11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 1. prosince 2018

Připomínat, že Vánoce jsou za dveřmi, je celkem zbytečné. Ale už víte, co nadělíte svým nejbližším pod stromeček? Připravili jsme pro vás několik tipů na tak trochu jiné vánoční dárky, při jejich výběru jsme se totiž inspirovali v lékárnách.

Dárky z lékárny nemusí být jen ve znamení léčivých přípravků a potravinových doplňků. Online lékárny nabízí široký sortiment přírodních produktů, dermatologické i dekorativní kosmetiky, pečujících pomůcek či diagnostických zařízení.

  1. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Univerzální dárek: GS Extra Strong Multivitamin

    Sázkou na jistotu jsou multivitaminy, které se hodí pro všechny věkové kategorie. Navíc právě v tomto období je možné využít speciálních vánočních balení. Z hlediska výhodnosti i celkové prospěšnosti nás zaujal GS Extra Strong Multivitamin.

    GS Extra Strong Multivitamin posiluje imunitní systém, svým složením je prospěšný pro pleť, vlasy a nehty. Příznivě působí na cévní systém a celkově podporuje vitalitu organismu. Speciální vánoční nabídka obsahuje balení 1+1 zdarma, poukaz na lázeňský pobyt v hodnotě 500 Kč a možnost vyhrát jeden z 50 pobytů v lázních, případně poukázku na nákup produktů GS.

    Zdroj fotky: Benu.cz

  2. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Praktický dárek pro ženy: Depilace, manikúra a pedikúra

    Multifunkční strojek nabízí epilaci, depilaci, zastřihování chloupků, péči o nohy a pilník na nehty. Strojek je vybaven několika nástavci, každý z nich zajišťuje jinou funkci. Díky ergonomicky tvarované rukojeti výborně padne do ruky, je voděodolný, příslušné hlavice se s pomocí speciálního kartáčku velmi dobře čistí.

    Strojek umožňuje šetrné holení i na suché kůži, rychle a šetrně odstraňuje chloupky, odstraňuje zrohovatělou kůži na chodidlech a obsahuje 5 různých nástavců pro broušení, leštění a tvarování nehtů.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  3. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Dárek pro děti: Elektrický zubní kartáček Oral-B

    Jak děti motivovat k pravidelnému čištění zoubků? Elektrickým zubním kartáčkem s motivem z oblíbené pohádky. Kartáček Braun Oral-B Vitality Kids je vybaven hlavicí s extra jemnými štětinkami, které šetrně čistí dětské zoubky tak, aby nepoškozovala dásně a rostoucí zoubky.

    Z pohádkových motivů jsme vybrali Elzu a Annu z Ledového království, které se hodí pro malé princezny, v nabídce jsou ale také kartáčky s motivy ze StarWars nebo Cars. Čas čištění zoubků pohlídá speciální mobilní aplikace Disney Magic Timer. Kartáček vydrží až 5 dní provozu bez nabíjení při čištění zubů dvakrát denně 2 minuty. Hodí se pro děti už od 3 let.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  4. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Dárek pro seniory: Pharmaton Geriavit

    Pharmaton Geriavit je léčivý přípravek. To znamená, že na rozdíl od běžných doplňků stravy, u kterých se posuzuje pouze zdravotní nezávadnost, byly jeho účinky posouzeny Státním ústavem pro kontrolu léčiv. Užívání přípravku se doporučuje zejména starším osobám na celkové povzbuzení organismu, ale také při zvýšené únavě, dlouhodobém stresu nebo rekonvalescenci po nemoci.

    Díky svému složení příznivě ovlivňuje cévní systém, podporuje paměť, snižuje únavu, zmírňuje běžné projevy stárnutí a výrazně zlepšuje fyzickou i psychickou kondici. Obsahuje účinnou kombinaci extraktu z ženšenu, rutinu, lecitinu a všech podstatných vitaminů a minerálů.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  5. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Tlakoměr: Tonometr OMRON na měření krevního tlaku

    Dalším tipem na vánoční dárky pro seniory nebo osoby, které trápí kolísavý tlak, je tonometr. Jde o přístroj pro měření krevního tlaku. Tlak by se měl držet v optimálních hodnotách, jenže bez tlakoměru hodnoty a z nich vyplývající zdravotní rizika nepoznáme.

    Tonometr umožňuje mít krevní tlak pod kontrolou. Model OMRON M2 Basic má velice jednoduché ovládání s jedním tlačítkem Start/Stop a ukládá výsledky až 21 posledních měření včetně data a času. Je vybaven funkcí pro měření srdeční arytmie a umí spočítat průměrné hodnoty systolického a diastolického tlaku.

    Zdroj fotky: Benu.cz

  6. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Vtipný dárek pod stromeček: AntiEthanol 07 proti kocovině

    Těžká rána známe téměř všichni. Někteří bojují s následky oslav, večírků a jiných podobných akcí lépe, jiní o poznání hůře. Se zmírněním ranní kocoviny může pomoci unikátní bylinný přípravek AntiEthanol 07, který vyvinul profesor Luděk Jahodář z Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy.

    AE-07 obsahuje extrakty rostlin používané v tradičních asijských medicínách, mezi ně patří například vinná réva, smuteň hořká, datlovník a čekanka obecná. Omezuje vedlejší účinky alkoholu, neboť dokáže urychlit vylučování acetaldehydu. Tím zajišťuje ochranu jater a prevenci před následky po divokém večeru. AntiEthanol 07 byl schválen Ministerstvem zdravotnictví. V hodnocení přípravku na internetu se dočtete, že při správném užívání 100% funguje, ráno nebolí hlava a nevolnost od žaludku je minimální.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  7. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Dárek pro muže: Dárková kazeta Gillette

    Dárková sada s holicím strojkem Gillette Mach3 Turbo s Extra Comfort holicím gelem je praktickým dárkem pro všechny muže. Balení obsahuje holící strojek, 2 náhradní hlavice, cestovní pouzdro pro uložení strojku a gel na holení.

    Holicí strojek Gillette Mach3 Turbo je vybaven 3 břity, zvlhčujícími gelovými pásky a mikrolamelami chránící pokožku. Gel na holení Mach3 Extra Comfort je v malém, cestovním balení o objemu 75 ml. Při holení vytváří bohatou pěnu, která v pokožce udržuje vlhkost.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  8. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Přístroj na měření krevního cukru: Glukometr Beurer

    Každý člověk, který trpí cukrovkou, si musí hlídat hladinu cukru v krvi. Díky glukometru Beurer GL 50 se z celého úkonu stane záležitost přibližně 5 vteřin. Je vhodný pro osobní použití a zvládnou ho používat i zkušenější děti. Přístroj nabízí hned 3 funkce v jednom – glukometr, odběrové pero a USB včetně softwaru.

    Glukometr Beurer GL 50 má paměť až na 480 měření, umožňuje sledovat historii hodnot v nastavených intervalech 7, 14, 30 nebo 90 dnů. Data se dají jednoduše prostřednictvím USB stahovat do počítače. Startovací sada obsahuje glukometr monitor, AST uzávěr, 5 jehel, 5 testovacích proužků, baterii, pouzdro a deník.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  9. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Dárek pro sportovce: Fitness osobní váha Sencor

    Digitální osobní váha Sencor SBS 6015BK váží hmotnost a měří procentuální obsah tělesného tuku, vody, svalstva a kostí. Je vybavena dotykovými ovládacími senzory, zajišťuje tedy beztlačítkový provoz s dlouhou životností. Váží ihned po nastoupení na váhu.

    Program nabízí speciální nastavení pro aktivní sportovce, graficky zobrazuje hladiny tuku ve 4 úrovních. Povrch je nerezový, údržba je velmi snadná. Maximální nosnost je 180 kg.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  10. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Dárek pro ženy: DonnaHAIR FORTE a náušnice Swarovski

    Jedním z nejlepších potravinových doplňků na vlasy, který je určen výhradně ženám, je DonnaHAIR FORTE. Do vánočního balení jsou přidány exkluzivní náušnice DonnaHAIR s krystaly Swarovski.

    Při dlouhodobém užívání DonnaHAIR působí proti vypadávání vlasů, lámavosti nebo třepení konečků. Zpomaluje šedivění a vlasům dodává přirozený lesk a objem. Složení přípravku obsahuje komplex účinných látek jako je biotin, zinek, kyselinu listovou a vitamin A, také obsahuje výtažky přesličky, kopřivy a kvasnic.

    Zdroj fotky: Dr.Max

  11. 11 dárků z lékárny pro celou rodinu od 196 Kč

    Dárek pro řidiče: Alkohol tester Sencor

    Řidiči ocení pod stromečkem praktický dárek, který zodpoví otázku, zda již alkohol vyprchal z těla. Elektronický alkohol tester Sencor SCA BA01 V2 je vybaven přesným senzorem, který provádí kontinuální měření.

    Rozsah měřených hodnot činí 0,1 až 4 promile, výsledky se zobrazují na podsvíceném LCD displeji. Přístroj se jednoduše ovládá přes jedno tlačítko. Senzor se sám čistí při každém zapnutí testeru. Součástí balení jsou tři kusy náhradních trubiček.

    Zdroj fotky: Dr.Max


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás