Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

Marie Janáčová
Publikováno 1. února 2018

Vybrali jsme pro vás 10 zajímavých věcí s cenou do 20 Kč, které se vám budou zaručeně hodit. Všechny navíc s poštovným zdarma.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Nalepovací háčky na zeď

    Znáte to, věčně nemůžete najít své klíče. Proč je tedy jednoduše nedávat stále na stejné místo? K tomu vám pomohou tyto háčky na zeď, které je vhodné nalepit hned vedle dveří. Klíče tak budete mít vždy po ruce. Tato sada šesti klasických háčků z nerezové oceli jistě najde ve vaší domácnosti využití, a to nejen na klíče. Stačí je nalepit.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Malé struhadlo

    V kuchyni nalezne využití toto šikovné malé struhadlo, kterým můžete rychle zpracovat česnek, zázvor nebo jiné menší suroviny, aniž byste museli vytahovat nepraktické velké struhadlo. Struhadlo je nabízeno ve dvou barvách – růžové a zelené, barva bude vybrána a poslána náhodně.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Tkaničky

    Tkaničky jsou nezbytnou součástí každého šatníku u mužů i žen. Není na škodu mít po ruce náhradní kus nebo taky tkaničky v jiné barvě, ty pak můžete měnit dle nálady. Na Aliexpress najdete tkaničky všech druhů, barev, vzorů. Vybrali jsme pro vás tyto základní, jednobarevné, a to za pár kaček. Balení obsahuje vždy jeden pár tkaniček a poštovné je zdarma.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Čelenka pro miminko

    Na Aliexpress najdete obrovský výběr nejrůznějších doplňků pro všechny věkové kategorie a výjimku netvoří ani ty nejmenší slečny. Roztomilá květinová čelenka najde využití na společenských událostech, ale krásně bude vypadat třeba i na novorozeneckých či rodinných fotografiích. Můžete si vybrat z mnoha barev a variant.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Sada jehel

    Jehly jsou nezbytnou součástí výbavy každé hospodyňky. Pořiďte si rovnou celou sadu, ať máte po ruce vždy tu nejvhodnější velikost. Tato sada obsahuje 16 kusů jehel různých velikostí a tloušťky.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Mini baterka

    Baterka vám v mnoha případech může velmi ulehčit situaci. Není na škodu mít malou baterku neustále u sebe, třeba připevněnou na klíčích. Přesně takovou kapesní baterku jsme našli, stojí pár korun a má velmi dobré hodnocení. Velikost je tak akorát do ruky, má LED světlo a navíc je vodotěsná.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Sada SIM adaptérů

    Pokud vlastníte micro SIM kartu, pravděpodobně ji bez adaptéru nebudete moci použít ve starších mobilních zařízeních. S touto sadou adaptérů budete moct zprovoznit SIM kartu v jakémkoliv mobilním zařízení. V sadě naleznete 3 adaptéry s možností převodu nano SIM karty na micro SIM kartu, nano SIM karty na SIM kartu a také micro SIM karty na SIM kartu. Sada obsahuje také jehlu na vytažení SIM karty. Tato užitečná sada stojí pouhé neuvěřitelné 4 koruny.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Dekorativní lepicí pásky

    Ozdobné lepicí pásky můžete použít např. k balení dárků nebo dekoraci různých předmětů. Stejně tak si je můžete lepit do diáře k upomínkám a událostem či do školního sešitu. Balení obsahuje 2 kusy a na výběr je zde deset vzorů. Vybrat si můžete srdíčka, písmena nebo květiny aj. Pokud budete na dané stránce scrollovat, uvidíte výběr dalších vzorů a druhů lepicích pásek.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Samolepící poznámkové bločky

    Barevné bločky jsou skvělým pomocníkem zejména v kanceláři. Můžete si na ně psát poznámky, lepit je na nástěnku či do diáře. Mnohokrát nám pomohou k efektivnější práci. Na Aliexpress takové bločky najdete v mnoha variacích, tvarových i barevných. Své poznámky můžete psát na papíry ve tvaru listu, stromu nebo jablíčka.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 praktických věcí s cenou do 1 $

    Kruhové náušnice

    Náušnic není nikdy dost. Tyto trendy kroužky do uší v několika velikostech využijete ke každému outfitu. Vybrat si můžete ze stříbrné nebo zlaté barvy a co je na tom nejlepší – jeden pár náušnic vás přijde na pouhých 8 Kč. Proč si tedy neudělat radost.


Z
Zuzka 03.02.2018 – 19:31

Tybláho zase skvělá inspirace od Skrblíka! :-) A ještě, když můžu s Tipli pár kaček ušetřit, mockrát děkuju za vaše články.

Odpovědět

L
Lenka 11.02.2018 – 07:04

Dobry den, nemohli byste zaslat typy na lustry do obyvaku (za skvele ceny)? Dekuji

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 11.02.2018 – 10:06

Děkujeme za tip, mrkneme na to. :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás