Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

Lenka Rutteová
Publikováno 28. září 2017

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Nadcházející podzim a zima jsou dobrou dobou ke zhodnocení stavu vašeho obýváku. Respektive dekorací a textilií, které v něm máte použity. Na Aliexpress jsou totiž permanentně v nabídce pěkné a levné kousky, kterými vašemu obýváku dodáte zase jiný šmrnc. A až budou chodit vánoční návštěvy, jistě poslední změny nezůstanou nepovšimnuty.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Začněme od podlahy – kusové koberce jsou k sedačce jako dělané

    Chcete mít nohy v měkoučku, když sedíte a třeba sledujete zajímavý film? Nebo když si v klidu po práci dáváte kafíčko? Není nic jednoduššího, než si vybrat tu správnou barvu pro obývák. V nabídce je šestnáct barev tohoto velmi měkkého koberce s vlasem vysokým 4 – 5 centimetrů. Na výběr jsou různé rozměry: 200 cm na 200cm, případně 160 cm na 160 cm, metr na metr anebo obdélník 150 cm na 200 cm.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Židle už nejsou úplně svěží?

    Máte v obýváku čalouněné židle a už jdou docela odrbané, ošoupané? Ale stále jste s nimi spokojení, protože se na nich dobře sedí? Tak jim dopřejte nové potahy, které skryjí všechny nedostatky a vám zaručí pohodlné sezení i na další roky. Vybírat můžete ze šesti sice nápadných, ale líbivých vzorů. Za jeden potah dáte něco přes tři dolary.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    I sedačka může vypadat nově

    Naprosto stejnou možnost máte i vaší starší sedačky. A také křesel. V nabídce je velmi elastický polyesterový potah, jehož součástí je spandex – proto ta pružnost. Potah navíc můžete prát v pračce. Vybrat můžete z velikostí křesla, dvoumístné, trojmístné a čtyřmístné sedačky. Díky jeho elasticitě jej navléknete opravdu na cokoliv! Na výběr máte ze třinácti barev a podle velikosti potahu zaplatíte od 18 do 34 dolarů za kus.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Dobrá nálada hned po vstupu do obýváku?

    Tu vám spolehlivě zajistí barevné smajlíkové kopretinové polštářky. Originálně jsou určeny jako podsedáky na židle a takovému použití nic nebrání. Pravděpodobně si je, ale stejně necháte jako dokonalé mazlíky k přivinutí! S chutí možná zasednete tu kytičku, co na vás bude vyplazovat jazyk…

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Běhouny nejen pro slavnostní příležitosti

    Jestli rádi držíte krok s interiérovými trendy, jistě jste si již zvykli i na stolní běhouny. Ty jsou jednoduchou, ale výraznou dekorací každého stolu, počínaje konferenčním stolkem, až po stoly velké, jídelní. Slavnostní běhouny se do zásoby hodí vždy, protože nikdy nevíte, jakou událost bude potřeba s přáteli a rodinou oslavit. Vybírat můžete z pěti barev lesklého damaškového materiálu a dekorací evropských květin. Za jeden běhoun dáte něco přes dva a půl dolaru.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Bílá, černá a zlatá

    Polštáře, jejichž povlaky jsou designovány bíle, se zlatými a černými vzory, se budou hodit všude tam, kde je obývák zařízen v moderním a světlém minimalistickém stylu. Ale troufneme si tvrdit, že i ve starších obývacích pokojích se pro ně podaří najít místečko, kde udělají dobrou službu nejen jako dekoraci, ale i jako pohodlí pro každého, kdo se bude chtít posadit. Jistě je využijete i na cestování autem. Vybírat můžete z 15 vzorů a za jeden přitom dáte necelé čtyři dolary.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Záclony nestárnou

    Trendy se záclonami se stále mění. Pokaždé jsou „in“ nějaké jiné. Někdo upřednostňuje (nebo kvůli alergiím musí mít) interiér bez záclon, pro jiného je záclona neodmyslitelným doplňkem okna a vůbec celé místnosti. Tam, kde si můžete dovolit záclonu plnější, která vezme více světla, než je běžné, jistě uvažujte o této zácloně s 3D vzorem ptáčka zpěváčka. Hustá záclona se hodí zejména do přízemních pater domů. A tahle vám zajistí, že dovnitř nebude snadné vidět. Vám naopak poskytne příjemný přírodní pohled.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Vchodové dveře jako od Picassa

    Přemýšlíte, čím dostínit sklo na francouzských oknech vedoucích z obýváku na terasu? Pokud máte rádi výrazné barvy a kubistické linie, jistě vám do oka padne tato folie na sklo. K její instalaci nepotřebujete žádné lepidlo ani jinou formu fixace, fólie drží na skle díky dokonale rovnému povrchu jak skla, tak svému. Vyhladíte ven všechny vzduchové bubliny a fólie bude držet jak přibitá.

    Vybrat můžete i zcela jiné vzory, počínaje jednobarevnými kytičkami, přes kamínky, až po výrazné a barevné kytky typické právě pro Asii. Velikost jedné fólie je 50 x 100 cm a dáte za ni necelých 13 dolarů.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Sezení přijatelnější pro páteř

    Pokud je pro vás delší sezení nutností, zpříjemněte si jej speciální podložkou pod zadek. Ta je z paměťové pěny a odlehčí zejména bederní páteři a kostrči. Bude vám pomáhat zůstat ve správném náklonu zad (jednoduše řečeno nehrbit se) a ještě vám poskytne pohodlí. Podložka je volně přenositelná, tak ji můžete nosit s sebou třeba i do auta, pokud do práce cestujete delší dobu. Využitelná je všude, kde se předpokládá, že strávíte delší dobu v sedě. Vyrobená je z prodyšných materiálů a potah lze sejmout a vyprat. V nabídce je za necelých 18 dolarů.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů pro hezčí a pohodlnější obývák

    Máte doma matematika?

    A i kdyby ne, tak se vám možná zalíbí matematické nástěnné hodiny s neonovým podsvícením, ale hlavně s výpočty místo obyčejných čísel. Hodiny si můžete vybrat s podsvícením červeným, modrým anebo zeleným. Tak co, kolik je „X“, když, pokud jej odečtete od dvojky, dostanete mínus osm? Jisté je, že hodiny jsou k dostání za necelých 37 dolarů, nebo (ať držíme stejnou linii) za 62+1 dolar.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás