Skrblíkův týden: Vstupenky do kin Cinema City za 50 Kč, na Korfu nebo Krétu za 1 144 Kč a IKEA na splátky bez navýšení

Lenka Chládková
Publikováno 2. dubna 2018
  1. Cinema City: Filmy Marvel se vstupenkami za 50 Kč

    V multikinech Cinema City bude ve dnech 23. až 25. dubna 2018 probíhat akce Marvel Mania. Každý den budete mít možnost zhlédnout jiný film. V pondělí 23. dubna 2018 to budou Strážci Galaxie 2 a v úterý 24. dubna 2018 Thor Ragnarok se vstupenkami za 50 Kč pro členy Clubu Cinema City, pro nečleny pak za 70 Kč. Ve středu 25. dubna 2018 bude v předpremiéře uvedena marvelovská novinka Avengers: Infinity War. Ceny vstupenek na Avengers se v jednotlivých multikinech Cinema City mohou lišit, oficiálně je uváděna cena od 139 Kč.

  2. Ryanair: Řecké ostrovy Korfu, Kréta, Kos a Rhodos v červnu od 1 144 Kč

    Nízkonákladová letecká společnost Ryanair nabízí velmi výhodně červnové lety na vybrané řecké ostrovy. Zpáteční letenky z Berlína Tegel na Krétu nebo na Korfu začínají na cenách od 1 144 Kč. Z Berlína na Kos nebo na Rhodos zpáteční letenky koupíte od 1 555 Kč. Letenek za nejnižší cenu je zatím k dispozici poměrně dost, jedná se téměř o všechny červnové lety. Nabídka trvá pouze do vyprodání nejlevnějších míst.

  3. IKEA: Kuchyně bez hotovosti a bez navýšení

    IKEA ve spolupráci s Hello Bank! by Cetelem nabízí kuchyně na splátky bez navýšení a bez hotovosti. Nabídka je určena pro členy Ikea Family. Na stránkách IKEA stačí kliknout na odkaz „on-line žádost o úvěr IKEA“, následně vyplníte formulář s žádosti o úvěr. Po vyplnění a odeslání dostanete zprávu o předběžném schválení nebo zamítnutí. Pokud bude žádost schválena, pak můžete v IKEA vybírat novou kuchyň. Na stánku Finančních služeb v kterémkoli obchodním domě IKEA obdržíte návrh smlouvy o úvěru. Pokud jej potvrdíte, můžete si vybrané zboží odvézt domů.

  4. Bibloo: Finální výprodej se slevami až 70 %

    Výprodej dámského, pánského a dětského oblečení prémiových značek najdete na Bibloo.cz. V nabídce jsou kousky z kolekcí Tommy Hilfinger, Pepe Jeans, Replay, Diesel nebo Lacoste. Pro dámy je připraven velký výběr doplňků a kabelek od Trussardi Jeans, Versace Jeans, Armani Jeans, Guess nebo Calvin Klein. Kompletní nabídku najdete na stránkách Bibloo.cz.

  5. Alza Maxi: Vybraná drogerie za půlku

    Na Alza.cz právě probíhá speciální akce na drogerii. Vybrané produkty lze zakoupit s 50% slevou. V akci jsou například některé produkty dekorativní kosmetiky L’Oréal Paris, přípravky pro péči o pleť a o tělo od značek Nivea, Dermacol nebo Scholl. Z nabídky péče o zuby stojí za to zmínit dvojbalení zubní pasty Elmex Sensitive za 90 Kč a 2 zubní kartáčky Curaprox za 135 Kč. Výhodné jsou rovněž tablety do myčky Somat, 80 ks za 200 Kč nebo Finish, 100 ks za 250 Kč.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, zda pro vás nemáme přichystán slevový kupon Alza.

  6. Lidl: BIALETTI Moka konvička za skvělou cenu

    Skrblíka zaujala skvělá nabídka na Moka konvice BIALETTI v e-shopu Lidl. V hliníkové konvičce připravíte to nejlepší italské espresso. Konvička je na 2 šálky espressa, vhodná pro všechny typy plotýnek krom indukce. K dispozici jsou různé barevné varianty. Běžně se tato konvice v e-shopu prodává za 399 Kč, nyní ji můžete pořídit za 299 Kč.

  7. Euronics: DM dárková karta 1 000 Kč za nákup vysavače

    K nákupu vybraných tyčových vysavačů Electrolux na Euronics.cz dostanete dárkovou kartu drogerie DM v hodnotě až 1 000 Kč. Nákup vysavače stačí zaregistrovat na Tyčové.Electrolux-akce.cz a nejpozději do tří týdnů od úspěšně provedené registrace obdržíte dárkovou kartu. Přehled modelů, na které se akce vztahuje, a přesnou hodnotu dárkové karty pro konkrétní modely vysavačů je k dispozici zde. Nabídka platí do 31. května 2018.
    Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat Skrblíkův kupónový web, máme pro vás připraven slevový kupon Euronics.

  8. Kasa.cz: Ke kávovarům Nespresso poukaz v hodnotě až 2 000 Kč

    Pokud si do 27. května 2018 pořídíte na Kasa.cz jeden z vybraných kávovarů Nespresso, získáte poukaz na kávové kapsle v hodnotě až 2 000 Kč. Nákup je třeba registrovat na Voucher.Nespresso.cz a následně postupovat podle uvedených pokynů.

  9. Takko: Další slevy na již zlevněné zboží

    V prodejnách Takko právě právě probíhají dodatečné slevy na již zlevněné zboží. Při koupi dvou zlevněných kousků dostanete slevu ve výši 20 %. Pokud koupíte 3 a více získáte 30% slevu. Akce potrvá do 18. dubna 2018 nebo do vyprodání zásob.

  10. O2: 16% sleva na Rozbaleno.cz

    Klienti O2 mohou využít exkluzivní nabídky na 16% slevu na celý nákup na Rozbaleno.cz. Podrobnosti k vygenerování slevového kódu najdete na stránkách ExtraVýhody.cz. Slevu lze čerpat neomezeně po celou dobu platnosti nabídky, akce potrvá do 8. dubna 2018.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás