Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

Jan Křížek
Publikováno 26. července 2018

Dnes se spolu podíváme na domácí multimédia. Skrblík si pro Vás vybral 9 tipů na zajímavou elektroniku z Aliexpressu, která Vám usnadní poslech hudby, sledování TV nebo natáčení domácího videa. Samozřejmostí jsou skvělé ceny, díky kterým si tyto vychytávky může pořídit doslova každý.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    AnyCast – Minipočítač do TV

    Chcete z hloupé televize udělat chytrou? Jde to za pár korun. AnyCast zapojíte do HDMI konektoru, připojíte k domácí WI-FI síti a můžete si užívat výhod chytrých televizí. Zrcadlení obrazu z Vašeho mobilního telefonu či tabletu. Přehrávání videí z YouTube, HBO GO, Netflix a dalších streamovacích služeb. To vše ve Full-HD rozlišení a bezdrátově.

    AnyCast lze použít se všemi Android i iOS zařízeními a na Aliexpressu je právě za krásných 208 Kč.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Bezdrátová klávesnice k chytré TV

    Tato mini bezdrátová klávesnice Vám usnadní použití multimediálních funkcí Vaší chytré televize. Vyhledávání videí na YouTube je velmi rychlé, díky pohodlnému psaní na plnohodnotné klávesnici. Využít můžete také malý touchpad nebo laserové ukazovátko. Klávesnici zapojíte jednoduše do USB konektoru a můžete ji ihned začít používat.

    Na Aliexpressu je zrovna za 351 Kč s dopravou do České republiky zdarma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Miniaturní bezdrátová sluchátka

    Skvělá bezdrátová sluchátka, která se Vám pohodlně vejdou do kapsy jsou skvělým pomocníkem při poslechu hudby jak doma, tak na cestách. Jdou propojit s jakýmkoliv bluetooth zařízením a pak už jen poslouchat svou oblíbenou hudbu. Miniaturní rozměry a doba nabíjení do tří hodin dělá z těchto sluchátek skvělého parťáka na cesty.

    Díky Aliexpressu je teď seženete za neuvěřitelných 79 Kč ve dvou barevných provedeních.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Domácí bluetooth sluchátka

    Tyto stereo bluetooth sluchátka jsou ideální na domácí poslech hudby. Už nikdy za sebou nebudete muset tahat kabely, abyste si užili poslech hudby i při vaření či uklízení. Sluchátka jednoduše propojíte s jakýmkoliv bluetooth zařízením a můžete rovnou začít poslouchat.

    Na Aliexpressu jsou teď dostupná v 6 barvách a za cenu 435 Kč.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Voděodolný bluetooth reproduktor

    S tímto bezdrátovým reproduktorem si užijete poslech hudby i na zahradě nebo u bazénu. Jednoduché párování s Vaším mobilním telefonem je samozřejmostí a 10 hodinová výdrž baterie přijde vhod zejména na cestách.

    Reproduktor je dostupný ve 4 barevných kombinacích za skvělou cenu 447 Kč.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Malý dron se záznamem videa

    Aliexpress právě teď nabízí skvělý dron, díky kterému pořídíte super fotky i video. Užijte si až 20 minutový let s dronem a mějte své zážitky zaznamenané netradičním způsobem. Díky své velikosti je vhodný i na cesty a k natáčení Vašich sportovních aktivit. Dorn se pohodlně ovládá díky ergonomickému ovladači a je tak vhodný i pro děti.

    Právě teď je za skvělou cenu 1 267 Kč a můžete si k němu pořídit i náhradní vrtule.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Interiérový bluetooth reproduktor

    Bluetooth reproduktor je skvělý doplněk do Vašeho interiéru, díky kterému si užijete poslech hudby přes Váš mobilní telefon v kterékoliv místnosti. Hodí se také třeba na párty, kde Vám pomůže s ozvučením místnosti. Díky dlouhé výdrži na jedno nabití a silnému 6W reproduktoru se hodí do každé situace.

    Vybrat si můžete až ze 4 barevných kombinací, takže se hodí do jakéhokoliv interiéru. Momentálně ho na Aliexpressu pořídíte za 310 Kč.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Domácí IP kamera

    Malá bezdrátová IP kamera, kterou můžete ovládat přes Váš mobilní telefon, i když jste zrovna na cestách. Můžete tak mít přehled o svých domácích mazlíčcích, když jste v práci, kontrolovat svůj dům, když jste na dovolené, nebo ji použít jako baby monitor.

    Jednoduché propojení s domácí WI-FI sítí a Vaším mobilním telefonem zaručí pohodlné ovládání a nahrávání v HD rozlišení.

    Momentálně je k dostání za akční cenu 506 Kč.

  9. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na multimediální techniku do domácnosti

    Akční 4k kamera

    Díky akční kameře můžete zaznamenat všechny Vaše zážitky ve 4k rozlišení. Je vhodná nejen na domácí použití, ale i k záznamu všech sportovních aktivit. Malá kapesní kamera, na kterou snadno připevníte spousty držáků a obalů, které Vám umožní natáčet v horších podmínkách.

    Doprava do České republiky je zcela zdarma. Kameru pořídíte za úžasných 786 Kč jen na Aliexpressu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás