Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti

Iveta Faifrová
Publikováno 2. října 2021

Jelikož léto se začíná nenápadně přelévat do sychravých podzimních dní, v našem článku jsme si pro Vás připravili tipy na podzimní obuv pro muže, ženy a děti. Nemusíte ale vůbec zoufat, podzim bude plný barev a příjemných procházek ve městě i na vesnici. V ulicích města můžete pozorovat, jak se listí na stromech barví ze zelené do okrové, oranžové a červené barvy.

V přírodě můžete využít své procházky společně s malými ratolestmi pro sběr kaštanů, ze kterých můžete tvořit podzimní dekorace. Nebo učit děti poznávat stromy podle spadaných listů a po návratu domů si společně vychutnat horký čaj. V našem článku najdete obuv vhodnou do práce, na cesty do školy, ale zároveň obuv, která Vám zaručí pohodlí na procházce v lese.

  1. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Kotníková obuv s elastickým prvkem

    Kotníková obuv, která má elastický prvek a je nazouvací, je v posledních letech nestárnoucím trendem. Je nejen praktická, ale zároveň vypadá velmi hezky ke kalhotám, které mohou být v botě zastrčené i ohrnuté. Tento styl se hodí do botníku všem mužům, kteří jdou rádi s trendy módou.

    Tyto černé boty jsou v černé barvě a z materiálu přírodní kůže. Stélka je z textilní látky, vnitřek boty je také z textilní látky. Podešev je z kvalitního syntetického materiálu, typ podrážky je plochý. Špička je kulatá, obuv je vhodná na podzimní sezónu. Doporučujeme Vám obuv před použitím naimpregnovat a kůži ošetřovat krémy určenými pro tuto péči.

  2. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Pánské Sneakersy

    Sneakersy jsou pohodlné boty sportovního střihu a jsou určeny pro každodenní používání. Jejich lehkost Vám zaručí komfort i během dlouhého aktivního dne ve městě. Není se proč divit, že sneakersy jsou v současnosti nejpopulárnějším druhem obuvi. Ladně spojí sportovní vzhled, pohodlí a městskou eleganci.

    Svršek boty je z přírodní kůže. Druh vázání je šněrovací s textilní tkaničkou. Stélka i vnitřek obuvi je tvořena z textilního materiálu. Celková výška boty je 10,5 cm a typ špičky je kulatý. Jedná se o velmi pěkně provedené boty, které můžete vybírat i v dalších dvou barevných variantách. A to v černém a bílém provedení.

  3. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Trekingová obuv

    Chystáte se trávit podzimní dny v přírodě a na horách? I pro Vás máme tip na obuv, která Vám bude skvělým parťákem na cesty. Bude Vám oporou v nelehkém
    terénu i v každém počasí. Tento druh obuvi je určený pro náročnější terén a to pro jednodenní i vícedenní výlet. Vhodně zvolená obuv Vám zaručí hladký průběh výšlapů vstříc novým zážitkům.

    Pánské trekingové boty jsou celkem vysoké 17 cm. Je pravděpodobné, že při výběru pro Vás bude hrát roli také váha boty. V tomto případě je to 464 g. Boty jsou voděodolné, to je další velmi praktický aspekt, který se Vám na výlety bude hodit. Druh zapínání je šněrovací, typ podrážky je plochý, má také vyjímatelné vložky.

  4. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Holínky do nepříznivého počasí

    Déšť zkrátka k podzimnímu počasí neodmyslitelně patří. Možná si myslíte, že holínky v botníku mají pouze Vaše děti. Nemusí to tak být, i Vám se mohou hodit.
    po návratu z lesa, kdy jste společně s dětmi brouzdali v každé kaluži oceníte, že máte chodidla v suchu a teple. Vašim dětem navíc uděláte radost a procházka
    bude velká zábava!

    Boty do vody mají svrchní materiál z kaučuku a s látky. Holínky jsou nazouvací, tedy velmi rychlé a praktické obouvání. Podrážka je plochá a celková výška
    boty je 24 cm. Vzhledem k tomu, že barva holínek je černá, proto Vám budou dělat radost mnoho podzimních sezón, jelikož nevyjdou z módy.

  5. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dámské polokozačky

    Milé dámy, přejete si oživit svůj botník kouskem, který je elegantní a zároveň pohodlný? Polokozačky jsou pro Vás skvělá volba. Tento druh obuvi je báječně
    kombinovatelný v dnech, kdy máte náladu na pohodlné kalhoty, když víte, že musíte celý den cestovat po pracovních schůzkách. Jejich podpatek není moc vysoký, díky tomu budete v pohodlí trávit v obuvi klidně celý den.

    Svršek boty je semišový, vnitřek je z textilního materiálu a kůže. Výška podpatku je 7,2 cm, obuv je tedy opravdu velmi pohodlná a nemusíte mít strach, že Vás budou bolet nohy. Velmi rychle si na tento druh boty zvyknete. Celková výška boty je 21 centimetrů.

  6. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dámské Sneakersy

    Oživte svůj outfit v podzimních dnech barvami! Nemusíte nosit vždy hnědé, černé a šedivé boty, dejte šanci barvám a hravým vzorům. Botasky, které Vám budou ladit k mom jeans a bílé košili, by Vám zkrátka doma neměly chybět. Jsou pohodlné a vypadají skvěle.

    Svrchní materiál je kombinace semiše a kůže. Zavazují se textilní tkaničkou a jejich špička je kulatá. Designově se jedná o velmi originální obuv, která je navíc pohodlná. Stélka i vnitřek boty jsou z textilního materiálu, je to prodyšný typ boty.

  7. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Elegantní Oxfordky

    Oxfordky jsou elegantní boty, které mají uzavřené šněrování. Jsou základním prvkem šatníku, v černé barvě se jedná o nejformálnější obuv, kterou můžete
    mít. Druhů oxfordek je na trhu velké množství, záleží jen na Vás, jestli preferujete spíše klasiku, nebo dáte šanci zdobeným botám. Boty, které se hodí k šatům, sukni, ale i ke kalhotám. Náš tip: do kanceláře si oblékněte oxfordky v černé barvě, tmavé džíny s černým páskem, béžový rolák a černé sako. Budete vypadat a cítit se skvěle.

    Materiál svrchní části je lakovaná kůže, stélka i vnitřek boty jsou také v kůži. Boty mají nízký 3,5 cm podpatek, který Vám zaručí komfort. Tyto boty mají zdobení ze stříbrného kovu. Není však natolik výrazné, aby zastínilo jednoduchou eleganci Vaší obuvi.

  8. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Extravagantní holínky do města

    Na deštivé dny ve městě musíte být připravená. Pokud chcete okouzlit své okolí, pořiďte si barevné holínky, které Vás ochrání před kalužemi a zároveň působí vesele ve dnech, kdy sluníčko za mraky rozhodně nevyleze. Je hezké v ulicích potkávat barevné prvky, když se většina věcí kolem halí do smutných
    barev.

    Holínky jsou praktické, jelikož jsou nazouvací. Vnitřek boty a stélka jsou z textilního materiálu. Abyste měla představu, o výšce boty, je vysoká celkem 18,5 cm. Podešev je z kvalitního syntetického materiálu. Vaše chodidla budou v suchu za každého počasí.

  9. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Tenisky na suchý zip

    Pokud ráno spěcháte, abyste stihli odvézt děti do školy a hned poté máte pracovní schůzku, věřte, že boty na suchý zip jsou skvělá volba. Ušetříte si spoustu času
    zdlouhavým zavazováním tkaniček a také starosti, aby děti o rozvázané tkaničky nezakoply.

    Materiál boty je imitace kůže a látka. Stélka je z mikrovlákna, vložka z boty je vyjímatelná.

  10. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dívčí Sneakers

    Mladé slečny se rády parádí a jistě budou nadšené z podzimní kolekce Sneakers obuvi, která je plná vzorů, barev a možností, jak dívčí outfit oživit. Tenisky
    jsou v jemných tónech růžové barvy, nemusíte mít strach, že by byly příliš výrazné. Zároveň mají lehce glitrovaný okraj nad patou a leopardí vzor, jsou tedy vhodné i k sukni. Náš tip na teplejší podzimní dny: džínové šaty, růžové punčocháče a tenisky.

    Vrchní část boty je z imitace kůže, vázání je na textilní tkaničky. Platforma má výšku 3,5 cm a barva boty je bílá. Nebojte se světlých barev na dětské obuvi,
    v dnešní době existuje spoustu přípravků, jak ji udržet bez námahy stále čistou.

  11. Levná podzimní obuv: 11 tipů pro muže, ženy a děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dětská obuv na výlety

    Od výletů a cest Vás v podzimním období neodradí ani škaredé počasí? Výborně, máme pro Vás tip na trekingovou obuv pro malé horaly a horalky. Boty jsou kotníčkové, dítě tak udrží lépe nohu ve stabilní poloze a nebudete se muset obávat úrazu. Mějte na mysli, že je vždy lepší kupovat voděodolnou obuv. Pokud na výletě zaprší, mějte s sebou vždy v batohu termosku s horkým nápojem, abyste zahřáli malé společníky i sebe.

    Tyto trekingové boty jsou z velmi kvalitního materiálu imitace kůže a látkový textil. Velkou předností je technologie GORE-TEX, která zaručuje vysoký komfort. Váha boty je pouze 216 g, nebudou tedy pro malého cestovatele velkou zátěží.

Podzim přináší další krásné roční období, které si můžete zpříjemnit koupí nové obuvi, která bude kvalitní a zároveň Vám bude pohodlná. Načerpejte energii z podzimního slunce a vydejte se do města nebo do přírody za každého počasí.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás