14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 15. prosince 2018

Nestihli jste vánoční nákupy a sháníte dárky na poslední chvíli? Máme řešení, jak nakoupit v klidu, bez stresu a bez běhání po přeplněných obchodech. A to i v případě, že ještě vůbec netušíte, čím letos potěšíte své blízké.

Připravili jsme pro vás několik tipů na vánoční dárky z lékárny. Lékárny totiž už dávno nenabízí jen léky a léčivé přípravky, ale najdete zde široký sortiment potravinových doplňků, kosmetiky, bio výrobků, superpotravin, produktů pro osobní péči, pečujících pomůcek a diagnostických zařízení.

Dárky na poslední chvíli? V klidu a bez stresu

V našem výběru jsme se zaměřili na dárková balení, ale také na nejoblíbenější potravinové doplňky a užitečné pomocníky. Výhodou internetových lékáren je, že se na jednom místě dají pořídit kvalitní dárky pro celou rodinu. A když si opravdu s výběrem dárku nevíte rady, pomůže dárkový poukaz. Například Lékárna.cz nabízí dárkové poukazy v hodnotě od 500 Kč.

Většina kamenných lékáren má otevřeno až do Štědrého dne. Nicméně na základě vlastních zkušeností doporučujeme objednávat přes internet, výrazně ušetříte. Aby dárky stihly dorazit včas, je nutné objednávat co nejdříve. Termíny dodání se v různých e-shopech mohou lišit, obvykle záleží na tom, zda je vybrané zboží skladem a také na zvoleném dopravci. Při nakupování se raději ujistěte, že k vám vybrané dárky stihnou dorazit do konce týdne.

  1. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Prémiová kolekce černého čaje Sir Winston Collection

    Dárková kolekce černých čajů vypadá na první pohled velmi luxusně, přitom překvapí příznivou cenou. Kolekce zahrnuje 3 druhy černého čaje po 10 sáčcích: Royal Earl Grey, Supreme English Breakfast, Heart of London.

    Heart of London je intenzivní a povzbuzující černý čaj s plnou chutí s podtónem bergamotu. Royal Earl Grey je klasický anglický čaj, ve kterém se spojují speciální černé čaje s bergamotovým olejem. Jde o jemně ochucený čaj s čerstvým náznakem citrusů. Supreme English Breakfast prémiový černý čaj s aromatickou chutí. Ideální je zejména k tradiční anglické snídani.

    Zdroj fotky: Benu.cz

  2. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Superpotraviny ES BIO Energie & Metabolismus

    Příznivce zelených super potravin potěší dárkové balíčky plné zdraví. ES balíček zahrnuje produkty, které zlepšují celkový metabolismus a pomáhají zvýšit energii organismu. V dárkovém balení je 750 tablet sladkovodní sinice spiruliny, 250 g chia semínek, 250 ml kokosového oleje a praktický shaker.

    Spirulina přispívá k růstu svalové hmoty a podporuje hubnutí. Přípravek dodává tělu vitamíny, minerální látky, karotenoidy, chlorofyl, bílkoviny a vlákninu v jejich přirozené formě. Chia semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů omega–3 a omega–6 mastných kyselin a kokosový olej, který má využití jak v kuchyni tak v péči o pleť. V nabídce jsou i další varianty, například na imunitu a očistu organismu nebo balíček BIO & RAW.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  3. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Dárkový balíček Vichy Neovadiol Magistral pro zralou pleť

    Francouzské Laboratoře Vichy každoročně přicházejí s vánočními balíčky pro ženy i muže všech věkových kategorií. Do našeho výběru jsme zařadili luxusní dárkový balíček s denní a noční péčí pro dámy se zralou pletí Neovadiol Magistral.

    V kosmetické taštičce najdete vyživující balzám, který je obohacen o omega–3, 6 a 9 mastné kyseliny a olej ze světlice barvířské. Balzám zajišťuje hloubkovou hydrataci, obnovuje hutnost a navrací pleti přirozený komfort. Noční remodelační krém obnovuje hutnost pleti, jas a mladistvý vzhled. Řada Neovadiol Magistral je určena ženám po menopauze. Krémy je možné zakoupit i samostatně.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  4. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Nejlepší kloubní výživa Barny’s Triple Blend

    K oblíbeným dárkům pro starší členy rodiny patří nejrůznější kloubní výživy. V tomto případě je ale nutné dávat pozor na to, co kupujete, neboť na trhu je mnoho preparátů, které slibují zázračné účinky a přitom se většinou jedná jen o neškodné placebo. Nedávno jsme se věnovali srovnání potravinových doplňků na výživu kloubů z hlediska složení a absolutně nejlépe vyšel přípravek Barny’s Triple Blend Extra Silný na klouby.

    Přípravek byl vyvinut ve spolupráci s výrobcem ALAVIS, který prodává velmi účinnou kloubní výživu pro koně. Barny’s Triple Blend má vysoký podíl účinných látek chondroitinu a glukosaminu sulfátu a stejně tak kvalitního kolagenu. Kloubní výživa je bez barviv, konzervantů a jiných přídavných látek. Podle uživatelských recenzí se skutečně jedná o jednu z nejúčinnějších kloubních výživ na našem trhu.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  5. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Exkluzivní dárková sada Maxi Majestic Tea

    Skvělý dárek představuje kolekce výborných čajů Maxi Majestic Tea od Biogeny. V dárkové kazetě je celkem 60 čajových sáčků, přičemž obsahuje 6 variací ovocných, bylinných a bílých čajů: Acerola a černý bez, Aloe vera a ostružina, Aloisie a citronela, Noni a švestky, Bílý čaj a granátové jablko, Goji a limeta.

    Čajová kazeta Majestic Maxi obsahuje samostatně balené čaje ve folii bez kovových spojek. Čaje jsou v kazetě přehledně uloženy podle jednotlivých druhů.

    Zdroj fotky: Benu.cz

  6. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Nivea Men Sensitive Skin Dárkové balení

    Mezi praktické dárky pro muže, které asi nijak nepřekvapí, se řadí nejrůznější přípravky na holení. Do našeho výběru jsme zvolili dárkové balení péče o citlivou pokožku Nivea Men Sensitive Skin.

    V setu najdete 200ml gel na holení s vylepšeným složením, které chrání pokožku před podrážděním, a 100ml vodu po holení, jež se pyšní nemastným složením a nulovým obsahem alkoholu, takže zmírňuje pocit pálení po holení. Obsahuje heřmánek a hamamelis, nelepí a rychle se vstřebává. Zklidní podrážděnou pleť a okamžitě osvěží. Postupně zlepšuje kondici pleti.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  7. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Luxusní dárková taška Vichy Liftactiv

    Produkty z řady Liftactiv díky svému speciálnímu složení pomáhají snižovat projevy stárnutí pleti, jako jsou vrásky, ztráta pevnosti a nevýrazný tón pleti. Pečující přípravky Liftactiv obsahují rostlinný cukr rhamnózu a přírodní adenosin, jež byly Laboratořemi Vichy vybrány pro posílení pleti proti stárnutí.

    Luxusní taštička obsahuje zpevňující denní a noční péči Liftactiv Supreme. Při pravidelném používání Laboratoře Vichy slibují zpevnění pokožky, vyhlazení hloubkových vrásek na čele, v okolí očí a na krku, dlouhotrvající liftingový efet, mladistvý vzhled a celkově zářivější pleť. Krémy je možné koupit i samostatně.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  8. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Advance Garsin na hubnutí

    Přípravkem Advance Garsin uděláte radost svým blízkým, kteří si již zařadili do seznamu novoročních předsevzetí hubnutí. Nejde o zázračnou pilulku, se kterou dotyčný zhubne do týdne 20 kilo, ale o účinný doplněk stravy, který napomáhá efektivnímu spalování tuků, snižuje chuť k jídlu a podporuje vylučování vody z těla.

    Advance Garsin obsahuje unikátní kombinaci 8 aktivních látek z přírodních zdrojů, mezi které patří spalovače tuků jako L-karnitin, synefrin, kyselina hydroxycitrónová a zelená káva. Navíc je doplněn o extrakt z amazonských bobulí acai berry, zeleného čaje a o vitamín C. Jedná se o antioxidant a zvyšuje celkovou energii organismu.

    Zdroj fotky: Benu.cz

  9. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Automatický mixér na smoothie Sencor SBL 7500SS

    Zdravý životní styl je v kurzu. A nedílnou součástí zdravé výživy je smoothie, které se připravuje mixováním nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny. Automatický mixér na smoothie Sencor SBL 7500SS nabízí skvělý poměr cena/výkon. Za 1 499 Kč získáte skvělý přístroj, který je vybaven dvěma programy na 45 a 60 sekund. Program SOFT je určen na mixování měkkého ovoce, HARD pak na mixování mrkve nebo červené řepy.

    Při výběru smoothie mixéru je jedním z nejdůležitějších parametrů příkon, ten je v našem případě 800 W. Součástí balení je mixovací nádoba o objemu 0,6 l a nerezová láhev ve velmi povedeném designu. Mixér se jednoduše ovládá pulsním spínačem.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  10. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Nejlepší multivitamin na trhu: Reflex Nutrition Nexgen Pro

    Reflex Nutrition Nexgen Pro je speciální multivitaminový doplněk pro vrcholové sportovce, který byl vyvinut tak, aby pokryl veškerou denní potřebu vitamínů a minerálů organismu. Právě vyvážený poměr 32 přísad, účinnost, kvalita a naprosté minimum pojiv dělá z Nexgenu Pro nejlepší multivitaminový doplněk na českém trhu.

    Minerály obsahuje ve formě chelátů, což je nejdražší forma minerálů, která zajišťuje maximální využitelnost. Z minerálů jsou ve složení zastoupeny: hořčík, zinek, měď, mangan a chrom, z vítamínů pak A, C, D, E, K a komletní skupina B, navíc je obohacen o probiotické kultury a naturální koenzym Q10. V recenzích je Nexgen Pro velmi dobře hodnocen, často se uvádí, že jde o top produkt ve své třídě, pomáhá s imunitou a snižuje únavu při zvýšené zátěži. V balení je 90 kapslí, užívají se 3 tablety denně, jedno balení vydrží měsíc a za den užívání zaplatíte necelých 20 Kč.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  11. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Multifunkční zastřihovač Braun + Gillette Flexball

    Vousy se nosí již několikátou sezonu. Ať už jde o udržování hipsterských plnovousů, úpravu ležérního strniště či zastřihování vousů podle nejrůznějších trendů, je k tomu třeba kvalitní zastřihovač vousů. K tomuto účelu se přímo nabízí multifunkční zastřihovač Braun MGK3060.

    Zastřihovač se hodí na vlasy i vousy, poradí si s osmi různými druhy zastřihování a holení. Součástí sady jsou 2 hřebeny s pevnou délkou 1 a 2 mm, 2 hřebeny 3–11 a 13–21 mm s nastavitelnými délkami, hlavice pro přesné zastřihování knírku, bradky či kotlet, zastřihovač nežádoucích chloupků v nose nebo uších, hlavní zastřihovací nástavec a holící strojek Gillette Fusion FlexBall. Strojek funguje bezdrátově, nabitá baterie vydrží 60 minut provozu.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  12. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Masážní přípravek: Namman Muay thajský krém

    Namman Muay je originální regenerační krém, který příznivě působí na namožené svaly, otoky a modřiny, pomáhá ale také mírnit potíže spojené s pohybovým aparátem. Hodí se pro sportovce, dospělé i seniory.

    Krém je vyroben podle originální thajské receptury z osvědčených přírodních surovin. Po nanesení krém bolavé místo příjemně ochladí a následně intenzivně prohřeje. V kombinaci s masáží dokonale prokrvuje svalstvo a pokožku. Uživatelé si cení, že výborně působí proti bolesti kloubů a zad, uvolňuje namožené svaly a dobře se vstřebává.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  13. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Velká čajová kolekce Grešík

    Velká kolekce výborných čajů od Valdemara Grešíka je krásným a praktickým dárkem nejen pro babičku a dědu. V kazetě najdete 9 druhů čajů po deseti sáčcích: Zázvor & Citrón & Med, Sedmikvítek, Rakytníkový, Aronie & Šípek & Černý rybíz, Indiánské léto, Rooibos Malina, Šípkový čaj s medovou příchutí, černý čaj Memory of Tea, pravý zelený čaj Gunpowder.

    Kolekce obsahuje bylinné, ovocné, černé i zelené čaje. Některé bylinky obsažené v čajích mají příznivé účinky na lidský organismus, podporují imunitu a jsou přírodními antioxidanty. Všechny čaje vynikají znamenitou vůní i chutí.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  14. 14 dárků z lékárny na poslední chvíli s cenou od 79 Kč

    Zelená káva Premium s L-karnitinem a vlákninou

    Jako dárek se hodí i přípravek určený na povzbuzení a hubnutí Zelená káva Premium od Vieste. Extrakt ze zelené kávy se připravuje z nepražených zrn, takže zůstávají všechny prospěšné látky. Nejdůležitější je kyselina chlorigenová, což je významný antioxidant, nicméně společně s kofeinem napomáhá ke snižování vstřebávání cukru a tím omezuje jeho přeměnu na tuk, který by se jinak ukládal v oblasti břicha.

    Zelená káva Premium se doporučuje lidem s nadváhou, lidem s oslabenou imunitou a také jako prostředek na snížení únavy. Kromě extraktu zelené kávy obsahuje komplex účinných látek v čele L-Carnitinem a glukomannanem, dále je obsažen výtažek z jader afrického manga, kapsaicin, jód a chrom.

    Zdroj fotky: Dr.Max


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás