Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

Marie Janáčová
Publikováno 11. srpna 2018

Móda není jen pro holky, i kluci chtějí nosit moderní oblečení a líbit se ostatním. Chcete vašim dětem dopřát trendy oblečení? Sledujte aktuální celosvětové trendy u oblečení pro dospělé, většina z nich se totiž odráží i v dětském oblečení. Skinny džíny, nášivky, potisky, kalhoty s prodřením a mnoho dalších najdete v nabídce mnoha dětských oddělení obchodů s oblečením. Pořiďte dětem cool oblečení pro dny ve školních lavicích i mimo ně. Obohaťte jejich šatník o stylové oblečení.

Tentokrát jsme vybrali 10 kousků pro vašeho malého fešáka.

  1. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Tričko Star Wars s krátkým rukávem

    Každý správný fanda Star Wars by měl vlastnit tričko s tímto motivem. Vyzkoušejte třeba tohle cool dětské tričko z Answear, které kombinuje oblíbené lego se Star Wars. Tričko s potiskem pěchoty Stormtrooperů si každý chlapec, který sleduje Star Wars, jistě zamiluje.

    Tričko je černé barvy s bílým potiskem v přední části a na rukávu. Střih je rovný a výstřih kulatý. Je vyrobeno z elastické pleteniny (100% bavlna). Answear nabízí i další kousky s motivem Star Wars. Jiná trička nebo třeba botky najdete zde.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  2. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Vzorovaná košile

    Že je košile jen pro formální příležitosti? Ani náhodou. Košile váš malý gentleman vynosí klidně i do školy, stylová vzorovaná košile by proto v jeho šatníku neměla chybět. Košili kombinujte s úzkými džíny či jednoduchými jednobarevnými kraťasy.

    Košile má krátké rukávy a klasický měkký límec. Košile má zapínání na knoflíčky a chybí mu náprsní kapsa. Vyberte si ze dvou vzorů a dvou barev košile, světlá varianta s rostlinným motivem nebo tmavě modrá barva s motivem peří. Materiál košile je 100% viskóza.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  3. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Tmavě šedé skinny džíny

    Skinny džíny by neměly v šatníku chybět, a to ani v klučičím. Kromě klasických černých budou každému klukovi slušet i džíny šedé. Jedná se o univerzální kousek, který bude pasovat ke každému tričku. Pořiďte tyto kvalitní tmavě šedé džíny ze ZOOT dánské značky Name it. Jsou elastické, odolné a měkké.

    Kalhoty mají tři kapsy vpředu a dvě vzadu. Zadní kapsy jsou ozdobného charakteru, jsou posazené níže a mají světlé proužky kolem lemů. Zapínání kalhot je na zip a háček. Šířka pasu je nastavitelná. Složení materiálu je 73 % bavlna, 16 % polyester a 1 % elastan. Vnitřní délka nohy pro velikost 116 je 48 cm.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  4. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Mikina s logem Batman

    Marvelovky jsou nestárnoucí klasikou a milují je dospělí i děti. Pro fandy Batmana je tady super jednoduchá mikina s logem Batmana na přední straně. Mikina má velkou kapuci a rukávy zakončené elastickým úpletem. Stejně tak je elastický i spodní okraj mikiny. Černozlaté logo Batmana obsahuje oboustranné flitry, takže bude doslova svítit jako ono legendární logo ve filmu. Mikina je vyrobena ze 100% bavlny.

    Pokud váš chlapec není zrovna fanouškem Batmana, nezoufejte, může si vybrat ze dvou dalších hrdinů komiksů Marvel. Stačí překliknout na jinou barvu mikiny. Na modré mikině najdete známé logo Supermana a na červené mikině blesk typický pro Flashe.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  5. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Jednobarevné kraťasy

    Vzorované kraťasy se hodí v létě k bazénu, k běžnému nošení však zvolte spíše jednobarevné kraťasy, které můžete kombinovat se zajímavými svršky. K těmto jednoduchým kraťasům se bude hodit jakékoliv tričko, tílko či košile. Jsou velmi snadno kombinovatelné. Navíc si můžete vybrat hned ze čtyř barev – černá, bílá, zelená a tělová.

    Kraťasy mají rovný střih, klasický pas a všité kapsy. Společně s kalhotami vám dorazí navíc i pásek. Složení materiálu kalhot je 100% bavlna, pásek je vyroben z polyesteru a polyuretanu.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  6. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Oboustranný bomber

    Bombery jsou v současnosti velmi oblíbené a nechybí v nabídce žádného obchodu s módou, který se drží aktuálních trendů. Pro chladné dny bude ideální volbou tato tmavě modrá klučičí bunda ve stylu bomber. Bunda je oboustranná, svrchní část je tmavší a připomíná mikinu, najdete zde dvě kapsy na patenty a lemy jsou zdobeny bílými proužkami. Spodní část připomíná kožíšek a má malou náprsní kapsu na zip.

    Bunda má zapínání na zip a nízký stojáček. Rukávy i spodní část mikiny jsou zakončeny elastickou pleteninou. Složení materiálu bundy je u svrchní části 72 % bavlna a 28 % polyester a v části spodní 100 % polyester.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  7. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Elegantní vesta

    Čas od času je potřeba nahodit elegantní outfit, zvláštních příležitostí je mnoho, ať už předávání vysvědčení či rodinná oslava. Elegantní vestičku ke košili můžete využít vždy. Vyzkoušejte tmavě šedou vestu z Tchiba, je příjemná k pokožce, jemná. Vesta je v módním úzkém střihu a má dva ozdobné vstupy do kapes. Vesta má zapínání na tři knoflíky.

    Materiál vesty je z větší části biobavlna (20%), zbytek tvoří polyester. Podšívka je vyrobena celá z bavlny z ekologického zemědělství. Potěšující je navíc velmi příjemná cena.

    Zdroj fotky: Tchibo.cz

  8. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Světlé džíny s prodřením

    Vedle tmavých džínů mějte doma pro vašeho malého frajera i džíny světlé. Tyto džíny z potrhaného denimu budou jistě správnou volbou. Využijete je jak do školy, tak i mimo ni. Džíny jsou střihu slim a mají klasický pas. Nechybí zde několik trendy oděrek.

    Na přední straně kalhot najdete tři kapsy, v zadní části dvě. Zapínání je na zip a knoflík. Složení materiálu kalhot je 99% bavlna a 1% elastan.

    Zdroj fotky: Answear.cz

  9. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Džínová košile s dlouhým rukávem

    I kluci chtějí mít vyladěné outfity, k tomu vám dopomůže džínová košile. Tyto košile jsou velice šik, vyzkoušejte třeba tuto tmavě modrou košili od dánské značky Name it. Džínová košile perfektně doplní klučičí outfit, který se bude hodit k jakékoliv neformální příležitosti.

    Košile má dlouhé rukávy a rovný střih. V přední části se nachází dvě větší náprsní kapsy. Materiál je lehký a prodyšný, příjemný na omak. Zapínání v přední části je na patentky. Materiál košile je 100%% bavlna.

    Zdroj fotky: ZOOT.cz

  10. Módní hlídka: 10 tipů na stylové oblečení pro kluky

    Teplá khaki parka

    Do zimy jedině ve stylové bundě! Parky jsou v kurzu a neuděláte s nimi krok vedle. Zelená parka je nadčasovou klasikou. Pořiďte na zimu jednu i vašemu malému fešákovi. Jedná se o zateplený model rovného střihu s kapucí. Zadní část bundy je prodloužená. V přední části najdete dvě větší kapsy na zapínání a dvě průhmatové náprsní kapsy.

    Hlavní zapínání bundy je na zip a západky. Na levém rukávu se nachází další zip. Kapuce má kožešinu, která v zimě efektivně zahřeje. Rukávy mají na koncích elastické pleteniny, které zabraňují studenému vzduchu proniknutí dovnitř. Bunda je vyrobena ze 100% polyesteru.

    Zdroj fotky: Answear.cz


E
Eva 23.11.2019 – 16:36

Jsem opravdu nadšená. Nikdy jsem "módní trendy" nesledovala, šla jsem spíš svou cestou. Ale vnuka k tomu nutit nemohu a jsem ráda, když mu nějaký ten kus oblečení nejen poslouží, ale také udělá radost. Dík za vaši užitečnou práci.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Módní hlídka


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás