Dáme jídlo se mění na Foodora: Nový vzhled, nová mobilní aplikace

Dominika Byrtusová
Publikováno 15. dubna 2023

Dáme jídlo se mění na Foodora: Nový vzhled, nová mobilní aplikace

  • Dáme jídlo se od půlky dubna 2023 mění na společnost Foodora
  • Mění se značka, logo, vzhled i mobilní aplikace
  • Podstatné se však nemění – Foodora bude nadále poskytovat službu objednávání a rozvozu jídla z restaurací

Od půlky dubna 2023 si dovážku jídla již neobjednáme prostřednictvím 11 let známého rozvozu Dáme jídlo, ale nově na Foodora.cz. Firma mění jak jméno, tak vzhled a s tím přichází i plno dalších změn.

Společnost Dáme jídlo nabízela širokou škálu jídel z více než 6 000 restaurací a obchodů v celé zemi. Od roku 2012, kdy vstoupila na trh, se jí podařilo rozšířit svou působnost do více než 200 českých měst. To zákazníkům umožnilo objednávat si oblíbená jídla z mnoha míst, odkud dříve nebyli schopni.

  1. Dáme jídlo se mění na Foodora: Nový vzhled, nová mobilní aplikace

    Proč se Dáme jídlo mění na Foodora?

    Foodora se rozhodla změnit své jméno z Dáme jídlo na Foodora, aby sjednotila svou značku na celosvětové úrovni a vytvořila tak silnou značku s globálním dosahem. Tato změna umožní Foodoře jednotné vystupování na všech trzích, na kterých působí, a posílí tak její konkurenceschopnost v oblasti rozvozu jídla.

    Nová značka Foodora bude mít jednotné logo a vizuální styl, což pomůže s lepším rozpoznáváním značky a zvýší tak povědomí o službě. To bude mít také pozitivní vliv na celkový růst firmy.

  2. Odkud se nový název Foodora vzal?

    Foodora je mezinárodní značka poskytující online služby objednávání jídla z restaurací. Společnost byla založena v roce 2014 v Německu a postupně se rozšířila do mnoha zemí po celém světě, zejména severních zemí Evropy (Švédsko, Finsko, Norsko). Tam je první volbou pro doručování potravin.

    Foodora je známá svou snahou o udržitelnost a podporu místních podniků. Společnost nedávno začala poskytovat službu rozvozu také pomocí jízdních kol, která má za cíl snížit dopad doručování jídla na životní prostředí.

  3. Dáme jídlo se mění na Foodora: Nový vzhled, nová mobilní aplikace

    Jaké změny můžeme očekávat?

    S novým jménem nové logo

    Dáme jídlo bude od této chvíle fungovat pod novým jménem Foodora. Společnost také představila nové logo a barvu, které jsou pro celosvětovou značku Foodora charakteristické.

    Foodora rozvozem jízdních kol chrání přírodu i vaše chuťové buňky

    Foodora je eco-friendly a v České republice chce rozšířit svou službu na rozvoz prostřednictvím jízdních kol. Zákazníkům tak bude moci dovézt jídlo i cyklorozvoz, jako tomu bylo v menší míře také u Dáme jídlo a jako je tomu u společnosti Wolt.

    Nová mobilní aplikace

    Společnost Foodora představila novou mobilní aplikaci pro objednávání jídla. Aplikace by měla být rychlejší a jednodušší na použití, což by mělo zlepšit celkovou uživatelskou zkušenost.

    Aktualizace je již k dispozici pro uživatele operačního systému iOS, a to od 11. dubna 2023. Uživatelé Androidu si budou moci změnit aplikaci na růžovo 17. dubna 2023.

  4. Dáme jídlo se mění na Foodora: Nový vzhled, nová mobilní aplikace

    Foodora Market

    Firma se aktivně zapojuje do rozvoje Quick commerce v rámci svých služeb. Foodora se snaží být průkopníkem v této oblasti, která umožňuje rychlé a efektivní doručení zboží z internetových obchodů.

    Firma Foodora nabízí své služby Quick commerce pod značkou Foodora Market, která umožňuje zákazníkům objednávat zboží z internetových obchodů s doručením do 30 minut. Díky této službě mohou zákazníci nakupovat rychle a pohodlně, aniž by museli opustit svůj domov.

    V rámci Quick commerce se Foodora soustředí také na rozvoj svých logistických a technologických řešení, aby dokázala poskytovat co nejrychlejší a nejkvalitnější služby.

    Podstatné se však nemění! Foodora bude nadále poskytovat službu objednávání a rozvozu jídla z restaurací.
    Rozvážková služba Foodora


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás