Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

Lucie Schmidtová
Publikováno 28. listopadu 2022

Black Friday 2022 připadá na poslední listopadový pátek. Černý pátek je původně americkým nákupním svátkem, kterým se zahajuje vánoční nákupní sezóna. Zatímco v USA trvá jen jeden den, v Česku naleznete Black Friday slevy i několik týdnů. Navíc ve srovnání se zahraničními obchody bývají české slevy téměř poloviční, i tak se ale dá během Black Friday slev značně ušetřit.

I letos jsme si pro vás připravili přehled slevových akcí, které obchody nabízejí. Článek s přibývajícími slevami pravidelně aktualizujeme.

BLACK FRIDAY 2022

Kdy je Black Friday 2022

Letošní Black Friday připadá na pátek 25. listopadu 2022. Nejlepší slevy nemusejí být dostupné ale pouze tento den, objevují se i týdny předem, případně pokračují také během víkendu po Černém pátku. Ušetříte při nákupu módy, kosmetiky, elektroniky a elektrospotřebičů, nábytku a bytových dekorací, hraček či sportovních potřeb.

Cyber Monday 2022

Na Black Friday navazuje Cyber Monday, který letos připadá na pondělí 28. listopadu 2022. Cyber Monday není v Česku tak zažitý jako Černý pátek. V USA probíhají Black Friday slevy především v kamenných obchodech, v pondělí na Cyber Monday se přesouvají na internet, speciální slevové akce tak nabízejí e-shopy.

Pozor na falešné slevy

Ne každá sleva je skutečná, někteří obchodníci používají celou řadu triků, aby k nakupování přiměli co nejvíce zákazníků. K oblíbeným fintám patří například navýšení ceny před začátkem akce či zlevňování starších modelů elektroniky, u kterých se jako původní cena označuje cena zaváděcí.

Z těchto důvodů vám doporučujeme si před nákupem porovnat cenu zboží na internetovém srovnávači cen Heureka.cz. Zjistíte tak, zda daný produkt nezakoupíte jinde levněji.

Extra sleva až 10 % na celý nákup

Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)Využijte k Black Friday slevám ještě Tipli cashback. V řadě obchodů můžete získat extra slevu až 10 % na celý nákup, stačí se zaregistrovat do cashbacku Tipli a tuto výhodu začít využívat.

Registrace do Tipli je zdarma, navíc k novému účtu máte možnost získat bonus 300 Kč.

Jak funguje cashback?

E-shopy běžně platí webovým stránkám provizi za každého přivedeného zákazníka. Cashbacky tuto myšlenku posouvají dál, když se o získanou provizi dělí se zákazníkem. Pokud zákazník cashback nevyužije, peníze zůstanou obchodu.

Přečtěte si, jak funguje cashback a poté se registrujte do Tipli.

Black Friday 2022: Aktualizovaný přehled slev a akcí

  1. Tatuum Black Friday: Sleva 30 % na všechno

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)Tatuum nabízí slevu 30 % na veškeré zboží s výjimkou kolekce Medvídek Uszatek a přátelé. Pro získání slevy stačí použít kupón “C-30VSECHNO”.

    Při nákupu nad 2 000 Kč navíc získáte dopravu po České republice zdarma. Zboží přes výdejní místa Zásilkovny lze vrátit zdarma kdykoliv během 30 dní. Výhodné je i zařazení se do věrnostního programu Tatuum, odměnou je poukaz na 400 Kč.

  2. Sinsay Black Friday: 20% sleva se slevovým kódem

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Od 24. do 27. listopadu máte možnost ušetřit v rámci Black Friday Sinsay, a to 20 % z hodnoty vaší objednávky. Slevový kupón Sinsay, který najdete přímo na webu obchodu platí pro objednávky nad 60 Kč.

    Pro uplatnění 20% Sinsay slevy zadejte správné znění slevového kódu do políčka v košíku.

  3. Magnetky Z Fotek Black Friday: Všechny magnetky se slevou 20 % + doprava zdarma

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Využijte akce Black Friday Magnetky Z Fotek a zakupte svým blízkým originální vánoční dárek. Všechny fotomagnetky (čtvercové i obdélníkové) nyní seženete se slevou 20 %.

    Pokud si navíc vyberete doručení objednávky prostřednictvím Balíkovny, budete mít dopravu zcela zdarma. Tato akce platí do úterý 29. listopadu.

  4. LEO Express Black Friday: Druhá jízdenka se slevou 50 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Se společností Leo Express můžete cestovat po celé České republice i v zahraničí. Vybírat můžete z autobusových a vlakových jízdenek různých tříd, které se cenově liší podle toho jaký standard od služby očekáváte (Economy, Business, Premium nebo tichý oddíl).

    Oslavte narozeniny a také Black Friday Leo Express a získejte tak 50% slevu na druhou zakoupenou jízdenku. Společnost si této události připravila i narozeninové menu Leo Express, kdy si můžete při cestě objednat Sachr dort, vaječný likér, nebo žemlovku.

  5. Babes Vitamins Black Friday: Doplňky stravy se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Babes Vitamins nabízí řadu přírodních vitamínů, minerálů a super potravin, které vám pomůžou formovat vaše tělo a posílit zdraví. Vybírat můžete z vitaminů, Fat balíčků nebo detoxikačních řad.

    V rámci Babes`s Black Friday si pro vás připravili řadu skvělých nabídek, kdy získáte slevy až 66 % na vyprané produkty. Dodání je do 2-3 dní s tím, že když nakoupíte nad 1 100 Kč, tak máte dopravu zdarma.

  6. Pilulka Black Friday: Vše pro vaše zdraví se slevou až 60 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na Black Friday Pilulka.cz můžete nakupovat za jedinečné ceny, a to již se slevou až 60 %. Slevy se nejčastěji pohybují okolo 20 až 40 %.

    Najdete zde volně prodejné léky, kosmetiku, doplňky stravy, drogerii nebo produkty pro dentální hygienu. Připraveny jsou pro vás i další akce jako 2+1 zdarma, dárky k objednávkám a další Pilulka slevy.

  7. Klarstein Black Friday: Slevy na pomocníky do domácnosti

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Klarstein.cz nabízí širokou nabídku produktů a doplňků do vaší domácnosti. Na jejich stránkách najdete domácí či kuchyňské spotřebiče, ohřívače, grily, nebo vybavení na úpravu vzduchu.

    Během Klarstein Black Friday máte šanci ušetřit a nakoupit za jedinečné ceny. Jejich slevové akce se pohybují mezi 30 až 40 %, avšak někdy dosahují až skoro 60 %.

  8. Market 24 Black Friday: Kočárky, odrážedla, autosedačky a další se slevou až 80 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Internetový obchod Market 24 nabízí řadu vybavení pro vaše děti. Na jejich stránkách najdete kočárky, autosedačky, odrážedla, či dětská kola a tříkolky. Jejích nabídka je však rozmanitější a vybírat můžete i z knížek, hraček pro větší děti nebo sportovních doplňků.

    Black Friday Market 24 nabízí možnost využít slev ve výši až 80 % na vybrané produkty. Akce by měla platit až do středy 7. prosince 2022.

  9. Posters Black Friday: Filmové plakáty, obrazy,  merch se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na e-shopu Posters zakoupíte během Black Friday filmové plakáty se slevou 45 %. K dispozici jsou vám také slevy na filmové kalendáře, obrazy a merch.

    Na webu obchodu narazíte také na výprodej produktů s filmovou tematikou, a to se slevami až 70 %.

  10. Robotický-Vysavač Black Friday: Až -50 % na pomocníci pro domácnost

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Vybrané robotické pomocníky do domácnosti seženete během akce Black Friday Robotický-Vysavač.cz se slevu až 50 %.

    Robotický vysavač a mop, bezdotykový dávkovač mýdla, bazénové vysavače, robotické sekačky, čističe oken a mnoho dalšího najdete na e-shopu Robotický-Vysavač.cz v akci.

  11. Concept Black Friday: Až -50 % na domácí spotřebiče + doprava zdarma

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)My-Concept Black Friday nabízí slevy na vybrané domácí spotřebiče, a to například na robotické vysavače, kuchyňské roboty, čističky vzduchu, parní mopy, toustovače a další pomocníky do domácnosti.

    My-Concept slevy dosahují nejvýše 50 % a je pro vás připravena také doprava zdarma na vše.

  12. Brasty Black Friday: Mega slevy na parfémy, kosmetiku a doplňky

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Dámské a pánské parfémy, péče o tělo, vlasová a dekorativní kosmetika, hodinky, svíčky i šperky zakoupíte během Black Friday Brasty se slevou. Vybírat můžete z řady luxusních i více dostupných značek značek jako je Hugo Boss, L`oréal, Bioderma, Versace nebo Clinique.

    S Brasty Black Friday máte jedinečnou šanci nakoupit za levnější ceny. Zlevněné produkty jsou označeny černou ikonkou “Black Friday”.

  13. Hawaj Black Friday: “Skandální slevy” na vybrané produkty

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Black Friday Hawaj slibuje slevy ve výši až 80 %. Ve slevě seženete všechno možné – hračky, nábytek, pomůcky na zahradu, nádobí, doplňky, …

    Slevová nabídka na vybrané produkty platí do středy 30. listopadu, vy tak můžete pořídit vánoční dárky s předstihem.

  14. Home&Cook Black Friday: Domácí spotřebiče se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na Home&Cook seženete vybavení do domácnosti od kuchyňských spotřebičů, produktů k osobní péči a nejrůznějších akčních setů, které se skládají alespoň ze dvou produktů a máte je tak šanci získat za akční ceny. Vybírat můžete ze značek jako Tefal, Rowenta, Krups nebo WMF.

    Po celý listopad 2022 navíc probíhají slevy až 60 %, které si pro vás připravili v rámci Black Friday Home&Cook. Pokud nakoupíte nad 1 000 Kč, máte k tomu dopravu zdarma.

  15. MyProtein Black Friday: Automatická sleva 50 % + slevový kupón

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Posuňte svůj trénink na novou úroveň a nakupte na během akce MyProtein Black Friday, kdy se slevovým kódem máte šanci získat slevu až 42 % na vybrané produkty. Navíc je pro vás přichystaná automatická MyProtein sleva na oblečení ve výši 50 %. Ve výprodeji nabízejí dokonce oblečení a Black Friday Box v limitované edici! Pořád nejste přesvědčeni? Pokud nakoupíte nad 1 500, tak máte dopravu zdarma a navíc ke každé objednávce od 1 300 vám přibalí dárek zdarma.

    Na e-shopu najdete nejrůznější doplňky stravy, sportovní oblečení, tyčinky a snaky, dietní potřeby, ale i vitamíny či minerály, které se nyní během chladných dnů mohou hodit.

  16. UrbanStore Black Friday: Slevy až 70 % + extra sleva 20 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V rámci Black Friday UrbanStore si pro vás na e-shopu i v kamenných prodejnách připravili slevy ve výši až 70 %. Slevový kupón UrbanStore vám navíc zajistí šanci získat ještě dodatečnou slevu 20 %. Slevy se nejčastěji pohybují od 25 do 60 %.

    Značkové pánské i dámské oblečení, velký výběr sneakers, zimních a letních bot nebo množství nejrůznějších doplňků jako jsou batohy a tašky. Vybírat můžete ze značek jako je Nike, Diesel, DKNY, Merrell, Reebok či Vans a dalších.

  17. Adidas Black Friday: Vybrané sportovní oblečení se slevou až 60 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na webu Adidas.cz najdete produkty zaměřené na různé sportovní aktivity – fotbal, běh, outdoor, trénink, golf a další. Seženete zde však i kolekce na běžné denní nošení, teplé mikiny či pohodlné tepláky na doma.

    Během Black Friday Adidas máte šanci do neděle 27. listopadu nakoupit se slevami až 60 % Nyní na jejich e-shopu a v prodejnách navíc probíhá Adidas Cyber week, kdy ušetříte až 50 % z hodnoty vaší objednávky.

  18. Pilulka Black Friday: Vše pro vaše zdraví se slevou až 60 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Vše pro vaše zdraví – léky, doplňky stravy, kosmetiku, potraviny, zdravotnické potřeby a další péči o zdraví najdete na e-shopu Pilulka.cz v rámci Black Friday za levnější ceny.

    Black Friday Pilulka je pro vás přichystaný se slevami ve výši až 60 %. Během této akce jsou v akci také plenky značky Pampers. Pro doručení můžete využít také jejich Pilulka boxy, kdy si objednávku vyzvednete bez front a čekání.

  19. Kitos Black Friday: Rozmanitá nabídka formiček na vánoční pečení

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Kitos nabízí vybavení na vaření, pečení, stolování i úklid. Na e-shopu nyní však seženete i vánoční dekorace a inspiraci na to, jak si vyzdobit váš dům.

    Během listopadu je pro vás připravena akce Black Friday Kitos, kdy máte šanci získat slevy na jejich vybrané produkty. K tomu nyní na e-shopu najdete i akční nabídku, vykrajovátka na vánoční pečení a rozmanitou nabídku vonných svíček ve skle.

  20. Cellbes Black Friday: Zlevněno až 2 500 produktů a -30 % na vánoční dekorace

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na Cellbes.cz zakoupíte dámskou i pánskou módu, ale také doplňky do domácnosti a nyní i vánoční dekorace.

    Cellbes Black Friday vám přináší slevy na více než 2 500 produktů, a to včetně externích značek. K tomu navíc seženete různé vánoční dekorace se slevou až 30 %. Obě akce platí do neděle 27. listopadu.

  21. iPouzdro Black Friday: Doplňky pro Apple zařízení se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    E-shop iPouzdro nabízí širokou nabídku doplňků pro vaši Apple elektroniku. Na stránkách obchodu najdete ochranná skla, kryty, obaly, ale i nejrůznější příslušenství jako selfie tyče, bezdrátové nabíječky nebo powerbanky.

    V rámci akce Black Friday iPouzdro máte šanci získat slevy na vybrané produkty. Ty se nejčastěji pohybují okolo 50 %.

  22. Ezshop Black Friday: Slevy až 70 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Ezshop je prodejce spotřebního zboží a především se specializuje na drobnou elektroniku, domácí a kuchyňské potřeby či dezinfekční potřeby.

    Během Black Friday Ezshop máte jedinečnou šanci nakoupit jejich produkty se slevou až 70 %. Na každou objednávku nad 2 000 navíc nabízejí doručení zdarma a vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu.

  23. EmaHome Black Friday: Vybavení do domácnosti za skvělé ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na Emahome najdete širokou nabídku vybavení do domácnosti, kuchyně, zahrady, ale i produkty na úklid, drobnou elektroniku nebo nábytek. Pokud se stěhujete nebo jen hledáte nějaké novinky, kterými si zútulnit váš domov, pak je obchod EmaHome pro vás to správné místo.

    Využijte příležitost Black Friday EmaHome a nakupte za skvělé ceny. Na e-shopu jsou nabízeny akce, které dosahují v některých případech více než 70 % a máte tak šanci nakoupit vánoční dárky v jedinečných výprodejích.

  24. Electronic Star Black Friday: Akční nabídky velkých i malých spotřebičů

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V ElectronicStar najdete široký sortiment domácího vybavení a spotřebičů, vybírat můžete z kuchyňských robotů, nábytku, reproduktorů, zvukové a světelné techniky, hudebních nástrojů i hraček pro děti.

    Nyní můžete využít na Black Friday Electronic Star, během kterého jsou pro vás připraveny slevy. Ve výprodeji najdete digestoře, odvlhčovače vzduchu, běžecké pásy, rádia nebo elektrické krby. Nabídka zboží v akci je pravidelně aktualizovaná.

  25. Blancheporte Black Friday: Happy Black Days až -70 % + doprava zdarma za nákup min. 3 produktů

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V rámci Black Friday Blancheporte , který probíhá až do 28. listopadu, jsou vám nabízeny slevy až -70 % a doprava zdarma při nákupu  3 a více produktů.

    Ve výprodeji můžete najít šaty, sukně, kalhoty, halenky, ale i vánoční doplňky do domácnosti a nejrůznější dekorace.

  26. Bio Detox Black Friday: Prémiové detoxikační náplasti BIO-DETOX

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V Black Friday Bio-detox, který trvá do pátku 25. listopadu, jsou zlevněny nejrůznější zdravé potraviny, doplňky stravy, ořechová másla, sladidla a nejrůznější superpotraviny, ale i BIO-DETOX náplasti, které vám pomůžou s detoxikací těla.

    V akční nabídce jsou i další produkty, můžete tak získat výhodná balení či slevu v rámci akce 3+1 zdarma.

  27. Royal Fashion Black Friday: 40% sleva na vše se slevovým kódem

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Black Friday Royal Fashion nabízí slevu 40 % na vše se slevovým kódem. Royal Fashion slevový kupón najdete na webu obchodu, pro uplatnění slevy stačí nakoupit minimálně nad 1 234 Kč a zadat znění kódu do políčka v košíku.

    Royal Fashion nabízí širokou nabídku přívěsků, korálků, prstýnků náušnic, náramků a náhrdelníků. Vybírat můžete ze stříbra, zlata, drahokamů a menších perliček.

  28. Ombre Black Friday: Stylová pánská móda se slevou 25 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Značka Ombre nabízí jedinečné, stylové oblečení a doplňky pro muže. Black Friday Ombre nabízí slevy 25 % na vybraný sortiment a vy tak máte šanci získat pánskou módu za skvělé ceny.

    Na webových stránkách Ombre.cz můžete vybírat z mikin, svetrů, triček, ale i společenských košil, sak nebo kabátů. Najdete zde však i jejich kolekci bot a doplňky.

  29. Chocolissimo Black Friday: Kvalitní belgická čokoláda se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Obchod Chocolissiomo je prodejcem kvalitní belgické čokolády a pralinek, na jejich e-shopu nyní však najdete i adventní kalendáře či nejrůznější produkty vhodné jako vánoční dárky.

    I na Chocolissimo slaví Black Friday. Připravili si pro vás výrobky, které budou zlevněny od 10 % do 50 %. Obchod nabízí také možnost personalizovaných dárků, kdy si můžete vytvořit čokoládu dle vašich představ.

  30. TopShop Black Friday: Slevy 70 % do neděle 27. listopadu

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    TopShop Black Friday vám nabízí rozmanitou nabídku možností, co se týče vybavení do kuchyně, domácnosti nebo produktů na úklid.

    Díky Black Friday výprodeji na TopShop máte šanci získat na vybrané produkty slevy až 70 %. Nejčastěji se však slevy pohybují okolo 15 až 40 %. Zvýhodněná nabídka trvá jen do 27. listopadu 2022.

  31. Rovus Black Friday: Vybavení do domácnosti se slevami až 40 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V internetovém obchodě Rovus.cz najdete vybavení do domácnosti, produkty  pro péči o domácnost a oděvy, či prostředky na úklid.

    Nyní probíhají na Rovus slevy v rámci Black Friday, kdy máte šanci využít akce až 40 %. Objednávky si můžete nechat doručit přímo domů nebo vyzvednou v jedné z jejich kamenných prodejen.

  32. Nábytek za kačku Black Friday: Kvalitní nábytek za skvělé ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na NábytekZaKačku.cz najdete všechno co potřebujete pro vybavení kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, ale i nejrůznějších doplňků a dekorací, které udělají váš domov útulnější.

    Nábytek Za Kačku Black Friday vám zajistí slevu ve výši 5 nebo 10 %. K uplatnění této slevy potřebujete jen slevový kupón Nábytek Za Kačku, který najdete na webu obchodu. Využijte této akce až do středy 30. listopadu 2022.

  33. BudešIN Black Friday: Sleva 50 % se slevovým kuónem

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V internetovém obchodě BudešIN najdete módu, která rozzáří váš šatník. Najdete zde vše co potřebujete, od triček, košil, kabátů až po boty nebo doplňky.

    Buďte v trendech s BudešIN Black Friday a nakupte se slevou 50 %. Po uplatnění slevy potřebujete BudešIN slevový kupón, který najdete přímo na webu obchodu.

  34. Yves Rocher Black Friday: -50 % na 2 a více produktů se slevovým kódem

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V rámci Yves Rocher Black Friday jsou pro vás připraveny akční ceny a 50 % sleva na celou objednávku při koupi 2 a více produktů. Pro uplatnění slevy potřebujete Yves Rocher slevový kupón, ten objevíte přímo na webu obchodu.

    Pokud byste si chtěli produkty vyzkoušet, akce probíhá nejen online, ale i v kamenných obchodech Yves Rocher.

  35. Zapakuj Black Friday: Slevy až 77 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Obchod Zapakuj vám ulehčí cestování, na jejich stánkách najdete nejrůznější organizéry, zavazadla, doplňky na kempování a turistiku, ale i drobnou elektroniku a stírací mapy.

    Díky Black Friday Zapakuj máte nyní navíc šanci nakoupit za skvělé ceny. Připraveny jsou pro vás slevy ve výši až 77 % a prodlouženou dobu na vrácení 60 dnů.

  36. ŠperkyAkce Black Friday: Drahokamové šperky se slevou 30 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V internetovém obchodě ŠperkyAkce.cz určitě najdete inspiraci – stříbrné nebo pozlacená náramky, přívěsky, prstýnky.

    V rámci Black Friday ŠperkyAkce.cz máte možnost získat drahokamové šperky se slevou 30 %.

  37. Mironet Black Friday: Blue Friday a garance vrácení zboží až do ledna

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Sezóna nákupů vánočních dárků vrcholí a Mironet vám tyto nákupy chce udělat co nejpříjemnější. Kromě akce Mironet Black Friday, kterou si obchod pojmenovat Blue Friday (“modrý pátek”), si pro vás přichystal také dopravu zdarma s PPL ParcelSmart do 13. listopadu 2022.

    Všechny osobní odběry na pobočkách Mironet jsou také zdarma a k tomu máte navíc možnost vrátit nevhodný dárek až do 15. ledna 2023.

    Mironet Black Friday trvá již od čtvrtka 3. listopadu až do neděle 4. prosince 2022. Mironet slevy byly vypočítány z původní ceny k 1. říjnu 2022.

  38. Booktook Black Friday: Slevy na knihy a doprava zdarma na vše s PPL

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Velký sortiment knih pro děti i dospělé najdete během listopadu na webu online knihkupectví se slevou. Booktook Black Friday je tu pro vás na více než 700 produktů a platí až do 30. listopadu 2022.

    Booktook slevy dle webu dosahují až 90 %, takto velká sleva se však zpravidla vztahuje jen na pár produktů.  Nejvíce se slevy pohybují okolo 50 a 60 %. Veškeré objednávky vám navíc Booktook do konce listopadu doručí prostřednictvím PPL Parcel Smart zdarma. Nakupte k tomu ještě nad 499 Kč a vyberte si dárek.

  39. LGshop Black Friday: Slevové kupóny až -20 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Black Friday LGshop je pro vás připraven v podobně slevových kódů ve výši až 20 %. Konkrétní LGshop slevový kupón je uveden vždy přímo u produktu. Vybrané ledničky jsou například zlevněny o 10 či 15 %, pračky o 5, 7, či 12 %, nebo třeba televize o 10 i 20 %.

    Nabídka LG produktů se slevou platí do vyprodání zásob, s případným nákupem produktů  LG značky tedy neváhejte.

  40. Zoot Black Friday: Značková móda za super ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Dámské, pánské i dětské oblečení různých módních značek nalezete na Zoot.cz za levnější ceny. Zoot slevy by měly v Black Friday akci dosahovat až 70 %. O takto vysokou částku je zlevněno zpravidla jen pár kousků.

    Na e-shopu narazíte nejvíce na slevy okolo 40 až 50 %. Pořiďte si na zimu značkovou bundu či obuv za super ceny.

  41. Eyerim Black Friday: 3 speciální nabídky

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    E-shop s brýlemy si pro vás připravil rovnou 3 speciální nabídky k akci Black Friday Eyerim. Zakoupit tak můžete::

    • certifikované dioptrické čočky již za 50 Kč – slevový kód Eyerim je dostupný na webu obchodu
    • -22 % na celou outlet sekci – slevový kupón Eyerim je dostupný na webu obchodu
    • 22 % sleva na rámy + čočky – Eyerim slevový kód je dostupný na webu obchodu

    Na e-shopu objevíte také Eyerim slevy na vybrané kousky slunečních a dioptrických brýlí i brýlí na počítač.

  42. Bibloo Black Friday: Slevy na módní značky až 65%

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Bibloo nabízí kvalitní značkové oblečení pro muže, ženy i děti. Na jejich stránkách můžete vybírat ze značek jako je Columbia, Gant, Napapijri, Tom Tailor a mnoho dalších.

    Díky akcím Black Friday Bibloo tady máte navíc šanci nakoupit za skvělé ceny a se slevami až 65 %. Nejvyšší Bibloo slevy by se měly vztahovat na značku Diesel. Při nákupu nad 1 500 Kč navíc získáte dopravu zdarma.

  43. eObuv Black Friday: Slevy na obuv a doplňky

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Díky eObuv Pre Black Friday nakoupíte do neděle 20. listopadu boty, kabelky a doplňky za nízké ceny se slevami až 60 %. Pořiďte si zimní obuv i sandálky na další léto za super ceny.

    Od 25. listopadu se navíc můžete těšit na hlavní Black Friday eObuv. Navíc je zde možnost bezplatného vrácení zboží po celých 100 dnů od zakoupení.

  44. Okay Black Friday: Elektro & Nábytek za skvělé ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Široký výběr elektra a nábytku na Okay.cz zakoupíte během Black Friday levněji. Vybavuje nový byt a chcete vše sehnat na jednom místě, nebo sháníte vánoční dárek? Vybrané malé či větší spotřebiče, televize, notebooky, ale i sedací soupravy, postele, matrace nebo nábytek do kuchyně a obýváku je nyní se slevou.

    Black Friday Okay probíhá na e-shopu i v prodejnách, vybírat můžete ze širokého sortimentu zlevněných produktů. Zboží vám zašlou až domů nebo si ho můžete vyzvednout na jedné z jejich prodejen. Do 31. ledna 2023 Okay navíc garantujíe možnost vrácení nevhodného zboží.

  45. Modivo Black Friday: Stylové nákupy se slevou až 60 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Široká nabídka módních kousků jako jsou šaty, svetry, kabáty či košile a mnoho dalšího pro ženy, muže i děti seženete během akce Black Friday Modivo levněji.

    Modivo slevy dosahují až 60 %, v rámci Black Weeku je nejvíce produktů zlevněno o 25 až 40 %. Větší slevy jsou označené ikonkou Hot deal % a Golden deal %.

  46. Insportline Black Friday: Vybavte si domácí posilovnu s inSPORTline

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Online obchod se sportovním a fitness vybavením do posiloven – běžecké pásy, fitness schody, rotopedy, ale i vybavení na venkovní sporty jako paddleboardy, kolečkové brusle nebo jízdní kola si pro vás připravil “to nejlepší z nejlepšího”.

    Od 7. listopadu uprobíhá Black Friday Insportline, během kterého nabízí vybrané produkty se slevou až 70 %. Nejvyšší sleva se vztahuje například na Multifunkční lavičku inSPORTline Hero B30. Insportline slevy platí do neděle 27. listopadu 2022.

  47. Smarty Black Friday: “Pípní si” až s 50% slevami

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Mobilní telefony, tablety, notebooky, sluchátka, či vybavení do chytré domácnosti najdete na stránkách Smarty.cz během Black Friday v akci.

    Black Friday Smarty poskytuje až 50% slevy, zboží je nejčastěji zlevněno o 30 %. Nabídka platí do 28. listopadu 2022 nebo do vyprodání zásob.

  48. Notino Black Friday: Akce na TOP značky a produkty

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na stránkách Notino.cz nakoupíte parfémy, pečující i dekorativní kosmetiku a mnoho dalšího známých značek jako například Armani, Versace, Clinique, Revolution. V rámci Black Friday Notino ušetříte až 30 % z nejoblíbenějších značek a produktů.

    Slevy uplatníte, pokud do košíku zadáte Notino slevový kupón, který najdete přímo na webu obchodu.

  49. e-Beko Black Friday: -10 % na vybrané produkty

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Vybrané domácí spotřebiče – myčky, ledničky, pračky a další pomocníky do domácnosti zakoupíte během Black Friday e-Beko se slevou 10 %.

    e-Beko slevový kupón dostupný na webu vám zlevní objednávku o 10 %, stačí ho zadat v poslendím kroku v košíku. Tato akce však platí pouze do pondělí 21. listopadu 2022.

  50. Natures Finest Black Friday: Slevy na zdravou výživu

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Black Friday Natures Finest nabízí vybrané superpotraviny, vitamíny, doplňky stravy, ale i zdravou a sportovní výživu jako jsou proteiny, arašídová másla a vitamínové nápoje se slevou až 70 %.

    Nejvyšší Natures Finest slevy dosahuje produkt “Beauty Hyaluron + Ok! WATERROUT + anti celullulite kávový peeling”.

  51. Pompo Black Friday: Maraton slev na hračky

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Nevíte-li si rady, co dát svým dětem k Vánocům, v Pompo.cz možná najdete odpověď. Pro kluky jsou tu pokémoni, auta, akční hrdinové nebo pistole Nerf, pro holčičky můžete vybírat z různých panenek a domečků.

    V rámci Black Friday Pompo maratonu jsou pro vás připraveny slevy až 75 % na vybrané produkty, slevy se však nejčastěji pohybují okolo 20 až 30 %. K dispozici je vám také až 43% Pompo sleva na adventní kalendáře.

  52. Dormeo Black Friday: Pohodlí do domova za skvělé ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Široký sortiment přistýlek, matrací, polštářů, ale i povlečení, přikrývek a dek objevíte během Black Friday Dormeo se slevou až 50 %.

    Nyní můžete využít nákupní horečky Black Friday a nakoupit vybrané produkty za levnější ceny. Navíc je pro vás připravena extra Dormeo sleva ve výši 5 %. Dormeo slevový kupón najdete přímo na webu obchodu.

  53. Feedo Black Friday: Až -50 % na vše pro děti a maminky

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Sháníte výbavu pro miminko nebo jen nový kočárek? Na Feedo.cz najdete vše, co se dětského vybavení týče, na své si přijdou ale i maminky. Feedo Black Friday nabízí vybrané kočárky, autosedačky, hračky, plenky, dudlíky, či stravu pro ty nejmenší se slevou od 5 do 50 %

    Nejvyšší Feedo slevy se vztahují na značku kočárků Bugaboo. Při objednávkách nad 1 499 Kč máte navíc dopravu zdarma. Akce platí do 25. listopadu 2022.

  54. Answear Black Friday: Značkové kousky se slevou až 70 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Answear nabízí více než 500 známých značek, najdete zde prémiové kousky od Calvin Klein, Aldo, DKNY, Quess nebo Pepe Jeans. Nyní můžete využít akce Black Friday Answear, kdy máte možnost ušetřit až 70 % u více než 150 000 produktů.

    Slevy Answear se u nejvíce produktů nejčastěji pohybují okolo 20 až 30 %. Pokud navíc nakoupíte nad 1 000 Kč, získáte dopravu zdarma. Akce platí do pondělí 28. listopadu 2022.

  55. Bambule Black Friday: Vyberte dárky pro děti i dospělé za levnější ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na Bambule.cz vyberete dárky pod stromeček, které vašim dětem určitě udělají radost. Vybírat můžete z LEGO stavebnic, panenek, Barbie a mini kuchyněk nebo autíček a pistolí Nerf. V rámci Black Friday Bambule navíc můžete využít jedinečných akcí, kdy je většina vybraných produktů zlevněna až o 30%

    Bambule má i kamenné prodejny po celé ČR, kde si můžete jednotlivé hračky prohlédnout, popřípadě vyzkoušet. Objednávky vám doručí až domů nebo je možnost si je vyzvednout na jedné z jejich poboček popřípadě odběrovém místě.

  56. Boardstar Black Friday: Streetwear móda se slevou až 70 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Milujete streetwear módu nebo jen rádi jezdíte na skateboardu či snowboardu? E-shop Boardstar nabízí značky jako Vans, Burton, Roxy, Horsefeathers nebo DC a nakoupit tady můžete jak vybavení na zimní sporty, tak i kousky na běžné nošení a nejrůznější doplňky.

    Díky Black Friday Boardstar máte šanci tyto produkty získat za skvělé ceny, e-shop slibuje slevy ve výši až 70 %. Nejčastěji se však Boardstar slevy pohybují okolo 20 %.

  57. Marimex Black Friday: Slevové kódy na sauny a bazénovou chemii

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Black Friday Marimex vám nabízí až 170 zlevněných produktů a speciální slevové kupóny na sauny a bazénovou chemii. Na e-shopu však v akci můžete najít také vybavení do domácích posiloven, hračky na zahradu, trampolíny a mnoho dalšího.

    Black Friday slibuje Marimex slevy ve výši až 72 %. K dispozici je vám Marimex slevový kód:

    • ve znění BLACK6000 – sleva 6 000 Kč na finské sauny
    • ve znění BLACK3000 – sleva 3 000 Kč na infrasauny
    • ve  znění BLACK25 – sleva 25 % na bazénovou chemii
    • ve znění BLACK10 – sleva 10% na saunové příslušenství

    Marimex akce platí až do středy 30. listopadu 2022.

  58. Siko Black Friday: Slevové kódy na vybavení do koupelny a kuchyně

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Pokud váháte, tak teď je ten správný čas udělat krok vpřed a pořídit si vybavení do koupelny a kuchyně. V rámci Black Friday Siko můžete ušetřit v rámci slevových kupónů a vybrat si také z nabídky slev ve výši až 51 % na vybrané produkty.

    Slevový kupón Siko najdete přímo na stránkách obchodu, poté stačí jen jeho znění zadat do příslušného políčka v košíku. Akce platí pouze do neděle 27. listopadu 2022.

  59. CCC Black Friday: Jedinečné BLACK DEALS až 60 %

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Obuv pro muže, ženy i děti – na CCC.eu můžete vybírat z letních či zimních modelů, lodiček, sandálek nebo pantoflí na domácí nošení. Zakoupit zde můžete značky jako Lasocki, Jenny Fairy, Puma, Champion nebo Mustang.

    Akce Black Friday CCC s názvem BLACK DEALS přináší každý týden nové produkty se slevou až 60 %. Na jejich stránkách však můžete najít i další slevy jako 25 % na novou kolekci.

  60. Asko nábytek Black Friday: Slevový kupón 20 % na bytové produkty

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Útulné bydlení za skvělé ceny, to vše s ASKO Nábytek. Od 25. listopadu 2022 se můžete těšit na akci Black Friday Asko, kdy jsou pro vás připraveny slevy až 20 % se slevovým kódem BLACK.

    Od 28. listopadu do 4. prosince bude probíhat ještě jedna akce a to sleva na ložnice 15 % se slevovým kódem LOZNICE.

    Na e-shopu najdete vybavení do obývacích pokojů, ložnic, kuchyní či pracoven, je zde však i množství různých doplňků, kterými můžete váš domov zútulnit a přizpůsobit svému vkusu. ASKO navíc nabízí i vánoční kolekce s dekoracemi, ozdobami a textilem.

  61. Bonprix Black Friday: Black Week se slevami na módu a doplňky

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na e-shopu s módou a doplňky probíhá Black Friday Bonprix, zde máte jedinečnou šanci získat produkty se slevou až 50 % slevou. Zlevněné jsou veškeré produkty označené ikonkou “BLACK WEEK”.

    Na Bonprix.cz seženete módu, obuv, bytový textil, dekorace a doplňky za super ceny.  Bonprix slevy se často pohybují okolo 40 až 50 %.

  62. Albatros Media Black Friday: Sleva až 70 % na stovky knih

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Široká nabídka knížek pro dospělé, mládež, ale i děti a mladší čtenáře. Pro “nečtenáře” na stránkách AlbatrosMedia.cz nabízí i audioknihy, komiksy nebo společenské hry.

    Do 30. listopadu 2022 probíhá akce Albatros Black Friday, kdy máte šanci získat na knihy slevu až 70 %. Knihy můžete vybírat z různých žánrů jako cestování, kuchařky, beletrie, poezie, leporela nebo populárně-naučné.

  63. 2jakost Black Friday: Slevový kupón 15 % na vše

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    V rámci Black Friday 2jakost si pro vás připravili jedinečnou akci -15 % na veškerý sortiment. Pro uplatnění slevy použijte 2jakost slevový kupón 15BLACKFRIDAY na webu obchodu.

    Na e-shopu 2jakost slevy platí do 30. listopadu 2022. Sehnat zde můžete spotřebiče za levnější ceny, produkty jsou sice rozbalené, nebo s poškozeným obalem, ale naprosto funkční.

  64. Výprodej Povlečení Black Friday: Set přikrývky a polštáře jen za 495 Kč

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Během listopadu probíhá VýprodejPovlečení Black Friday, kdy máte šanci sehnat produkty se slevou až 70 %. Nejčastěji se slevy pohybují okolo 40 %.

    VýprodejPovlečení.cz nabízí široký sortiment ložního povlečení, prostěradel a bytového textilu. Na stránkách seženete ale i přikrývky, deky, přehozy nebo polštáře.

  65. Delimano Black Friday: Kuchyňské vybavení se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Na stránkách Delimano seženete kuchyňské nádobí jedinečné kvality a spotřebiče pro aktivní a zdravý životní styl. Najdete zde vše co potřebujete a navíc věci na skladování, servírování i malé domácí spotřebiče.

    V rámci Delimano Black Friday máte možnost získat slevu až 45 % na vybraný sortiment a užít si tak “nákupní horečku”, jak obchod uvádí.

  66. Sensilab Black Friday: Zdravě a jednoduše se slevou

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Potřebujete zhubnout nebo jen chcete žít zdravě? Na Sensilab.cz seženete produkty, které vám pomohou k získání štíhlé linie jako jsou spalovače tuku, či produkty na potlačení chutě k jídlu. Najdete zde však i různé vitamíny, minerály nebo doplňky na hormonální rovnováhu a detoxikaci jater.

    V rámci Sensilab Black Friday najdete exkluzivní nabídky se slevami až 70 % na vybraný sortiment. Navíc při nákupunad 730 Kč získáte dopravu zdarma.

  67. Muziker Black Friday: Vše nejen pro hudebníky za levnější ceny

    Black Friday 2022: Přehled nejlepších slev a akcí (AKTUALIZUJEME)

    Muziker nabízí vše, co potřebujete pro svoje záliby a volný čas – hudební nástroje jako jsou kytary, klávesy, baskytary, ale i doplňky do studia. Na stránkách seženete také rybářské potřeby, golfové hole, hry a hračky či věci na stanování nebo cyklistiku.

    Udělejte si radost a nakupte sortiment během Muziker Black Friday. Slevy se pohybují nejčastěji okolo 5 až 30 %. Pokud u daného produktu žádnou slevu nenajdete, nemějte starosti, Muziker slevový kupón vám zlevní hodnotu objednávky o dodatečných 5 %.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás