6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

Iveta Faifrová
Publikováno 20. dubna 2023

I přesto, že za okny stále panuje pochmurné zimní počasí a dny jsou stále šedivé, můžeme vyhlížet jarní dny. Právě nyní je moment, jak zásobit svůj botník na jarní měsíce. V obchodech jsou probíhají výprodeje a akce na obuv. Internetové obchody nabízí své zboží ve velkých akcích a slevách. Máte jedinečnou šanci z pohodlí domova objevit boty, které by vám neměly chybět. Budete si vybírat spíše sportovní nebo městskou obuv? Dáváte přednost designu nebo pohodlí?

V našem článku jsme pro vás vybrali cenově dostupné kousky. A široká škála druhů bot vás zcela jistě zaujme. Buďte pozorní, protože v jednotlivých obchodech můžete díky našim tipům narazit na extra slevy, doručení zdarma a dokonce e-book Spokojené nohy od fyzioterapeuta zdarma!

  1. 6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

    Gumáky do města i do přírody

    V jarních měsících je počasí velmi proměnlivé. Pokud se chystáte na jarní prázdniny vyrazit do hor a lesů, půda může být velmi promáčená. Na takové výpravy doporučujeme gumáky. Ochrání vaše chodidlo před vlhkem a udrží pocit komfortu. V případě, že se budete zdržovat spíše ve městě, gumáky doporučujeme také. Na jaře přichází mnoho neočekávaných srážek a je dobré být připraven.

    Tyto gumáky jsou vysoké celkem 14 centimetrů a jejich podešev je ze syntetické látky. Jako velký bonus považujeme elastický uzávěr. Díky němu nejen skvěle vypadají, ale dobře padnou. Při pořizování této obuvi jistě oceníte doručení zdarma a 30 denní lhůtu na vrácení.

  2. 6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

    Tenisky

    Když je suché počasí a můžete vyrazit na procházku, je dobré mít pohodlnou sportovní obuv. Pokud si navíc přejete stylové tenisky, i takové internetové obchody nabízí. Když k takovým městským teniskám sladíte outfit, nemusí být nutně jen na procházky, ale můžete v nich vyrazit s kamarádkou do kavárny a pokud v práci nemáte striktně daný dresscode, můžete je v kombinaci s ležérním sakem nosit i na pracoviště.

    Tenisky jsou v moderním dámském provedení, můžete zde najít soulad kontrastních prvků. Boty jsou na vysoké platformě a mají látkovou vložku. Disponují prodyšnou podrážkou a svým jedinečným stylovým základem nejen pro sportovní jarní outfit, ale zároveň se hodí k ležérní sukni. Robustní platforma je skvělou volbou pro dámy, které si chtějí připočítat pár centimetrů navíc. Využijte tuto skvělou nabídku za výhodnou cenu.

  3. 6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

    Mokasíny

    Dámské mokasíny jsou základem každého botníku. Jejich využití je velmi široké. Hodí se na společenské příležitosti, na běžné nošení, do kanceláře, ale také na firemní schůzky i jednání. Vzhledem k možnosti mnoha outfitových kombinací, by v  jarním šatníku neměly chybět. Můžete je nosit ke kalhotám, ale také k sukni i šatům. Doporučujeme vám zvolit jednu ze základních barev jako je černá, béžová, hnědá, aby se vám oblečení k obuvi kombinovalo snadněji.

    Tento druh obuvi dodá každému outfitu jemný charakter a ladnost. Bez ohledu na to, kam se chystáte si pro maximální pohodlí vyberte botu s koženou stélkou. Díky ní se bota přizpůsobí tvaru chodidla a poskytne vám nebývalou svobodu během chůze. Velkou výhodou je systém rychlého vyzutí a nazutí. Pokud je váš život ve spěchu, tuto obuv nazujete jedním pohybem.

  4. 6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

    Komfortní obuv

    Vycházková městská obuv je důležitá pro ženy, které mají pracovní nasazení v terénu. Chodí na různé schůzky, musí se po městě stále přemisťovat. Je vhodná také pro maminky, které za den nachodí mnoho kroků při procházce s kočárkem a vyzvedávání ratolestí ze školky a školy. Mít pohodlnou a dobře padnoucí obuv je pro naše zdraví velmi důležité. V teplejších jarních dnech jistě oceníte možnost vyměnit zimní obuv za komfortní stylové tenisky za skvělou cenu.

    Tyto světle béžové tenisky Easy street napovídají díky svému názvu, že se jedná o tenisky do města. Podešev i svrchní materiál tvoří syntetický textil. Obuv je lepená, ale vzhledem k ceně se jedná o kvalitní obuv pro běžné užívání. Doručení až k vám domů je během 1-3 pracovních dní.

  5. 6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

    Dámské trapery

    V jarních měsících nás čeká nevyzpytatelné a velmi proměnlivé počasí. Můžeme se sice těšit na první zelené lístky v přírodě, ale teploty se stále mohou pohybovat kolem bodu mrazu. Je dobré mít proto připravené teplejší boty, které si můžete vzít na výlet, ale i na cestu směrem do města. Pokud máte dobře zateplenou obuv, nebude vám vadit delší pobyt v mrazivém jarním počasí na čerstvém vzduchu.

    Druh vázání je šněrování, můžete si tak utáhnout botu dle vaší libosti. Díky tomuto vázání se bota lépe rozpíná v případě, že si nazujete silnější ponožky v případě velmi chladného dne. Materiál je eko kůže a vložka je z textilního materiálu. Zápatí je plné a zpevněné. Při prvním nákupu se nezapomeňte objednat k odběru newsletteru a využijte 15% slevu na první nákup.

  6. 6 tipů na levnou jarní obuv pro dámy → Nechte se inspirovat:

    Extra široké barefoot

    Jak jistě víte, nejzdravější chůze je bosá. V jarních měsících je od zem ještě velké chladno, proto si pro zdravé nohy dopřejte barefoot za skvělou cenu. Chůze v tomto typu obuvi se totiž bosé chůzi maximálně vyrovná. Minimálně limitují přirozenou funkci nohy, široká špička nechává prstům dostatek prostoru, aby se mohly opírat a odrážet tak, jak je to člověku přirozené. Většinou se jedná o dražší kousky, vzhledem ke kvalitnímu zpracování, v redakci jsme se pro vás snažili najít cenově nejdostupnější variantu.

    Potřebujete pro vaše chodidlo širší prostor? Právě pro váz fyzioterapeuti navrhli tento tip obuvi. Jsou ručně vyráběné a extra široké. Naše redakce je navíc našla za jedinečnou cenu. Jsou 100% veganské a mají odolnou podrážku, která se jen tak neošlape. Díky barefoot botám aktivujete dlouhé svalové řetězce, zapojíte hluboký stabilizační systém a podpoříte funkci orgánů. Navíc si jako bonus můžete zdarma stáhnout e-book, Spokojené a zdravé nohy od fyzioterapeuta Lukáše Klimpery a dozvědět se další tipy pro zdravé nohy.

Jarní měsíce přináší nejen sluneční paprsky, ale také mnoho deště a větrných dní. Připravte sebe a své nohy na toto období a zásobujte svůj botník nejvýhodnějšími kousky na trhu. Právě teď je správná chvíle na akční nákupy. Dávejte si záležet na materiálech a provedení obuvi. Vaše chodidla to jistě v budoucnu ocení.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás