Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

Jan Křížek
Publikováno 9. srpna 2018

Dnešní Tipy z Aliexpressu potěší hlavně ty nejmenší. Skrblík si pro Vás připravil výběr 10 stavebnic, které Vaše děti zabaví na dlouhé hodiny. Samozřejmostí je příznivá cena i dopravné zdarma do České republiky. Pokud máte rádi populární stavebnice pro kluky i holky, pokračujte ve čtení.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Policejní stanice s nákladním autem

    První stavebnice je určená hlavně pro kluky. Malá policejní stanice, kterou doplňuje nákladní auto plné vybavení, motorka a tři policisté. Velmi oblíbená stavebnice, která potěší hlavně propracovaností a detaily policejního auta.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Postavičky ze série Avengers

    Pro všechny fanoušky komiksové série Avengers si Skrblík připravil skvělý dárek. Osm nejznámějších postaviček, jako je Hulk, Black Widow, Iron Man, Kapitán Amerika, Thor a další. Každá z postav má u sebe vždy svou zbraň.

    Tato sada potěší také příznivou cenou a dopravou do České republiky zcela zdarma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Soukromý tryskáč i s letištěm

    Velmi propracovaný model soukromého letadla i s letištěm a pasažéry je další Skrblíkův tip. Staňte se pilotem svého vlastního letadla a užijte si spousty zábavy. Skoro 700 kostiček dělá z této stavebnice velmi zajímavý a pěkný dárek pro Vaše nejmenší.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Víkendová vila ze série Livi’s Pop Star

    A teď tady máme něco pro holky. Krásný víkendový dům z populární série Livi’s Pop Star i s postavičkami Emmy a Mii. Stavebnice zaujme nejen svým zpracováním, ale i spoustou doplňků do vily, díky kterým bude stavění ještě zábavnější.

    Sada je kompatibilní s dalšími stavebnicemi ze série Livi’s Pop Star.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Pracovní stroje

    Další stavebnice je sice menší, ale za to za super cenu. Čtyři stavební stroje i s řidičem, které si můžete koupit zvlášť podle toho, který se Vám nejvíce líbí. Válec, traktor, čistící vůz nebo zvedací plošina se hodí jako doplněk do Vašeho, už hotového, města.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Hasičská stanice

    Policejní stanici už jsme tady dnes měli, a proto si pro Vás Skrblík připravil i tu hasičskou, navíc za super cenu. Ke stanici si můžete za pár korun přiobjednat i hasičská auta a další vybavení. Doplňte Vaši sbírku o další budovu, bez které se žádné pořádné město neobejde.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Model Titaniku

    Tento model oblíbené lodě Titanic se Vám bude krásně vyjímat na poličce. Skoro 200 kostiček dělá z této stavebnice zábavu nejen pro děti ale i pro dospělé. Děti si s ní užijí spousty zábavy ve vodě, dospělí ocení to, že si ji mohou vystavit na pěkném podstavci.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Kosmické lodě ze světa Star Wars

    Pokud patří filmy ze světa Star Wars k Vašim oblíbeným, tuto stavebnici si jistě zamilujete. Dvě kosmické lodě i s oblíbenými postavičkami, jako je Darth Vader. Tato stavebnice sice patří mezi ty větší, ale cena stále zůstává velmi příznivá.

    Doprava do České republiky je opět zdarma a Vaše stavebnice Vám přijde za maximálně 30 dní.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Minecraft stavebnice

    Předposlední Skrblíkův tip je stavebnice na motivy úspěšné hry Minecraft. Podobných stavebnic na stejné motivy je na Aliexpressu více, takže si můžete poskládat celý svět Minecraft. Tento kousek je vhodný jako dárek zejména pro příznivce této hry.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 stavebnic pro děti

    Modely historických budov

    Jako poslední tip si pro Vás Skrblík připravil něco opravu speciálního. 19 různých modelů historických budov z celého světa. Nechybí mezi nimi například Big Ben, šikmá věž v Pise, Eiffelova věž a spousty dalších. Tyto stavebnice patří mezi ty složitější a hodí se spíše pro větší děti a dospělé.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás