Získejte slevový kupón Mall 1 000 Kč, na Messengeru vám ho dá chatbot Eva

Redakce
Publikováno 13. září 2017

Internetový obchod Mall.cz spustil na facebookovém Messengeru robůtka Evu, který zodpovídá dotazy zákazníků. Připomíná tak známé automaty z infolinek operátorů a pojišťoven. Na rozdíl od nich není Eva otravná a její odpovědi jsou celkem rychlé a přesné.

Navíc si lze zahrát o slevový kupón v hodnotě až 1 000 Kč. Vyhrává každý.

Jak funguje chatbot Eva na Mall.cz

Chatbot je postaven na předpokladu, že většina dotazů se opakuje. “Jaké jsou možnosti doručení, lze zaplatit kartou, kde vyzvednout zboží…?” Obchodník musí platit drahé zaměstnance, kteří papouškují ty samé odpovědi. Klienti pak ve špičce musejí čekat na odpověď delší dobu. Eva šetří náklady, je dostupná 24 hodin denně a s kupujícím komunikuje bleskurychle.

Diskutovat s Evou lze přes facebookovou stránku Mall a aplikaci Messenger dvěma způsoby:

  1. Chatbot ve zprávě nabídne několik oblastí, kterých by se dotaz mohl týkat. Stačí kliknout na jednu z nich a Eva buď požádá o upřesnění, nebo poskytne odpověď.
  2. Evě napíšete dotaz a pokud mu porozumí, zodpoví ho.

Během testování nám chatbot rychle a správně zodpověděl dotaz na možnosti doručení a poradil s výběrem kávovaru. Pakliže Eva vašemu dotazu nerozumí, nabídne vám přepojení na živého operátora. Na něj budete přepojeni také během delší prodlevy v neukončené konverzaci.

Systém funguje zhruba jeden měsíc a jak slibuje Mall na svém webu, Elektrický Virtuální Asistent (odtud Eva) se učí ze svých chyb a z dotazů klientů. V budoucnu tak má být jen lepší a lepší. Jedním z prvních česky komunikujících chatbotů byla Anna nábytkářského gigantu IKEA.

Jak získat slevový kupón Mall.cz v hodnotě 1 000 Kč

Čtenáři nás upozornili, že níže uvedené informace již nejsou aktuální. Všechny dostupné kupóny sice byly rozdány, ale s robůtkem Evou si můžete popovídat dál.

Během diskuze s Evou jsme náhodou narazili na zajímavou možnost získat Slevový kupón Mall. Zjevně stačí v konverzaci použít kouzelné slovo sleva. Eva nám následně dala na výběr ze čtyř karet (dvě byly skryté za okrajem obrazovky) a po kliknutí na jednu z nich nám obratem zaslala jednorázový slevový kupón platný do 16. října 2017.

Slevový kupón Mall

Pod každou kartou se skrývá jiná hodnota slevového kupónu. Kolegové během testování získali slevu 200 Kč a 500 Kč, minimální hodnota nákupu byla vždy o 100 Kč vyšší. Pro využití slevy 1 000 Kč tak bylo nutné nakoupit alespoň za 1 100 Kč.

Každý uživatel Facebooku může spravedlivě získat jen jeden slevový kód Mall. Navíc lze předpokládat, že vyhrazených kupónů bude omezené množství.


R
Rada 13.09.2017 – 10:44

Kupony už nejsou " Hezká sleva vždy udělá radost! Všechny slevové poukazy jsem však již rozdala. Zkuste si o slevu požádat později. "

Odpovědět

M
Mirka 13.09.2017 – 11:24

Zkusila jsem to a ve finále že už všechny slevové karty rozdala.Podvod jako vždy.

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 13.09.2017 – 13:29

Co přesně je podvod? Že jste přišla pozdě?

Odpovědět

p
pcone 13.09.2017 – 15:52

Kdyby nemel nekdo u kupon zajem, tak ho klidne poslete na pcone@seznam.cz Dekuji

Odpovědět

H
HonzaMa 13.09.2017 – 21:17

Myslím, že by Skrblik.cz mohl článek stáhnout (přestat zobrazovat), když už není pravdivý.

Odpovědět

M
Mirka 15.09.2017 – 23:36

Co přesně je podvod? Že jste přišla pozdě? Pozdě ? Spíše to pozdě zveřejnil skrblík.Nebo měli těch kuponů tak max.pět.

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 18.09.2017 – 13:15

Skrblík článek zveřejnil včas, v době zveřejnění byly kupóny dostupné. Přišla jste pozdě. V článku jsme navíc jasně upozorňovali na fakt, že slevových kupónů zřejmě bude omezené množství.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás