Skrblíkův týden: Jízdenka na léto od ČD, spinnery za 149 Kč a Apple na splátky bez navýšení

Lenka Chládková
Publikováno 12. června 2017
  1. ČD: Jízdenka na léto od 690 Kč

    Od 15. června 2017 bude možné u Českých drah zakoupit Jízdenku na léto. S Jízdenkou na léto je možné neomezeně cestovat po celé ČR po dobu sedmi nebo čtrnácti dnů. Jízdenka není omezena počtem vlaků, nebo počtem ujetých kilometrů. Platí vždy pro jednoho cestujícího na všechny vlaky Českých drah ve 2. třídě. Jízdenku lze zakoupit pro období od 1. čerence do 31. srpna 2017. Sedmidenní jízdenka stojí 790 Kč a čtrnáctidenní 1 190 Kč. Jízdenku na léto si můžete pořídit za zvýhodněnou cenu, pokud máte In Kartu s jakoukoliv platnou zákaznickou aplikací (IN 25, IN 50, IN Důchodce, IN Senior) nebo platný průkaz ISIC. Se slevou je sedmidenní jízdenka za 690 Kč a čtrnáctidenní za 990 Kč. Jízdenky zakoupíte v e-shopu nebo u kterékoli pokladní přepážky Českých drah.

  2. Alza: Vyměňte starý mobil za nový chytrý telefon Samsung

    Na jakékoli prodejně Alza.cz je možné vyměnit starý tlačítkový telefon za nový smartphone od Samsungu se slevou až 1 500 Kč. Do kampaně jsou zahrnuty nejprodávanější telefony z řady Samsung Galaxy. Například na modely Samsung Galaxy J3, J5 a J7 získáte dodatečnou slevu 500 Kč, pro Galaxy A3 a A5 1 000 Kč a pro modely řady S7 a S8 1 500 Kč. Současně je možné využít speciální nabídky pro smartphony, ve které si chytrý telefon pořídíte nyní, ale platit začnete až v září. Více informací k této nabídce najdete na Alza.cz.

  3. Drogerie Teta: 50% sleva na značku Dove

    Celý sortiment značky Dove pořídíte za půlku v drogeriích Teta. Sleva je podmíněna nákupem minimálně dvou produktů Dove a členstvím v Teta klubu. Do věrnostního program Teta klub se lze registrovat na kterékoliv prodejně drogerie Teta, stačí na místě vyplnit přihlášku, na základě které vám bude vydána členská karta. Slevu můžete čerpat ihned po registraci.

  4. Mall: Nakupte a dostanete 300 Kč na další nákup

    Slevový kód v hodnotě 300 Kč získáte při nákupu zboží z kampaně Dovolená jako malovaná na MALL.cz. Kód obdržíte mailem hned druhý den po vyzvednutí zboží a platí do 30. 6. 2017. Slevu lze uplatnit při dalším nákupu nad 3000 Kč. Slevový kód nelze použít na nákup zboží s označením Partnerský prodej. Pokud nakoupíte na MALL.cz do 18. června, automaticky soutěžíte o poukaz ve výši 20 000 Kč na nákup zájezdu nebo letenek na Invia.cz.

  5. Datart: Apple na splátky bez navýšení

    V rámci kampaně “Bezva dny – 100 % úroků zpět” na Datartu je možné pořídit produkty značky Apple bez akontace a při řádném splácení dostanete nazpět zaplacené úroky. Například při úvěru na částku 10 000 Kč bude počet měsíčních splátek 11 a výše měsíční splátky 1 000 Kč. Za úvěr celkem zaplatíte 11 000 Kč, roční úroková sazba je 17,57 %, RPSN 19,07 %. Při splnění podmínek dostanete 1 000 Kč zpět. Akce platí na všechny produkty Apple do 2. července.

  6. Dr. Max: Sleva na Vichy 200 Kč a akce na produkty Bioderma

    Při nákupu kosmetických přípravků Vichy minimálně za 590 Kč získáte slevu 200 Kč. Dále je v e-shopu Dr.Max možné využít speciální akce na produkty z řad Bioderma, například při koupi Bioderma Micelární H2O pro citlivou, problematickou a dehydratovanou pleť obdržíte druhé balení za 0,01 Kč, a za nákup dvou produktů z řady opalovacích krémů Bioderma Photoderm získáte 500 ml balení péče po opalování Photoderm After Sun. K nákupu vybraných výrobků Bioderma navíc získáte micelární vodu Bioderma Sensibio zdarma.

  7. Electroworld: Cashback na chladničky Electrolux a AEG

    V Electroworldu a u dalších prodejců elektra získáte za nákup ledničky Electrolux s technologií NoFrost s cenou vyšší než 9 990 Kč nazpět 1 000 Kč. Při nákupu chladničky AEG s technologií NoFrost s cenou vyšší než 13 990 Kč získáte nazpět 1 500 Kč. Nabídka se týká vybraných výrobků, jejich seznam najdete zde. Stačí svůj nákup zaregistrovat na stránkách výrobce, nejpozději do třiceti dnů vám bude částka zaslána na účet.

  8. Takko: 50% slevy

    V Takko začal velký letní výprodej. S 50% slevou je možné nakoupit letní oblečení pro celou rodinu. Nejbližší kamennou prodejnu Takko vyhledáte na stránkách Takko.cz.

  9. Sparkys: 20% sleva na muzikál Madagaskar – Muzikálové dobrodružství

    Sparkys připravil pro členy věrnostního programu 20% slevu na lístky na muzikál Madagaskar. Slevu je možné uplatnit do 30.června při online nákupu na webu Ticket Art. Po výběru města a vstupenek stačí do pole “Slevové poukázky” zadat slevový kód: sparkys. Sleva se odečte automaticky. Představení muzikálu Madagaskar je plánováno od října 2017 v několika městech ČR, v hlavních rolích se představí Václav Noid Bárta, Roman Tomeš nebo Michaela Nosková.

  10. Tesco: Akční nabídka nářadí

    V Tescu až do 27. června pořídíte nářadí za akční ceny. Zajímavé jsou nástroje od značky Reikel. Například Reikel Vrtací kladivo 1 150 W za cenu 1 299 Kč, Reikel Multifunkční nářadí 300 W za 699 Kč, příklepová vrtačka 710 W za 549 Kč nebo kotoučová pila 1 400 W za 999 Kč. V akční nabídce je také nářadí Black & Decker.

  11. Alza hračky: Spinnery od 149 Kč

    Aktuálně velmi žádané antistresové hračky neboli fidget spinnery najdete na Alze pod záložkou Hračky. K dispozici je široká škála spinnerů v ceně od 149 Kč. Vybírat můžete z různých tvarů, materiálových provedení, barev a potisků včetně svítících spinnerů.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás