Skrblíkův týden: Notino doprava zdarma, soutěž Lidl lyžák, slevové kupóny A3 Sport

Redakce
Publikováno 24. září 2018
  1. Notino: Po celý týden doprava zdarma

    Až do neděle můžete využívat v e-shopu Notino dopravu zdarma, podmínkou je nákup v hodnotě alespoň 1 200 Kč. Pro uplatnění akce není nutné zadávat slevový kód Notino.

  2. Adidas: Kupte 2 věci, získáte slevu 20 %

    Do neděle 30. září 2018 nabízí oficiální e-shop Adidas slevu 20 % na zboží z outletu a z kampaně Back to Sport. Podmínkou pro získání slevy je nákup alespoň dvou kusů zboží, navíc je nutné uvést slevový kód Adidas ve znění BTS20.

  3. A3 Sport: Sleva 20 % na nezlevněné a 5 % na zlevněné zboží

    Až do 30. září 2018 můžete získat 5% slevu na zlevněné a 20% slevu na libovolné nezlevněné zboží. Slevový kupón A3 Sport můžete získat v rámci programu Našim pro radost. Ten sice mohou využít pouze zákazníci T-Mobilu, ale nic vám nebrání získat jejich SIM kartu zdarma.

  4. Lidl: Soutěž o lyžák pro celou třídu

    Jen do konce září probíhá společná soutěž Lidlu a Evropy 2 o lyžák pro celou třídu zdarma. Úkol je jednoduchý: Do 5. října 2018 poslat na adresu rádia co nejdelší slepeninu účtenek z Lidlu. Lyžák zdarma získají třídy se třemi nejdelšími účtenkami. Více informací

  5. Baťa: Sleva 20 % na tip týdne

    V internetovém obchodě známé obuvnické značky můžete ušetřit 20 % na výrobcích označených jako tip týdne. Stačí v posledním kroku objednávky zadat slevový kód Baťa ve znění tipcz, nabídku nelze kombinovat s jinými akcemi.

  6. Tesco: Sleva 150 Kč na první nákup nad 500 Kč

    Recenzi internetového obchodu Tesco jsme vám přinesli krátce po jeho spuštění, dnes pro vás máme tip na slevu 150 Kč na první nákup v hodnotě alespoň 500 Kč. Slevový kupón Tesco získáte, když si necháte zaslat SMS z programu O2 Extra výhody. Pokud SIM od O2 nemáte, nezoufejte. Můžete si ji objednat zdarma, nebo poprosit někoho z kamarádů. Chci slevu do Tesca

  7. Burger King slevové kupóny vám ušetří až 50 %

    Nové slevové kupóny Burger King najdete již nyní v mobilní aplikaci určené pro systémy Android i Apple. Appku stačí stáhnout a kupóny zobrazit na pokladně.

  8. Teta drogerie: Výrobky Finish se slevou 50 %

    Prodejny sítě drogerií Teta nabízejí do 3. října 2018 výrobky značky Finish určené pro myčky nádobí se slevou 50 %. Sůl v balení 1,5 kg tak koupíte za 34,95 Kč, tablety Finish v balení XL a dvě balení gelu Finish po 650 ml budou vaše za 134,95 Kč a 800 ml lesku Finish a dvakrát 250 ml čističe Finish vám budou říkat pane za 79,95 Kč. Akce je určena pouze pro členy Klubu Teta, do kterého se lze zdarma registrovat. Více informací

  9. Bibloo: Finální slevy až 85 %

    V Bibloo tento týden probíhá finální výprodej, během kterého koupíte vybrané kousky se slevou až 85 %. Platí to mimo jiné o značkách Vespa, Pinko, Vero Moda, Columbia nebo Versace Jeans. Extra slevu můžete získat, pokud využijete slevový kupón Bibloo. Zobrazit nabídku

  10. Takko Fashion: Sleva 25-30 % na libovolný výrobek

    Německý řetězec s oblečením Takko Fashion nabízí slevu 25 + 25 + 30 % na libovolný výrobek všem zákazníkům, kteří se zaregistrují do programu Takko VIP. Nabídka platí jen do středy 26. září 2018, tak neváhejte.

  11. MALL: Soutěž o 100× 1 000 Kč

    Internetový obchod Mall a Visa pořádají do 29. října 2018 soutěž o 100× 1 000 Kč a o hlavní cenu – dílnu snů za 300 000 Kč. Pro účast v soutěži je třeba nakoupit na Mallu a zaplatit zapamatovanou platební kartou Visa. Jako bonus získáte slevové kupóny Mall v hodnotě 5 000 Kč. Více informací

  12. Tescoma slevový kupón 100 Kč

    V e-shopu můžete získat slevový kupón Tescoma v hodnotě 100 Kč na první objednávku, stačí se přihlásit k odběru newsletteru. Slevový kód následně dorazí e-mailem.

  13. Skrblíkův tip: Místenka ČD zdarma

    S rostoucí obsazeností vlaků je v poslední době stále častější, že bez místenky si nesednete. Zatímco za místenku do většiny vlaků zaplatíte na pokladně 35 Kč, při koupi jízdenky skrze mobilní aplikaci MůjVlak je místenka zdarma. Aplikace je velmi povedená.
    Cestujete-li s Českými drahami pravidelně, doporučujeme se registrovat do věrnostního programu ČD Body a vložit peníze na konto ČD Kredit. Jízdenku koupíte za desítky vteřin a po nasbírání dostatečného počtu bodů můžete cestovat v první třídě zdarma.


I
IS 26.09.2018 – 11:18

Dobrý den, 2. A3 Sport: Sleva až 20 % na nezlevněné i zlevněné zboží a po rozkliknutí A3 Sport: Sleva 20 % na nezlevněné a 5 % na zlevněné zboží -- není snad nutné používat taktiky obchodníků ... brala jsem, že Skrblík je tu pro nás a nemá tohle zapotřebí ... Ivana

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 26.09.2018 – 11:20

Dobrý den, omlouvám se, nebyl to záměr. Titulek byl moc dlouhý a nevešel se na jeden řádek, proto byl takto neobratně zkrácen.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás