Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti

Iveta Faifrová
Publikováno 6. listopadu 2021

Chcete se připravit na chladné zimní počasí a pořídit si novou obuv s dostatečným odstupem? Přečtěte si náš článek s tipy na zimní kolekci obuvi a zima Vás nezaskočí. Navrhneme Vám jednotlivé druhy obuvi v kategorii pro muže, ženy i děti. Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy i nestárnoucími kousky.

Podíváme se společně na kozačky, společenskou obuv a nezapomeneme ani na domácí obuv. Zimní období trvá poměrně dlouho dobu, proto mějte nohy teple. Při výběru bot online si užívejte pohodlí domova a připravte si dobrý horký čaj nebo kávu, kterou máte rádi.

  1. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Pánské kozačky

    Kotníkové boty, které mají elegantně řešené šněrování. Jsou velmi praktické na procházky ve městě. Budou Vám skvělým společníkem do chladných zimních dní, jelikož budete mít pocit tepla a pohodlí po celý den. Jejich podrážka je řešená velmi elegantně a tak se nemusíte bát si takové boty vzít i do kanceláře.

    Tyto černé boty jsou v černé barvě a z materiálu přírodní kůže (useň) – lícová. Stélka je z textilní látky, vnitřek boty je také z textilní látky. Podešev je z kvalitního syntetického materiálu, typ podrážky je plochý. Celková výška boty je 17 cm.

  2. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Papuče na doma

    Nezapomínejte, že i doma oceníte teplou obuv. Podívejte se na rozmanitý výběr obuvi na doma. V zimním období doporučujeme papuče s kožíškem, které nebudete chtít zout. Vypadají velmi hezky a zároveň díky nim prožijete úplnou domácí pohodu. Obzvlášť po ránu, když budete vstávat z postele, ihned budete mít
    nohy zase v teple!

    Jedná se o velmi stylové bačkory na doma. Velkou výhodou je, že jsou se zatepleným kožíškem. Boty mají semišový povrch, jsou nazouvací a vzhledem k tomu, že se nejedná o klasické pantofle, ale spíše bačkory, budou Vám velmi pohodlné, protože se Vám nebudou vyzouvat.

  3. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Společenské polobotky

    Zimní sezóna je také plná večírků a plesů, na které se jistě po delší odmlce těšíte. Oživte svůj botník společenskou obuví. Nestárnoucí klasikou jsou černé polobotky, v posledních letech se do popředí také dostávají hnědé společenské boty. Náš tip: tmavě modré společenské kalhoty, sako stejné barvy, světle modrá košile, hnědý pásek a hnědé polobotky, které Vám skvěle padnou. Užijte si skvělou zábavu na zimních plesech a šibřinkách.

    Tato obuv je z vysoce kvalitní přírodní kůže, podpatek je z kvalitního syntetického materiálu. Na svém povrchu mají jemné prošívání a jemné tkaničky na vázání. K Vašemu slavnostnímu outfitu skvěle padnou.

  4. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Sněhule do mrazivých dní

    Když teplota na venkovním teploměru padá hluboko pod bod mrazu, není čas na hrdinství. Pořiďte si skvěle vypadající pánské sněhule, které jsou velmi pohodlné a vkusné. Obuv Vám doporučujeme  před prvním použitím naimpregnovat a pečlivě se o ni starat. Pravidelná péče Vám zajistí dlouhodobou životnost obuvi.

    Tyto sněhule pro pány jsou velmi praktické, protože mají vyjímatelnou vložku. Velkou výhodou je, že boty jsou voděodolné, budou se Vám v zimě velmi hodit.

  5. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dámské mušketýrky

    Dámy, rozhodně nepřehlédněte tento styl lichotivé obuvi. Jedná se totiž o skvělý kousek, který se dá nosit k džínům, ale také k sukni nebo šatům. Působí velmi sofistikovaně a jemný podpatek podtrhne Vaší ženskost. Tyto boty vypadají skvěle k elegantnímu zimnímu kabátu s páskem.

    Svršek boty je látkový, pokud se Vám líbí rozmanitost, můžete si tento druh obuvi vybrat v mnoha barevných variantách. Výška podpatku je 8,5 cm, budete tedy celý den v pohodlí, jelikož se nejedná o moc vysoký podpatek.

  6. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Plesové lodičky

    Jak jsme se v tomto článku již zmínili, plesová sezóna je na spadnutí. Obnovte svůj botník a pořiďte si společenskou obuv na plesy a zábavy. Máte ráda klasické černé lodičky? Nebo dáváte přednost červeným lakovaným lodičkám, které doplníte černým outfitem a podtrhnete červenou rtěnkou? Možností je opravdu mnoho. Může se  stát, že pořídíte více druhů, každá z nás má ráda, když je z čeho vybírat. Je to tak?

    Tyto lodičky jsou velmi elegantní a jsou v provedení kůže. Máte možnost výběru dvou variant. První je vzorovaná obuv a druhá varianta je černá lakovaná polobotka se vzorovaným podpatkem. Obě varianty vypadají originálně a působí velmi ležérně. Výška podpatku je 6 cm.

  7. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Domácí pohodové bačkory

    Po náročném večeru se budete cítit společensky unavená a oceníte pohodlí v domácím oblečení, společně s bačkory, které Vám budou příjemné. Není nad to
    mít chodidla jako na obláčku, uvařit si horkou čokoládu, po protancovaném večeru si dopřát relax a masku na obličej.

    I doma můžete mít stylové bačkory. Domácí přezůvky jsou s se syntetickou kožešinou a jsou v populární rose gold barvě. Jsou nejen pohodlné, ale zároveň vypadají skvěle.

  8. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Sněhule pro dámy

    Sníh se může objevit nejen na horách, ale také ve městě. Buďte připravená a prohlédněte si online katalog zimní obuvi. V online katalogu máte na výběr z mnoha druhů dámských sněhulí. Záleží pouze na Vás, jestli si přejete sněhule do města nebo na hory,

    Obuv je zateplená, svrchní část je látková. Stélka je z kvalitního syntetického materiálu. Jedná se o model zvaný válenky. Celková výška boty je 21 cm.

  9. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dětské sněhule

    Mají Vaše děti radost z prvních sněhových vloček? Komfortní obuv do chladných zimních dní, kdy budou stavět na zahradě sněhuláky jsou nutnost. Pro děti vybírejte sněhule hlavně podle praktičnosti, velmi se osvědčily sněhule na suchý zip.

    Svršek boty je látkový, stélka je z textilního materiálu. Vložka není vyjímatelná, váha boty je 134 g a celková výška je 18, 5 cm.

  10. Levná zimní obuv: 10 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dívčí kozačky

    Dívčí kozačky pro dívky jsou velkým zimním hitem již po mnoho let. Vypadají hezky ke kalhotám, ale také se dají kombinovat k zatepleným punčocháčům a šatům s dlouhým rukávem.

    Kozačky jsou z materiálu imitace kůže. Jsou na šněrování a na boku mají zip, který je velmi praktický. Celková výška boty je 13 , 5 cm. Můžete vybírat ve dvou barevných variantách. Růžová a hnědá.

Zimní období můžete prožít v klidu a teple, pokud si předem vyberete obuv pro Vás nejvhodnější. Záleží na tom, jestli raději trávíte čas venku, na horách nebo se raději procházíte zimním městem, které září všemi světýlky. Pokud preferujete společenské události a večírky, i Vy si díky našemu článku vyberete obuv, která Vám perfektně padne. Užívejte si zimní radovánky bez starostí a hlavně v pohodlí a teple.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás