Skrblíkův týden: Sleva na vstup do aquaparků, akce v IKEA, Korfu za 1 040 Kč, cashback na televize Phillips

Lenka Chládková
Publikováno 6. srpna 2018
  1. 6 českých aquaparků: Ušetřete na vstupu až 449 Kč

    Předpověď počasí nám slibuje tropický týden, a protože vstupné do bazénů a aquaparků nepatří zrovna mezi nejlevnější záležitosti, zaměřili jsme se na to, jak se dá na vstupenkách ušetřit. Určitě vás nezklamou věrnostní programy mobilních operátorů O2T-Mobile. V rámci programu Našim pro radost je možné do 31. srpna 2018 získat 30% slevu na vstup do Vodního ráje v Jihlavě a do Aqaparku Beroun.
    Naproti tomu ExtraVýhody nabízí do 30. září 2018 slevu 30 % na vstupenky do Aquadreamu Barrandov a do aquacentra Lagoon Letňany. K dospělé vstupence můžete s O2 dostat slevu ve výši 100 Kč do Aqualandu Moravia a k celodennímu vstupu do Aquapalace Praha pizzu zdarma.
    Jestliže se chystáte do největšího aquaparku v ČR, tedy do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, vyplatí se nakoupit vstupenky přes e-shop. Aktuálně je možné získat dětské vstupné k dospělé vstupence zdarma, pro přesnější představu se jedná se o slevu ve výši 449 Kč. Ušetřit je ale možné také na permanentkách či jiných kombinovaných vstupech.

  2. IKEA: Těšíme se do školy s Ikea Family

    Ikea pro členy věrnostního klubu Ikea Family připravila nabídku vybavení do školy za skvělé ceny. Kromě nezbytných pomůcek do školních lavic je možné pořídit nábytek do dětského pokoje s poměrně velkou slevou. Nabízí se například dětská židle k psacímu stolu za 799 Kč namísto 999 Kč, psací stůl s nastavitelnou výškou za 1 199 Kč z původních 1 499 Kč nebo pracovní místo za 3 990 Kč, přičemž běžná cena je 4 990 Kč. Nabídka platí výhradně pro členy Ikea Family do 31. srpna 2018.

  3. H&M: Sleva do 70 % na nové letní tipy

    V e-shopu a kamenných prodejnách H&M se do slev dostaly další nové modely. Slevy až do výše 70 % se týkají oblečení z dámských, pánských a dětských kolekcí. Zlevněné jsou také doplňky do domácnosti z oddělení H&M HOME. Při nákupu nad 800 Kč je s kódem 0458 doručení zdarma.

  4. Alza: 100 výher každý den

    Pokud na Alza.cz nakoupíte nad 1918 Kč včetně DPH a správně zodpovíte kvízové otázky, budete zařazeni do losování o více než 100 cen. Vyhrát můžete PlayStation 4, iPhone SE, Xbox, šeky na nákup nebo e-obsah. Vyhrává úplně každý. Jestliže budete soutěžit z mobilní aplikace Alza, pak budete mít dvojnásobnou šanci na výhru. Nakupovat můžete až do 9. září 2018, akce se nevztahuje na nákupy na IČ.
    Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, zda-li pro vás nemáme připraven slevový kupon Alza.

  5. Ryanair: Říjnové Korfu z Bratislavy za 1 040 Kč

    Nízkonákladová letecká společnost Ryanair nabízí na říjen 2018 výhodné letenky z Bratislavy na Korfu. Jednosměrná letenka vychází na 19,99 eur, což je v přepočtu přibližně 520 Kč, zpáteční letenku je možné pořídit za 39,98 eur, tedy 1 040 Kč. Z Bratislavy se odlétá každý pátek před polednem, návrat je rovněž v pátek v dopoledních hodinách. S rezervací se nevyplácí vyčkávat, avizované ceny jsou platné pouze do vyprodání nejlevnějších míst.

  6. O2: Exkluzivní slevový kupon na Answear

    Pro klienty společnosti O2, případně i pro majitele předplacené SIM karty od O2, je v rámci ExtraVýhod připraven exkluzivní 20% slevový kupon, který lze uplatnit na nezlevněné zboží v internetovém obchodě Answear.cz. Sleva se nevztahuje na kolekce značek Mango, Tommy Hilfiger a Calvin Klein. Na již zlevněné zboží platí 10% sleva. Akce potrvá až do 15. září 2018, slevu je možné čerpat neomezeně po celou dobu platnosti nabídky.

  7. Hervis Sports: Kola se slevou až 60 %

    Nastal ideální čas ke koupi jízdního kola. V prodejnách a e-shopu Hervis najdete dětská, dámské a pánská kola zlevněná až o 60 % z původní prodejní ceny. Vybírat je možné z široké nabídky elektrokol a trekových, horských či městských kol.

  8. Euronics: Cashback až 10 000 Kč na vybrané televize Philips

    Plánujete-li kvůli přechodu na vysílání DVB-T2 pořízení nového televizoru, pak by byla škoda nevyužít skvělé akce na televize Philips. Na Euronics.cz si stačí do 30. září 2018 vybrat a koupit jeden z televizorů Philips Ambilight TV, následně je třeba nákup registrovat na webu TV-peníze-zpět.cz a do 30 dnů vám společnost Philips pošle na účet předem určenou částku. A samozřejmě platí, že čím vyšší řada (a tedy i cena) televizoru, tím je cashback vyšší.

  9. Notino: Letní výprodej sluneční a tělové péče

    Na Notino.cz právě probíhá velký letní výprodej. Se slevou až 60 % pořídíte parfémy oblíbených značek jako například Lancôme, Calvin Klein, Hugo Boss, Armani nebo Versace. Zlevněné jsou také přípravky určené k péči o tělo a pleť, v nabídce najdete značky, mezi kterými nechybí La Roche–Posay, Vichy, Bioderma, L’Oréal Paris a Clinique.
    Další slevy můžete uplatnit, pokud využijete slevový kupon Notino.

  10. Bibloo: Další zboží ve slevách a slevový kód na poslední velikosti

    Na Bibloo.cz pokračuje druhá vlna přecenění dalších úžasných kousků od prémiových značek Tommy Hilfiger, Lacoste, Guess, Calvin Klein či Desigual. Snížené ceny budou trvat až do konce srpna 2018. Kromě finálních slev je možné využít slevový kód LASTCHANCE na poslední velikosti, který vám zaručí slevu ve výši 15 %.

  11. Kasa: Dárek za více než 2 000 Kč k navigacím a autokamerám Mio

    Za nákup vybraných autokamer a navigací Mio na Kasa.cz nyní dostanete dárky v hodnotě až 2 390 Kč. Jedná se o fit náramky nebo smart hodinky. A opět platí, že čím vyšší řada, tím vyšší cena a tím také hodnotnější dárek. Hodinky nebo náramek získáte, pokud zakoupíte daný produkt, vyplníte a vytisknete registrační formulář, který zašlete s kopií nákupního dokladu poštou na určenou adresu. Podmínkou je nákup do 30. září 2018, přičemž formulář musí být odeslán nejpozději 31. října 2018. Kompletní pravidla najdete na stránkách MioPromoce.cz.
    Před nákupem se určitě podívejte, jestli nevyužijete slevový kupon Kasa.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás