Skrblíkův týden: Výprodej v Lidlu, 1+1 zdarma do Premiere Cinemas, DinoPark zdarma, z Prahy do Paříže za 1 058 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 30. července 2018
  1. Lidl: Stylový výprodej za senzační ceny

    Ve čtvrtek 2. srpna 2018 odstartuje v prodejnách Lidlu Stylový výprodej oblečení, obuvi a doplňků od značky Esmara by Heidi Klum a dalších privátních značek Lidlu. V nabídce bude například dámský overal za 149 Kč, kožená bunda za 699 Kč nebo kožené sneakery za 249 Kč. Slevy budou až do výše 66 % z původní ceny.

  2. Billa: Vstupenka 1+1 do Premiere Cinemas, děti do DinoParku zdarma

    Billa vydala pro členy Billa Bonus Clubu novou slevovou knížku. Výměnou za 200 bodů získáte soubor slevových kuponů, který mimo jiné zahrnuje dětskou vstupenku do jednoho z DinoParků v ČR zdarma, rodinné vstupné 2+2 za 320 Kč na zámek Bertchold, vstupenku 1+1 zdarma na zámek Zbiroh, 30% slevu na všechny druhy vstupného do všech Muzeí Kostek, slevu 200 Kč na rodinnou vstupenku do Království železnic nebo vstupenku 1+1 zdarma do Premiere Cinemas. Podmínky uplatnění najdete na stránkách obchodního řetězce Billa nebo přímo ve slevové knížce.

  3. Bonami: Prázdninové výprodeje se slevou až 84 %

    Na Bonami.cz právě probíhají prázdninové výprodeje v různých kategoriích. Například se slevou až 80 % je možné nakoupit hry, hračky, zápisníky, pastelky a tužky, v kategorii pomůcek pro úklid najdete se slevou organizéry, úložné boxy a čistící prostředky, v kategorii povlečení zase můžete vybírat z bohaté nabídky zlevněného povlečení a dekoračních polštářků.
    Před nákupem se určitě podívejte, zdali nevyužijete slevový kupon Bonami.

  4. Mall: Sleva až 2 000 Kč na tablety Huawei

    Pokud nakoupíte na Mall.cz produkty z kampaně „Léto a škola“ získáte za každý nákup slevové kupony na tablety Huawei. U tabletu Huawei MediaPad T3 10 se jedná o slevu ve výši 600 Kč, na tablet Huawei Mediapad M5 8 dostanete slevu 1 600 Kč a na model Huawei Mediapad M5 10 je sleva 2 000 Kč. Kupony obdržíte do 3 týdnů od provedení nákupu a lze je uplatnit až do 31. října 2018.
    Nezapomeňte se podívat, jestli pro vás také nemáme přichystán slevový kupon Mall.

  5. Bibloo: Bibloo Summer Outlet v Praze se slevami až 80 %

    Bibloo ve svém Concept Storu v obchodním domě Kotva v Praze zahájil 27. července 2018 Bibloo Summer Outlet. Oblečení, doplňky a obuv od prémiových značek Tommy Hilfiger, Armani Exchange, GUESS, Gant nebo Calvin Klein zde pořídíte se slevou až 80 %. Outlet bude v provozu až do 31. srpna 2018, každý den od 9:00 do 20:00 hod. Každý týden bude zlevněno více jak 1 500 dalších kousků.
    Kdo nebude mít v průběhu srpna cestu do Prahy, může využít výprodeje na stránkách Bibloo.cz. Přislíbeny jsou finální slevy až do výše 70 %, navíc probíhají akce na šaty, trička, tenisky a kabelky.

  6. ElectroWorld: Ke všem 15,6″ notebookům antivir, brašna a myš zdarma

    Pokud si koupíte v ElecroWorldu notebook s uhlopříčkou 15,6″, pak dostanete k nákupu černou brašnu na notebook, antivirový software na 90 dní a bezdrátovou USB myš YENKEE YMS 002BK v černé barvě. Brašna se běžně prodává za 399 Kč a USB myš za 249 Kč. Akce trvá do vyprodání zásob.

  7. Ryanair: Z Prahy do Paříže od 1 058 Kč

    Na přelomu října a listopadu 2018 začne létat nízkonákladová letecká společnost Ryanair z Prahy do Paříže na letiště Beauvais. Hned na začátek Ryanair láká na akční ceny. Za nejlevnější zpáteční letenku zaplatíte 1 058 Kč, zatím je za tuto cenu možné letět hned v několika listopadových termínech. Jinak lze letenky pořídit o 100–200 Kč dráže. V první polovině prosince zpáteční letenky vychází na 1 528 Kč. Do Paříže se odlétá pravidelně v pondělí, pátek a v neděli v ráno, nazpět do Prahy pak ve stejné dny dopoledne.

  8. UrbanStore: Finální slevy až 70 %

    Levnější už to nebude, přesně tak je uveden finální výprodej na UrbanStore.cz. Právě můžete nakupovat značkové oblečení, obuv i doplňky v pánském a dámském sortimentu se slevou až 70 %. V nabídce jsou zastoupeny prémiové značky například Diesel, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Replay nebo Pepe Jeans, stejně jako sportovní značky Adidas, Nike, Under Armour nebo Reebok. Kompletní nabídku najdete na UrbanStore.cz.

  9. O2: Sleva 300 Kč na nákup v Yves Rocher

    Exkluzivní slevu ve výši 300 Kč nabízí svým zákazníkům společnost O2. V rámci programu Extra výhody je možné vygenerovat slevový kód, který je možné uplatnit až do konce srpna 2018 v e-shopu Yves-Rocher.cz u objednávek za více než 799 Kč. Slevu lze čerpat celkem 2× po celou dobu platnosti nabídky.

  10. Kasa.cz: Šlehač mléka ke kávovaru Nespresso zdarma

    Šlehač mléka Aeroccino 3 black v hodnotě 1 860 Kč získáte zdarma ke kávovaru Nespresso. Na Kasa.cz stačí zakoupit kávovar Nespresso bez integrovaného šlehače mléka a zároveň minimálně pět balení kávy Nespresso. Poukaz je možné uplatnit přímo na stránkách Nespresso nebo osobně v některém z Nespresso Boutique. Akce běží do do 19. srpna 2018, přičemž poukaz na šlehač lze uplatnit do 2. září 2018.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás