Nejlevnější neomezené volání: U Vodafone s 1,5 GB dat za 297 Kč měsíčně

Lukáš Vávra
Publikováno 11. února 2022

Vodafone nabízí exkluzivně na svých stránkách tarif s neomezeným voláním do všech sítí, neomezenými SMS a 1,5 GB dat jen za 297 Kč měsíčně. Tarif je bez závazků, za stejných podmínek jako doma ho můžete využívat i po celé EU.

Srovnání neomezených tarifů 2022

Neomezeně do všech sítí a 1,5 GB dat od Vodafone je aktuální nejvýhodnější dostupný tarif pro volání bez limitů.

Virtuální operátor Emtéčko (běží v síti O2) sice nabízí stěží vyčerpatelných 10 000 minut a 10 000 SMS za 289 Kč měsíčně, v ceně však nejsou zahrnuta žádná data. Nejlevnější datový balíček 750 MB dat stojí 50 Kč měsíčně.

Pokud hodnotíme veřejně dostupné nabídky, lepší než Vodafone nejsou ani zbylí dva z trojlístku největších operátorů.

T-Mobile nabízí nejlevnější tarif s neomezeným voláním a SMS za 550 Kč měsíčně. V ceně jsou zahrnuty 3 GB dat, po jejichž vyčerpání bude internet nadále fungovat s omezenou rychlostí 256 kbit/s.

O2 má v nabídce nejlevnější neomezený tarif za 549 Kč měsíčně. K dispozici jsou 3 GB, po jejichž vyčerpání je nutné další data dokoupit. A co hůř – za tuto zvýhodněnou cenu lze tarif zakoupit jen s úvazkem na 24 měsíců.

Jak si pořídit tarif Neomezeně do všech sítí a 1,5 GB dat

Tarif je k dostání exkluzivně přes internetové stránky Vodafone. Stačí vyplnit telefonní číslo a vyčkat na hovor od operátora.

Chci se o tarifu dozvědět víc

Po sjednání můžete tarif kdykoliv vypovědět, aniž by vám hrozila pokuta či povinnost cokoliv uhradit. Smlouva na 24 měsíců se uzavírá pouze v případě, kdy si společně s tarifem koupíte telefon či jiný tarif s cenovým zvýhodněním.


R
Robert 13.02.2022 – 22:18

Ještě je potřeba napsat do popisu jednu důležitou věc a to, že se jedná o neomezené volání v rámci ČR !!! Když máte napsáno jen "...neomezeným voláním do všech sítí...", tak to vypadá, jako by to bylo opravdu do všech sítí na světě.:-)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás