Tipy z AliExpressu: 9 věcí pro vaše balkóny a terasy

Redakce
Publikováno 7. června 2018

Ne všichni máme k dispozici zahradu, abychom se mohli realizovat v oblasti zahradničení a případných dekorací, které zahradu vhodně doplňují. Mnozí ale máme lodžii, balkón nebo terasu a ikdyž prostoru není tolik jako na pozemku před rodinným domem, tak i zde se dají vykouzlit nevídané věci. Pojďme se podívat na Aliexpress a na věci, které nabízí s ohledem na výše uvedené. Určitě bude z čeho vybírat.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Závěsná dekorace na květináče

    Krásně vypadají na balkónech tyto závěsné dekorace na květináče, které se hodí především pro rostliny, které sázíme do truhlíků. Většinou převislé druhy, které vytvářejí bohaté polštáře květů (např. petúnie). Tyto závěsné košíky jsou vyrobeny z čisté bavlny a jsou ručně pletené.

    K dispozici máte na výběr ze tří velikostí dle toho, jaký květináč budete chtít do tohoto “závěsu” umístit. Navíc se dají tyto závěsy nakombinovat i pod sebe, a tak efekt vypadá ještě lépe.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Semena rostlin, kaktusů a jiné flóry

    Do květináčů je potřeba něco zasadit, jinak se mnohé dekorace minou účinkem. Velmi oblíbený prodejce na Aliexpressu je obchod Share-life. Ten nabízí nepřeberné množství květinových semen, semen zeleniny a ovoce, bonsají a další.

    Tento odkaz je pak na mix 300 semen různých sukulentů, které jsou barevně velmi pestré. Nabídka tohoto prodejce je opravdu velmi bohatá a tak není divu že již vyřídil přes 20 000 objednávek s velmi dobrým hodnocením. Cena u jednotlivých semen je pak opravdu výhodná a tak se jedná o favorita ke koupi na doplnění nejrůznějších druhů rostlin na Váš balkón či terasu.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Umělá tráva

    Omrzely Vás na balkóně tradiční kachličky a chtěli byste něco nevšedního? Zkuste dát na podlahu tuto umělou trávu, která nejen že dobře vypadá, ale má i praktickou stránku v podobě teplejší podlahy v chladnějším počasí.

    K dispozici je rozměr 30×30 cm. Lze použít i jako zástěnu proti větru či slunci. Vyrobeno z PVC a pro lepší a déle trvající životnost se doporučuje používat pro zastřešené terasy či balkóny.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Dekorační truhlíky na stěnu

    Upřímně je potřeba říci, že se nejedná o zrovna laciné produkty, ale svým designem jistě udělají na balkóně hodně parády. Jedná se o jakési železné truhlíky, které se zavěšují na stěnu a lze do nich zasadit rostliny dle našeho uvážení.

    Na prodej jsou ve více barevných variantách popř. se prodávají v kolekcích po třech, po dvou (pod sebou) nebo pouze prostě po jednom. Pokud si odmyslíte vyšší cenu – ne všem se bude chtít dávat za tento produkt desítky dolarů – pak jistě povedený nápad pro kutily, kteří jistě podobný produkt zvládnou vyrobit také.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Síť na popínavé rostliny

    Velmi efektně působí na balkónech také popínavé rostliny. A aby se měly tyto rostliny po čem plazit, je potřeba jim k tomu připravit podmínky. Tato síť je tak ideální volbou právě pro tento druh rostlin.

    Je vyrobena z nylonu a má čtvercové oka pro snadnější prolínání výhonků rostlin. Hned 5 variant velikostí pokryje s jistotou i Váš kout terasy či balkónu a budete tak mít možnost pěstovat i oblíbené popínavé rostliny.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Závěsné květináče

    Velice oblíbený produkt na Aliexpressu, který zpestří Váš balkón. Jedná se o závěsný květináč, který má hák na snadné zavěšení kam si budete přát. K dispozici je hned 10 barevných provedení a tak je z čeho vybírat. Výrobek je železný s výškou 10 cm a tak se jedná o květináč pro spíše menší okrasné rostliny. Pokud ale nakoupíte těchto květináčů více tak to bude vypadat lépe a celkový dojem se jen umocní.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Balkónový stoleček

    Dalším produktem je velmi praktický stoleček, který se díky svým rozměrům hodí do balkónových prostor. Je vyroben ze dřeva a vrchní část je kulatý stůl o průměru 36 cm. Ne stole se lze pohodlně najíst, vypít si kávu apod. Spodní část disponuje jakýsi odkládací prostor, kde umístíte třeba noviny a časopisy popř. věci potřebné na balkón tak, aby byly po ruce a vy je nemuseli hledat.

    Součástí balení je i zlaté prostírání na ochranu povrchu stolečku. Stoleček je vysoký 45 cm a je tak velmi skladný, neměl by tak překážet na menších balkónech.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    Zábrana ze síťoviny

    Pokud máte na balkóně zábradlí a občas se stane, že dítko něco vyhodí dolů ven nebo prostě i vám něco spadne a vypadne z balkónu, pak je čas popřemýšlet nad zábranou. Na Aliexpressu jsme nalezli tento druh zábrany ze síťoviny, přes který je velmi dobře vidět skrz.

    Zábrana se snadno instaluje skrz oka, díky kterým se síťovina přiváže k zábradlí. Možnost uplatnění tohoto produktu je navíc i v domácnosti, kde jistě najde uplatnění např. jako zábrana u zábradlí schodů apod. Výška zábrany je 76 cm a nabízí se ve dvou délkách – 2metrové a 3metrové.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 věcí pro vaše balkóny a terasy

    LED osvětlení

    Velice šikovné osvětlení, které vám zpříjemní pobyt na balkóně i po setmění. Zakoupit lze dva druhy tohoto osvětlení, podle funkcí které nabízí. Produkt s označením YY-4901 se spíná při pohybu a pokud žádný pohyb čidlo nezaregistruje pak se po 30 sekundách světlo vypne.

    Druhý produkt YY-4903 má navíc tlumené světlo, které za šera automaticky zapne a svítí i po odchodu lidí z terasy či balkónu. Pokud čidlo zaregistruje pohyb, bude světlo jasné opět s intervalem 30 sekund. Světlo se nabíjí díky solárnímu panelu, je voděodolné a osvětluje prostor díky 49 LED světlům. Velice jednoduchá instalace, kterou zvládne skoro každý dělá z tohoto produktu zajímavý tip ke koupi.


JH
Jiří Hruška 10.06.2018 – 07:10

Nedám na Ali dopustit, se semínky ovšem nemám nejlepší zkušenost. Pokud si jich objednáte víc najednou, nebudete umět rozpoznat (pokud neumíte čínsky), co je co. Ne ve všem, ale většinou. Letos mi ze všech objednaných semínek vzešla pouze jedna. Vloni to bylo OK. Takže jsem zvědav, co vlastně vyroste :-)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás