Skrblíkův týden: 1+1 káva zdarma v Costa Coffee, šrotovné na mobilní telefony a Mallorca za 260 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 4. června 2018
  1. T-Mobile: 1+1 káva zdarma v Costa Coffee

    Klienti společnosti T-Mobile mohou každé pondělí využít speciální nabídky v řetězci kaváren Costa Coffee. Při předložení kódu dostanou dvě kávy za cenu jedné. Kód lze získat zasláním bezplatné SMS ve tvaru PRORADOST COSTA3 na číslo 4603. Nabídka platí až do konce roku 2018.

  2. A3Sport: Až 70% slevy v letním výprodeji

    V kamenných prodejnách a e-shopu A3Sport odstartoval letní výprodej se slevami až 70 %. V nabídce najdete sportovní boty, sportovní oblečení a doplňky. Zastoupeny jsou značky jako Adidas, Converse, Crocs, Vans nebo Under Armour. Doručení je zdarma při objednávce za více než 2 000 Kč. Výprodej potrvá až do 31. srpna 2018, nebo do vyprodání zásob.

  3. Ryanair: Mallorca z Berlína za 260 Kč

    Přímo neuvěřitelnou nabídku najdete na stránkách Ryanair.com. Jednosměrné letenky z Berlína Tegel na Mallorcu pořídíte hned v několika červnových termínech za 4,99 eur. Zpáteční let vychází na necelých 10 eur, což je v přepočtu asi 260 Kč. Zatím je k dispozici poměrně dost termínů, například ve dnech 12.–19. června 2018, 13.–20. června 2018, 19.–26. června 2018 nebo 20.–27. června 2018. Případně se termíny dají zkombinovat s letenkami za 9,99 eur, takže by zpáteční letenka vycházela na 390 Kč. Nabídka platí do vyprodání nejlevnějších míst.

  4. UrbanStore: Letní slevy až 50 %

    Vybrané kousky až s 50% slevou najdete na UrbanStore.cz. Zlevněná je pánská i dámská móda, boty a doplňky. Nakupovat je možné dámské topy od 124 Kč, šortky od 209 Kč, pánská trička od 224 Kč, plavky od 600 Kč nebo sportovní boty od 850 Kč. Zastoupeny jsou prémiové značky jako Diesel, Lacoste, Polo Ralph Lauren nebo Replay a oblíbené sportovní značky jako Adidas, Nike, Salomon, Reebok či New Balance. Kompletní nabídku najdete na stránkách UrbanStore.cz.

  5. Kasa.cz: Cashback až 3 000 Kč na pračky a sušičky Electrolux

    Plánujete-li pořízení nové pračky, sušičky či kombinované pračky se sušičkou, můžete dostat odměnu až 3 000 Kč. Podmínkou je nákup vybraných praček a sušiček značky Electrolux. Seznam spotřebičů, na které se akce vztahuje, najdete na Kasa.cz. Nákup pak stačí zaregistrovat na této stránce, odměnu dostanete nejpozději do 30 dnů od schválené registrace. U podobných cashbacků je možné uplatnit slevové kupony, jsou-li k dispozici. Nezapomeňte se tedy podívat, zda pro vás Skrblík nepřichystal slevový kupon Kasa.
    Jaké parametry by měla pračka se sušičkou splňovat, se dozvíte v našem článku Pračka se sušičkou, nebo samostatná sušička a pračka?

  6. ARKET: 20% sleva na celý sortiment sesterské značky H&M

    V minulém roce módní řetězec H&M uvedl na trh novou značku ARKET. V jejím sortimentu najdete dámské, pánské i dětské oblečení a doplňky do domácnosti. Základní charakteristikou značky je nadčasovost, jednoduchost a svěží design. Ceny jsou ve srovnání s H&M trochu vyšší a kamenný obchod v ČR zatím nenajdeme. V e-shopu ARKET.com je právě možné využít 20% slevu za registraci k odběru zpravodaje. Postup je jednoduchý, označíte položky, o kterých chcete být informováni, a uvedete svoji e-mailovou adresu. Do e-mailu vám přijde potvrzení o úspěšné registraci se slevovým kódem. Pokud kód zadáte do objednávky, bude vám z celkové ceny odečteno 20 % a dopravu získáte zdarma. Akce je časově omezena, po jejím ukončení bude k dispozici pouze sleva ve výši 10 %, tak jak jsme zvyklí v e-shopu H&M.

  7. O2: 20% sleva na celý sortiment Sparkys, Bambule a HM Studio

    Vysvědčení se pomalu blíží, proto je na čase přemýšlet na tím, jak snaživá dítka za celý školní rok odměnit. 20% slevu na všechny hračky kromě stavebnic LEGO nabízí prostřednictvím společnosti O2 řetězce Sparkys, Bambule a HM Studio. Podmínkou získání slevy je slevový kód vygenerovaný na stránkách ExtraVýhody.cz. Slevu lze na jedno O2 číslo čerpat 10× po dobu platnosti nabídky, nejdéle však do 24. června 2018.
    Nejste klientem O2? Slevy v rámci ExtraVýhod získáte i na předplacenou SIM kartu od O2. Podívejte se na přehled nejlepších předplacených SIM karet pro rok 2018.

  8. ZOOT: Týden britské módy se slevou až 20 %

    Na ZOOT.cz právě probíhá týden britské módy, první díl je věnován módní značce Dorothy Perkins. Dorothy Perkins je věnována výhradně dámám a pro její kousky jsou typické ženské střihy, zajímavé potisky a sympatické ceny. Sleva na ZOOT.cz trvá do středy 6. června 2018. Navíc platí doručení zdarma.

  9. T.S.Bohemia: Šrotovné na mobilní telefony

    Za starý mobilní telefon dostanete U TSBohemia.cz okamžitou slevu až 1 000 Kč na nový telefon z vybrané nabídky. Maximální slevu 1 000 Kč lze uplatnit na telefony od 8 999 Kč, například na Sony Xperia XA2, Huawei P10, Honor 10 nebo Samsung Galaxy A8. Sleva 500 Kč se dá použít na mobily s cenou od 3 989 Kč a vztahuje se třeba na Sony Xperia XA1, Huawei P Smart, Honor 9 nebo Samsung Galaxy XCover 4. Nejnižší sleva 300 Kč platí na telefony s cenou od 1 690 Kč. U všech zařízení je možné nákup na splátky, při řádném splácení získáte 100 % úroků nazpět. Akci je možné využít do 30. června 2018.

  10. Lidl: Výbava na kempování v přírodě

    Ve čtvrtek 7. června 2018 startuje v Lidlu nová kampaň, ve které pořídíte vše potřebné pro dovolenou v přírodě. Například stan pro 4 osoby za 1 490 Kč, samonafukovací karimatku za 499 Kč, spací pytel za 399 Kč nebo Invertorový generátor 1 200 W za 3 999 Kč. Některé akční produkty je možné zakoupit již nyní v e-shopu Lidl.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás