Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

Marie Janáčová
Publikováno 31. října 2017

Vánoce se neúprosně blíží. Kdo nakoupí dárky s předstihem, má většinou vyhráno a nemusí se účastnit na poslední chvíli předvánočního shonu. Nejtěžší je ale vhodný dárek vymyslet, proto je zde Skrblík, který se vám snaží nějaký ten tip v podobě dárku pro vaše nejbližší ukázat a zjednodušit vaše předvánoční nákupy.

V dnešních tipech na zboží z AliExpress jsme se zaměřili na seniory. Jaký dárek koupit babičce, dědečkovi či rodičům? Zkuste najít odpověď v našem následujícím článku.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Vycházkové hole

    Řada seniorů si ráda vyjde na vycházku nebo i na delší hiking, ulehčit a zpříjemnit takovou cestu jim může praktická vycházková hůl. Hůl se hodí do přírody, ale i do města. AliExpress nabízí levné vycházkové hole. Tyto lehké hole mají ergonomickou rukojeť s poutkem na zápěstí. Jejich délku lze nastavit a přizpůsobit, maximální délka je 135 cm, minimální 66 cm.

    Pár holí je nabízen v několika barevných variantách. Při objednávce vyberte zemi “China”. Poštovné je zdarma.

  2. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Ohřívač nohou

    Po příjemné vycházce určitě vaše maminka či babička ocení ohřívač nohou. Zvlášť během chladné zimy se bude tato vychytávka opravdu hodit. Ohřívač nohou se hodí při sledování televize, brouzdání na internetu, při luštění křížovek nebo čtení knížky. Ohřívač má tvar zvířecí tlapky.

    Ohřívač se zapojuje pomocí USB. Stačí USB zapojit do adaptéru, ale třeba i do PC nebo notebooku, záleží na aktuální činnosti, při které bude ohřívač používán.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Bezkontaktní teploměr

    Teploměr je pro seniory často potřebný. Senioři trpí na nachlazení více, proto by teploměr neměl chybět v jejich domácnosti, aby včas mohli nemoc identifikovat. Tento teploměr změří teplotu bez dotyku a to během jedné sekundy, stačí ho přiblížit např. k uchu. Škála měřiče je od 32°C do 44°C.

    Displej střídá tři barvy podsvícení – zelenou, oranžovou a červenou, dle výše teploty. S teploměrem není dodávána baterie, je nutné ji pořídit zvlášť.

  4. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Krokoměr

    Starší lidé si hlídají své zdraví, proto určitě ocení dárek, který jim k tomuto snažení dopomůže. Pořiďte jako dárek krokoměr, který kromě počtu kroků ukazuje také počet spálených kalorií. Jedná se o ideální doplněk k vycházkovým holím. Člověk si s tímto přístrojem může např. nastavit určitý limit s počtem kroků, které chce každý den zvládnout.

    Krokoměr má karabinu, proto ho lze snadno připevnit třeba na kabelku nebo batoh a zabránit tím jeho nechtěnému vypadnutí z kapsy. Barva, která vám bude zaslána, je vybrána náhodně.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Domácí bačkory

    Bačkory na doma jsou k nezaplacení v každé domácnosti, vždy zahřejí nohy a člověk se snáze vyhne nastydnutí. Pěkné barevné bačkory jistě ocení i senioři, zvláště v chladném počasí. Na výběr je mnoho barevných variací s motivem vločky v různých velikostech, stačí si vybrat. Na zimu se jedná o velmi praktický dárek.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Tlakoměr

    Tlakoměr slouží k měření krevního tlaku. Pro seniory se jedná o velmi užitečnou věc, díky které mohou kontrolovat své zdraví. tento tlakoměr se umisťuje na zápěstí, má digitální displej a je vysoce přesný. Měří systolický a diastolický krevní tlak a puls. Má velký displej s jasně viditelnými čísly. Displej ukazuje kromě změřeného tlaku také datum a čas, který ukládá společně s naměřenými hodnotami.

    Přestože je displej v angličtině, ovládání je jednoduché, i člověk bez znalosti angličtiny ho určitě zvládne. Produkt je dodáván bez baterie.

  7. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Zahradnické nářadí

    Zahradničení je oblíbený koníček mnoha seniorů. Ať už mají k dispozici zahrádku či balkon s květináči, zahradnické náčiní najde vždy využití – při přesazování, zastřihávání, upravování a jiné práci. Tento zahradnický set potěší každého nadšence do nejrůznějších rostlin. Hodit se bude i např. při pěstování bonsaí.

    Set obsahuje 5 kusů zahradního náčiní – nádobu na zálivku, minihrábě, minirýč, lopatku a zahradnické nůžky. Vše navíc v pěkném designu v modré barvě.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Prodloužená ruka

    Situace, kterou senioři velmi dobře znají – chtějí zvednout něco ze země, ale bolest v zádech jim to nedovoluje. Od toho je tady prodloužená ruka, kterou můžete zakoupit jako dárek. Jedná se o šikovné zařízení, díky kterému si senior může cokoliv podat bez ohýbání. Ruka je využitelná jak na zahrádce, např. při sběru ovoce nebo různého smetí, tak i v domácnosti v případě, že něco spadne na zem a člověk potřebuje danou věc bez ohnutí sebrat. Senioři s problémy se zády takový dárek jistě ocení.

    Ovládání prodloužené ruky je zcela bez potíží, zvládne ho každý.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 vánočních dárků pro seniory

    Lokalizátor klíčů, peněženky a jiných věcí

    Každý občas nemůžeme najít klíče, peněženku nebo mobil. Pro seniory, ale nejen pro ně, je skvělým dárkem lokalizátor těchto nezbytných věcí. Jedná se o bezdrátový systém. Sada s tímto lokalizátorem obsahuje ovladač a 4 čipy různých barev. Stačí čip vložit do peněženky nebo připevnit ke klíčům. Poté si zapamatujte barvu, kterou si přiřadíte k dané věci, pak jen stiskněte na ovladači tlačítko s danou barvou a čip se zvukem ohlásí, tím lokalizujete danou věc a nemusíte ji už zdlouhavě hledat.

    Zařízení funguje na baterie, ta není společně s produktem dodávána a je nutné ji zakoupit zvlášť. Poštovné zde činí 1,35 dolarů.


L
Lydie 01.11.2017 – 08:48

Dobrý den.Nechápu proč to máte všechno pro seniory v angličtině.Většina seniorů neměla možnost tento jazyk studovat a tak mi to přijde postavené na hlavu.Když něco prodáváte v naší republice, tak i používejte náš jazyk. Třeba jsem se nedověděla jaké je poštovné..... A děkuji za odpověď v češtině. Straková

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 01.11.2017 – 11:30

Dobrý den, Lydie, co všechno je v angličtině? 1. Náš článek je v češtině, my v angličtině nic nemáme. 2. Aliexpress lze používat v češtině. Když byste si bývala otevřela Skrblíkův návod, hned v prvním kroku byste se dozvěděla, jak obchod přepnout do češtiny. 3. My nic neprodáváme. My dáváme tipy, co koupit babičkám a dědečkům k Vánocům. Pro používání vycházkové hole nebo domácích bačkor není třeba umět anglicky. 4. Hned v první větě článku píšeme, že poštovné je většinou zdarma. Stačí číst pozorně.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás