Datamanie od O2: Vyplatí se hromada dat v mobilu za 299 Kč měsíčně?

Redakce
Publikováno 2. prosince 2020

Nabídkový web společnosti O2 Datamanie již nabídnul svým zákazníkům nejednu výhodnou nabídku. Ani v předvánočním období nechce zůstat pozadu a nabízí dva tarify pro předplacené karty, které jsou hodny této internetové domény. V prosinci si tedy můžete zakoupit hromadu dat do svého telefonu.

2 GB dat každý měsíc za 199 Kč

První tarif  Data základ vás vyjde na 199 Kč měsíčně.

Tuto částku zaplatíte přímo kurýrovi, který vám objednanou kartu zdarma přiveze a jako bonus na ní budete mít 50 Kč kreditu navíc. Datový tarif bude aktivní 30 dní a poté se automaticky obnoví, takže pokud budete mít zájem si jej prodloužit, musíte myslet na dostatečný kredit.

Samozřejmě můžete využít i volání, které je zpoplatněno částkou 4,90 Kč za minutu do všech sítí, za SMS vám z kreditu ubude 1,90 Kč.

7 GB dat za 299 Kč měsíčně

O stokorunu dražší druhý tarif již nabízí dat o dost více – rovných 7 GB na měsíc.

Podmínky a ceny volání i SMS jsou přitom stejné jako v předchozí nabídce, platit však budete 299 Kč na měsíc. Opět je zde nastavena automatická obnova balíčku, dovoz zdarma a 50 Kč kreditu zdarma.

Pro někoho mohou být tyto nabídky zajímavé, ale v době vánočních bonusů operátorů – např. aktivace neomezených dat u Vodafonu apod. je to nabídka trochu nelogická a ve špatném čase.

Oproti omezené letní datové SIM kartě, která byla úvodní akcí na stránce Datamania v podobě 100 GB dat za 300 Kč, se pak tato nabídka jeví jako zcela nevýhodná.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás