Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 292 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

Marie Janáčová
Publikováno 8. listopadu 2018

Celý rok přemýšlíte, co nadělíte pod stromeček své drahé polovičce, sestře, mamince nebo kamarádce? Vybrat vhodný dárek pro ženu není jednoduché, proto jsme pro vás připravili speciální vánoční tipy na dárky z Aliexpressu, s kterými rozhodně nešlápnete vedle. Nechte se inspirovat a vyberte dárky z pohodlí domova, vyhnete se tak nepříjemným frontám v nákupních centrech a zbytečnému stresu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Sada dekorativní kosmetiky

    Kosmetika a ženy patří k sobě, lámete si však hlavu, které kosmetické přípravky vybrat? Nadělte pod stromeček sadu dekorativní kosmetiky, která obsahuje nezbytné příslušenství pro denní makeup.

    Tato sada obsahuje 8 produktů značky Focallure. Najdete zde matnou sametovou rtěnku, černou tekutou oční linku, černou řasenku pro větší objem a paletu očních stínů přírodních barev pro kouřové líčení. Dále sada obsahuje pudr na obočí, pudr na pleť, rozjasňovač, tvářenku a jako dárek také taštičku na všechny zmíněné věci.

  2. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Povlečení s potiskem

    Hezké a originální povlečení je vždy vděčným vánočním dárkem. Nejenže jsou na Aliexpress ceny povlečení velmi příznivé, ale navíc zde můžete vybírat z mnoha různých vzorů a velikostí. Vyberte motiv, který se bude k dané ženě hodit nejlépe.

    Tento prodejce nabízí 27 druhů povlečení, najdete zde motivy rostlinné, ovocné, puntíky či jiné vzory. Vybrat si můžete ze šesti velikostí, které jsou označeny jako King size, Queen size, Twin a Full. Těchto názvů se ale nelekejte, stačí se podívat do detailu produktu, kde jsou rozepsané veškeré rozměry přikrývek i polštářů.

  3. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Trička pro pár

    Sháníte vtipný dárek pro svou přítelkyni či manželku? Pořiďte jí i sobě tato originální trička, která zaručeně potěší každou ženu. Sada obsahuje dvě trička, jedno s nápisem THE BOSS a druhé s nápisem THE REAL BOSS. Uvidíte, že jí tímto dárkem vykouzlíte úsměv na tváři.

    Trička jsou k dostání v několika barvách (šedá, bílá, černá, červená). Velikost můžete vybrat u obou triček od S až po XXXL, rozměry triček naleznete v detailu produktu. Trička jsou vyrobeny z bavlny. Uvedená cena je za jedno tričko.

  4. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Svetr s perličkami

    Teplý slušivý svetr se v zimě hodí každé ženě, proto s tímto dárkem nešlápnete vedle. Nadělte pod stromeček tento svetr zdobený perličkami. Svetr má vysoký stojáček podobný roláku a dlouhé balonové rukávy.

    Svetr je vyroben z elastanu, bavlny a polyesteru. Barva je k dostání pouze jedna, a to tmavě šedá. Velikosti jsou k dostání S, M a L, přesnější rozměry svetru jsou uvedeny v detailu produktu. Svetr je vhodný na podzim a zimu a dle recenzí je měkký, pohodlný a co je hlavní – nekouše.

  5. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Pletené nadkolenky

    Dalším vhodným dárkem na zimu mohou být tyto stylové nadkolenky, které v chladném počasí zaručeně zahřejí a udrží nohy v teple. Nadkolenky mají pleteninový vzor a zakončené jsou ozdobnou bílou krajkou. Můžete je zakoupit v sedmi barvách (černá, bílá, tmavě a světle šedá, vínová a tmavě modrá).

    Tyto elegantní nadkolenky se hodí k sukni či k šatům. Velikost je jednotná, délka nadkolenek je 60 cm. Vyrobeny jsou z bavlny.

  6. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Set nočního prádla

    Přítelkyni či manželku jistě potěšíte také slušivým pyžamem, místo klasického pyžama však můžete zvolit tenhle sexy komplet nočního prádla z lesklého materiálu připomínajícího samet. Set obsahuje tílko na ramínka a šortky ozdobené bílou krajkou kolem výstřihu a po stranách šortek.

    Prádlo můžete zakoupit v sedmi barvách, kromě klasické černé a bílé také v rudé vínové nebo tyrkysové barvě. Velikost je k mání od M po XXL. Rozměry jsou uvedeny v detailu produktu. Materiálem je nemačkavý polyester.

  7. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Sada kabelek

    Chtěli byste pod stromeček darovat kabelku, ale nevíte si rady s velikostí? Zakupte tuto sadu o třech kabelkách v různých velikostech a máte vystaráno. Sada obsahuje velkou kabelku o rozměrech 30 x 33 x 14 cm, dále menší kabelku s rozměrem 17 x 21 x 7 cm a nakonec psaníčko o velikosti 12 x 21 x 5 cm. Každá žena jistě ocení všechny tři velikosti, kdy každou kabelku může využít k jiné příležitosti.

    Kabelky jsou nabízeny v pěti barvách (černá, šedá, hnědá, růžová a červená). Všechny varianty jsou doplněny o zlaté detaily (zipy, řetízky, přezky). Největší kabelka má navíc ozdobné třásně s korálky. Kabelky jsou vyrobeny z hladkého polyesteru bez vzoru.

  8. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Originální domácí obuv

    Pohodlná a navíc originální domácí obuv je vždy pěkným vánočním dárkem, který ocení nejedna žena. Vyzkoušejte tyto plyšové pantofle ve tvaru žraloka s nápisem SOS. Roztomilé “botky” najdou v chladné zimě jistě své využití.

    Velikosti jsou k dostání od 36 do 42 (v evropském číslování), převodník naleznete hned vedle výběru velikosti po rozkliknutí záložky “Sizing info”. Prodejce uvádí, že velikosti jsou shodné s vaší obvyklou velikostí. Obuv lze zakoupit v modré, šedé, růžové nebo žluté barvě. Použitým materiálem je bavlna a PVC.

  9. Tipy z Aliexpressu: Hodinky za 269 Kč, trička pro pár za 187 Kč a další dárky pro ženy

    Decentní hodinky

    Minimalistické hodinky jsou nyní hitem, proč je tedy rovnou nepořídit jako dárek k Vánocům? Chybu neuděláte s těmito jednoduchými slušivými hodinkami značky Hannah Martin. Tyto hodinky budou skvělým doplňkem ke každému outfitu. Klasický kulatý ciferník je doplněn o decentní kovový řemínek.

    Hodinky jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou také vodotěsné (3Bar). Velikost je lehce nastavitelná a přizpůsobitelná každé ruce. Barva hodinek je černá, zlatá nebo stříbrná v různých kombinacích. Celkem můžete vybírat ze sedmi variant.


I
Irča 01.12.2019 – 10:26

Díky, tipy jsou fajn, ale sexy komplet nočního prádla z materiálu připomínajícího SAMET mě odrovnal :-D Předpokládám, že ten pán, co to psal, myslel SATÉN :-D

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás