Skrblíkův týden: Mega výprodej v Lidlu, O2 sleva na jízdenky Eurolines, Jarní slevy v Tchibo a H&M

Lenka Chládková
Publikováno 16. dubna 2018
  1. Ryanair: Na podzim z Prahy do Barcelony za 1 640 Kč

    Zpáteční letenky z Prahy do Barcelony nabízí aerolinka Ryanair v listopadu 2018 za cenu od 1 640 Kč. Termíny s takto nízkými cenami jsou dostupné spíše ke konci listopadu. Ceny platí pouze do vyprodání nejlevnějších míst.

  2. Lidl: Mega výprodej spotřebního zboží

    V pondělí 16. dubna 2018 odstartoval v prodejnách Lidl velmi oblíbený Mega výprodej spotřebního zboží. Se slevou až 60 % je možné pořídit vybrané oblečení z dámských, pánských a dětských kolekcí, vybavení na sport, nářadí nebo potřeby do domácnosti.

  3. H&M: Jarní slevy až do 40 %

    V internetovém obchodě H&M je možné do neděle 22. dubna 2018 nakoupit se slevami až do výše 40 %. Slevy platí na vybrané zboží z dámských, pánských a dětských kolekcí, stejně tak jako na doplňky do domácnosti H&M Home. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, získáte navíc 10% slevu na celý nákup.

  4. Albert: Věrnostní kampaň s kávou Albert Excellent zdarma

    V minulém týdnu Albert spustil novou věrnostní akci. Za každých 200 Kč nákupu získáte 1 nalepovací bod, za určitý počet bodů nižší cenu u vybraného výrobku, přičemž 3 první body jsou zdarma. 15 nasbíraných bodů můžete vyměnit za čtvrtkilové balení kávy z Kolumbie, Brazílie nebo Keni, případně za jedno balení porcovaného čaje z linie Albert Excellent. Kávu a čaj dostanete bez doplatku.
    Za 15 bodů a doplatek 99 Kč koupíte konvici na kávu s pohyblivým filtrem, tedy French Press Kafetier o objemu 1 l, Tefal elektrický mlýnek na kávu pořídíte za 15 bodů a doplatek ve výši 299 Kč, 15 bodů a doplatek 1 999 Kč je třeba na Kompaktní pákové espresso Krups. Nabídka zboží ve věrnostním programu není vyloženě jen pro milovníky kávy, v akci lze pořídit vše potřebné k přípravě a uchování čerstvých nápojů. Více podrobností najdete na stránkách Albert.cz.

  5. UrbanStore.cz: 100 jarních bund a mikin za 999 Kč

    Na UrbanStore.cz od pondělí 16. dubna 2018 probíhá speciální akce na jarní bundy a mikiny. 100 dámských a pánských značkových kousků pořídíte za 999 Kč. V nabídce jsou bundy a mikiny od značek Under Armour, Vans, Loap, Puma, Adidas, Diesel, nebo Salomon. Na UrbanStore.cz můžete na nákup získat voucher v hodnotě 100 Kč. Stačí se přihlásit k odběru novinek, poukaz je možné uplatnit při nákupu nad 500 Kč.

  6. Kasa.cz: Další slevy a splátky bez navýšení na 10 měsíců

    Na Kasa.cz stále probíhá jarní výprodej vybraného zboží se slevami až 80 %. Do středy 18. dubna 2018 můžete využít 30% slevy na kávovary DeLonghi , elektrospotřebiče Braun a Kenwood, grily Tefal, vysavače Rowenta, nebo na automatická espressa Krups. K dispozici jsou také 10% slevy na volné stojící a vestavné domácí spotřebiče, malé kuchyňské spotřebiče a vybrané produkty pro úklid a osobní péči. K uplatnění slevy stačí zadat při nákupu konkrétní slevový kód, který najdete na stránkách Kasa.cz.
    Až do 20. dubna 2018 je možné nakupovat v e-shopu Kasa.cz na splátky bez navýšení. Nepotřebujete hotovost a při splátkách na 10 měsíců nezaplatíte nic navíc. Službu poskytuje Hello bank! by Cetelem.

  7. Tchibo: Móda, sport a bydlení se slevou až 60 %

    Tchibo.cz nabízí svým zákazníkům slevy až 60 % na módu, sport a bydlení. Zlevněné jsou vybrané kousky z dámských, pánských a dětských kolekcí, se slevou ale můžete pořídit i nábytek, bytové doplňky nebo různé domácí potřeby. Za dopravu ani za dobírku nic neplatíte.
    Před nákupem se podívejte také na Skrblíkův kupónový web, jestli není dostupný slevový kupon Tchibo.

  8. O2: 25% sleva na jízdenky s Eurolines

    O2 pro své klienty zajistil opět skvělou výhodu, 25% slevu na jízdenky po České republice i Evropě. Začátek cesty se neváže pouze na Českou republiku, cestovat je možné z různých evropských zemí. Vyrazit tak můžete s partnery Eurolines například z Lyonu do Barcelony, z Amsterdamu do Bruselu, případně do dalších měst, což dříve nebylo možné. Postup k vygenerování kódu najdete na stránkách ExtraVýhody.cz. Slevu lze čerpat 4x během 1 kalendářního měsíce. Akce potrvá až do 31. prosince 2018.

  9. Bibloo.cz: 20% slevy na vybrané zboží

    Speciální jarní slevy ve výši 20 % najdete na Bibloo.cz. Každý den probíhá jiná akce, sleva 20 % se vztahuje i na již zlevněné zboží a platí vždy 24 hodin. Pro uplatnění slevy je třeba v košíku zadat promo kód SPRING. Během týdne je možné slevu využít v kategoriích:

    • Pondělí 16. dubna 2018: Šaty a sukně
    • Úterý 17. dubna 2018: Obuv
    • Středa 18. dubna 2018: Spodní prádlo
    • Čtvrtek 19.dubna 2018: Košile a halenky
    • Pátek 20. dubna 2018: Módní doplňky
    • Sobota 21. dubna 2018: Mikiny
    • Neděle 22. dubna 2018: Džíny a kalhoty

    Před nákupem se nezapomeňte zkontrolovat, zda pro vás nemáme připraven slevový kupon Bibloo.cz.

  10. Deichmann: Top akce v e-shopu Deichmann

    V rámci Top akce v e-shopu Deichmann je možné nakoupit vybrané jarní boty z dámské, pánské a dětské kolekce za snížené ceny. Akce trvá do 22. dubna 2018 nebo do vyprodání zásob. Doručení je zdarma.

  11. Luxor: Každý den vybraná knížka za půlku

    Luxoru se zavádějí akční dny, 4 dny v týdnu zde seženete jeden knižní bestseller s 50% slevou. Dny jsou rozdělené tematicky, Chytré pondělí nabídne motivační a vzdělávací literaturu, Zamilovaná středa zahrnuje červenou knihovnu, Napínavý pátek zlevní vybranou detektivku, thriller nebo psychologický román a Veselá neděle bude určena dětem. Akce platí ve všech pobočkách knihkupectví Luxor.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás