotní pak 590 Kč. Na místě se bude celofestivalová vstupenka prodávat za 1 050 Kč.

    Sleva na LétoFest 2019

    • O2 sleva 
      25% slevu na každý z festivalů zajistí věrnostní program společnosti O2
    • Množstevní sleva
      Za permanentku pro 5 osob zaplatíte 4 400 Kč, 10 osob zaplatí 7 700 Kč
    • Vstup zdarma
      Vstup zdarma je zajištěn pro děti do 10 let a doprovod zdravotně postižených osob (ZTP a ZTP/P hradí plné vstupné)

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás