Skrblíkův týden: Mega výprodej v Lidlu, slevový kupon Tesco a splátky bez navýšení v Alze

Lenka Chládková
Publikováno 30. října 2017
  1. Ryanair: Za nákupy do Milána za 518 Kč

    Během listopadu nabízí nízkonákladová aerolinka RyanAir zpáteční letenky z Ostravy do Milána za 518 Kč. K dispozici jsou termíny od neděle do čtvrtka:
    12. listopadu – 16. listopadu 2017
    19. listopadu – 23. listopadu 2017
    26. listopadu – 30. listopadu 2017
    V prosinci zpáteční letenky vychází na 678 Kč, nákupy v povánočních výprodejích je možné naplánovat na leden 2018, kdy jsou letenky dostupné opět za 518 Kč. V ceně letenky jsou dvě příruční zavazadla, cena je platná do vyprodání nejlevnějších míst.

  2. Alza.cz: Splátky bez navýšení

    Do 5. listopadu 2017 je možné nakupovat na Alza.cz na splátky bez navýšení. Splátky jdou rozložit do 10 měsíců u položek od 2 000 Kč z celého sortimentu Alza.cz. Před nákupem je třeba zjistit, zda splňujete podmínky pro poskytnutí úvěru, následně při výběru způsobu platby zvolíte možnost „Na splátky“. Vyberete si typ úvěru, doplníte požadované údaje a vyčkáte na schválení. Smlouvy vytisknete, potvrdíte a přinesete je při vyzvednutí zboží na prodejnu. Pokud si zboží necháte doručit, je nutné potvrzené smlouvy s potřebnými doklady zaslat poštou na adresu Alzy. Úvěr je poskytován společností Cetelem.

  3. Tesco: Slevový kupon Tesco

    Při nákupu v Tesco Potraviny on-line můžete využít elektronického kuponu na slevu ve výši 150 Kč. Slevu lze uplatnit na první on-line nákup minimálně za 500 Kč. Slevový kupon Tesco získáte zde.

  4. Wizz Air zrušil poplatky za velká příruční zavazadla

    Od neděle 29. října 2017 nízkonákladová aerolinka Wizz Air neúčtuje příplatek za nadrozměrné příruční zavazadlo ve výši až 975 Kč. Až dosud byla u Wizz Airu zdarma pouze kabinová zavazadla, která bylo možné uložit pod sedačku před cestujícím.

  5. Lidl: Mega výprodej spotřebního zboží

    Od pondělí 30. října 2017 probíhá v prodejnách Lidl výprodej spotřebního zboží se slevami až 60 %. Slevy se týkají nářadí, dětského, dámského a pánského textilu, osvětlení, povlečení, vybavení pro sport a koupelnové doplňky.

  6. Teta: Prémiová sleva 40 % na celý sortiment Nivea, Colgate a Palmolive

    V drogeriích Teta je možné nakoupit krémy, tělová mléka, sprchové gely, šampony, deodoranty a dětskou kosmetiku Nivea se 40% slevou. Podmínkou je nákup minimálně dvou produktů. 40% sleva na celý sortiment platí i pro značku Colgate a Palmolive. Současně je možné využít 30% slevy na dekorativní kosmetiku Gabriella Salvete a 25 % na L’Oréal Paris. Prémiové slevy platí pouze pro členy Teta klubu do 22. listopadu 2017. K uplatnění slev stačí předložit Teta kartu při placení na pokladně.

  7. M&S: 20% sleva na bundy a kabáty

    Marks & Spencer pořídíte vybrané bundy a kabáty s 20% slevou. Nabídka se týká dámského, pánského a dětského nezlevněného sortimentu a je platná do 8. listopadu 2017. Slevu nelze kombinovat s jinou akční nabídkou.

  8. O2: 1+1 vstupenka zdarma do muzea Kostek a do Obřího akvária

    Zákazníci telefonního operátora O2 mohou v rámci věrnostního programu O2 EXTRA výhody využít akce 1 + 1 vstupenka zdarma do Soukromého muzea Kostek. Akce platí pro všechna Soukromá muzea Kostek na území ČR, tedy v Praze, Liberci, Kutné Hoře a ve Špindlerově Mlýně. V Hradci Králové je možné využít stejné akce na vstup do Obřího akvária. Nabídka platí do 31. prosince 2017.

  9. Deichmann: Mezisezónní výprodej

    V kamenných prodejnách a e-shopu Deichmann právě probíhá mezisezónní výprodej. Vybranou dámskou, pánskou a dětskou obuv je možné pořídit za půlku. Kompletní nabídku najdete zde, nezapomeňte na slevový kupón Deichmann.

  10. RegioJet: Jízdenky 1+1 zdarma do Polska, Anglie, Belgie a Lucemburska

    V rámci akce Týdny slev nabízí dopravní společnost RegioJet jízdenky 1+1 zdarma do Polska, Anglie, Belgie a Lucemburska. Jízdenky je třeba zakoupit v termínu od 30. října do 5. listopadu 2017. Akce se týká jednosměrných autobusových jízdenek s odjezdy od 30. října do 30. listopadu 2017.

  11. CZC.cz: Za nákup notebooku Dell Inspiron kupón na LEGO zdarma

    Pokud zakoupíte v e-shopu CZC.cz jeden z nabízených dotykových notebooků Dell Inspiron, získáte k nákupu kupón na LEGO v hodnotě 1 000 Kč. Více podrobností najdete zde. Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, jestli nejsou k dispozici slevové kupony CZC.

  12. Rossman: Originální čepice Adidas zdarma

    Za nákup libovolných produktů Adidas dostanete v drogeriích Rossman čepici Adidas zdarma. Nákup musí být minimálně za 299 Kč. Akce platí do 12. listopadu 2017 nebo do vyprodání zásob.

  13. Okay: Halloweenské slevy elektra

    e-shopu Okay získáte slevy ve výši 100, 200, 500 a 1 000 Kč na vybrané elektro. Stačí si vybrat kategorii a produkt, u vybraného produktu zkopírovat uvedený slevový kód a ten následně vložit do slevového políčka. Nabídka slev je k dispozici zde.
    Před nákupem v Okay Elektro se podívejte, zda nejsou k mání další slevové kupony Okay.

  14. Sportisimo: Likvidace zboží v Ostravě, Opavě a Třinci

    Ve třech slezských prodejnách Sportisimo se likvidují zásoby. Se slevou až 75 % je možné nakoupit zimní bundy, lyžařské oblečení, mikiny, trička, tepláky, trekovou nebo zimní obuv. Sleva se týká pouze prodejen v Ostravě, Opavě a Třinci. Akce trvá do 5. listopadu 2017.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás