Skrblíkův týden: Do Španělska za 520 Kč, vstupenky do CineStar 1+1 zdarma, sleva 2 000 Kč na letecký zájezd

Lenka Chládková
Publikováno 28. května 2018
  1. Ryanair: Španělská Costa Brava z Berlína za 520 Kč

    V průběhu celého června nabízí Ryanair zpáteční letenky z Berlína Tegel do Girony za 520 Kč. Dopravcem je Laudamotion, letenky ale prodává Ryanair, jednosměrná letenka stojí 9,99 eur. Termínů je zatím dostatek, s rezervací se nevyplácí příliš vyčkávat, nabídka platí pouze do vyprodání nejlevnějších míst.

  2. Alza: Slevy až 50 % na vybrané hračky

    Na pátek 1. června 2018 připadá Mezinárodní den dětí a už teď je jasné, že se u mnoha prodejců máme na co těšit. V Alze pořídíte za půlku celý sortiment hraček HotWheels, s 30% slevou panenky Barbie nebo s 20% slevou všechny stavebnice Lego. Navíc pokud od pondělí 28. května do středy 30. května 2018 koupíte hračky Hasbro za více než 549 Kč, získáte zdarma hračku.
    Nezapomeňte se před nákupem podívat, zda pro vás také nemáme připraven slevový kupon Alza.

  3. Dr.Max: Opalovací přípravky v akci

    Zdá se, že nám právě začala letní sezóna. Minimálně tento týden se čekají opravdové letní teploty, proto se Skrblík zaměřil na to, kde se dají výhodně koupit přípravky na opalování. V e-shopu Dr.Max probíhá hned několik akcí. Do čtvrtka 31. května 2018 zde pořídíte přírodní sluneční péči od značky WELEDA s 10% slevou a kosmetické přípravky značky Uriage Bariésun dokonce s 20% slevou. K přípravkům Daylong Kids dostanete zdarma 50ml Daylong gel SPF 50+ a za nákup ochranné kosmetiky Ladival získáte plovací kruh. Zmínit je také třeba přípravky po opalování Panthenol Omega, které Dr.Max nabízí s 25% slevou až do 31. července 2018.

  4. Answear: Výprodej se slevami až 50 %

    Na stránkách Answear.cz probíhá výprodej uprostřed sezóny. Vybrané kousky je možné pořídit se slevou až 50 %. Mezi zlevněným zbožím najdete stylové doplňky od prémiových značek, letní botky, sportovní tenisky a velký výběr různých módních kousků pro pány i dámy. Doručení je zdarma. Akce platí do čtvrtka 31. května 2018.
    Podívejte se také na Skrblíkův kuponový web, jestli není k dispozici slevový kupon Answear.

  5. CZC.cz: 20% slevy u vybraných výrobků

    CZC.cz slaví 20. narozeniny a u té příležitosti pro své zákazníky přichystal slevu 20 % na 20 oblíbených produktů. Produkty se každý týden mění, stačí sledovat aktuální akční nabídku. K uplatnění slevy je třeba zkopírovat slevový kód, který je uveden vždy u konkrétního produktu ve zlatém rámečku označeném jako „Extra sleva“, do políčka pro slevový kód v prvním kroku objednávky. Slevy se týkají produktů z celého sortimentu e-shopu CZC.cz.

  6. Billa: 2 000 Kč na letecký zájezd

    Billa má pro členy svého věrnostního klubu přichystanou speciální nabídku. Každý, kdo má na své Billa kartě nasbírán dostatečný počet bobů, může vyměnit 3 000 Billa bodů za slevu 2 000 Kč na letecký zájezd od cestovní kanceláře ITS BILLA TRAVEL. Minimální hodnota zájezdu musí být alespoň 10 000 Kč. Akci je možné využít do 15. června 2018.

  7. Asko: 100 produktů za půlku a sleva až 70 % na zahradní nábytek

    e-shopu Asko máte nyní příležitost nakoupit s 50% slevou. Přesně 100 produktů se až do 2. června 2018 nabízí za poloviční ceny. Jde o výběr zboží napříč celým sortimentem, výhodně lze koupit například kancelářská křesla, sedačky, postele, kuchyně, skříně nebo obývací stěny.
    Zároveň probíhá zajímavá akce na zahradní nábytek. Vybrané zboží bude až do čtvrtka 31. května 2018 za ceny snížené až o 70 %.

  8. Albert: Sleva 2 Kč na litr benzínu či nafty

    Slevu na pohonné hmoty ve výši 2 Kč na litr dostanete za nákup v hypermarketech Albert. K získání slevy stačí splnit podmínku, že od čtvrtka 31. května do neděle 3. června 2018 nakoupíte za více než 600 Kč. Při placení vám bude na pokladně vydán slevový kupón, který následně uplatníte na čerpacích stanicích Albert. Kupon je platný od 31. května do 6. června 2018. Maximální odběr při využití této slevy je 100 litrů pohonných hmot na jedno tankování.

  9. O2: Kredit 200 Kč na wellness od Slevomatu

    Do čtvrtka 31. května 2018 mohou klienti O2 uplatnit kredit 200 Kč na jakýkoliv wellness pobyt v ČR zakoupený prostřednictvím Slevomatu. Podrobný návod k vygenerování kódu najdete na stránkách ExtraVýhody.cz, dárkový kód je třeba zadat do tajné sekce Slevomatu, kredity se vám pak připíšou na váš účet. Získaný kredit má platnost 14 dnů od data připsání.

  10. CineStar: Last Minute vstupenky 1+1 zdarma

    Ušetřit na vstupenkách do kina CineStar můžete s aplikací Cool Ticket. Aplikaci jsme zmiňovali již minulý týden v souvislosti se slevou na jízdenky od FlixBusu. Postup k získání slevy je jednoduchý, v aplikaci si zvolíte město, přesněji tedy pobočku CineStar, uložíte si film, který chcete vidět a na danou hodinu vyrazíte s doprovodem do kina. Kupon uložený v aplikaci předložíte u pokladny, kde za cenu jedné vstupenky dostanete vstupenky dvě. V aplikaci si je možné předplatit také občerstvení CineStar za výhodnější ceny. Last Minute vstupenky jsou v prodeji pouze od pondělí do čtvrtka.
    Aplikace Cool Ticket je zdarma pro iOSAndroid.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás