7 triků, jak ušetřit v lékárně Dr. Max: Karta výhod, doprava zdarma, akce 1+1, cashback

Lenka Chládková
Publikováno 15. listopadu 2023

Dr.MaxLékárenský řetězec Dr.Max provozuje společnost Česká lékárna holding, a.s., která patří do investiční skupiny Penta Investments. Lékárny Dr.Max najdete rovněž na Slovensku, v Polsku, Srbsku, Rumunsku, Itálii, Bulharsku a v Maďarsku. V České republice je nyní provozováno přibližně 490 poboček.

Lékárny Dr.Max jsou velmi dobře dostupné, velká část poboček se nachází v obchodních centrech, čemuž je přizpůsobena i otevírací doba. Dr.Max svým zákazníkům nabízí široký výběr zboží, nízké ceny, slevy na doplatky léků a momentálně více než polovinu léků na předpis zcela bez doplatku.

  1. 7 triků, jak ušetřit v lékárně Dr. Max: Karta výhod, doprava zdarma, akce 1+1, cashback

    Sledujte akční leták Dr. Max

    Akční leták pro lékárny Dr. Max nabízí poměrně výrazné slevy napříč celým sortimentem a je v platnosti po celý měsíc. Výjimkou je letní období, kdy je nabídka platná od začátku července do konce srpna.

    V letáku najdete veškeré aktuálně zlevněné léky, vitamíny, doplňky stravy, zdravotní pomůcky i kosmetické produkty, dětskou výživu a potřeby pro zvířata.

    Na aktuální slevy v lékárnách Dr.Max vás můžeme také upozornit v každotýdenní rubrice Skrblíkův týden.

  2. Pořiďte si klientskou Kartu výhod Dr.Max

    Pro věrné zákazníky je v lékárnách Dr.Max připraven klientský program Karta výhod Dr.Max. Registrace je možná osobně v lékárnách Dr.Max, nebo on-line prostřednictvím registračního formuláře na stránkách Drmax.cz. Po registraci obdržíte věrnostní kartičku.

    V rámci tohoto věrnostního programu máte:

    • více než polovinu léků bez doplatku
    • slevu až 50 % z doplatku na recept
    • dopravu zdarma při nákupu nad 250 Kč
    • individuální slevové kupóny
    • antikoncepci za výhodnější ceny
    • lékařskou konzultaci 2x za rok zdarma
    • přehled historie nákupů z lékáren i z internetu + vyhledávač lékáren
    • online databázi příbalových letáků

    Výhody věrnostního programu

    Více než polovina léků bez doplatku

    Všem držitelům věrnostní karty Dr.Max jsou ve všech kamenných lékárnách Dr.Max v České republice vydávány vybrané léky na lékařský předpis bez doplatku. Jedná se o léky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění bez doplatku.

    Sleva až 50 % z doplatku na recept

    Všichni, kteří jsou součástí programu Karta výhod Dr.Max mají slevu až 50 % z doplatku na léky na recept. Sleva Dr.Max je platná v případě prokázání se věrnostní kartičkou v lékárně při výdeji léků dostupných na recept.

    Doprava z e-shopu zdarma

    Věrnostní program nabízí registrovaným členům dopravu zdarma jakýmkoliv vybraným způsobem, a to u všech objednávek přesahující částku 250 Kč. Nakoupíte-li tedy nad 250 Kč a budete přihlášeni, můžete si objednávku nechat zdarma dovézt klidně expresní dopravou DODO.

    Individuální slevové kupony Dr.Max

    Držitelé Karty výhod Dr.Max dostanou hned několikrát za rok sadu speciálně vybraných slevových kuponů, které jsou vybírány na základě uskutečněných nákupů, tedy dle individuálních potřeb. Kupony jsou rozesílány v tištěné podobě poštou, elektronicky e-mailem, nebo je najdete ve svém zákaznickém účtu. Slevové kupony je možné uplatnit neomezeně po celou dobu jejich platnosti v kterékoli lékárně Dr.Max (ne na e-shopu).

    Antikoncepce za výhodnější ceny

    S věrnostní kartičkou Dr.Max mohou ušetřit také všechny ženy, antikoncepci zde totiž zakoupí za výhodnější ceny. Dr.Max má na své webu ceník antikoncepce, kde porovnává ceny s věrnostním programem a bez.

    Lékařská konzultace 2x za rok zdarma

    S Kartou výhod máte 2x ročně bezplatnou online konzultaci s lékařem. Dr.Max spolupracuje s internetovou lékařskou poradnou uLékaře.cz, která funguje 24 hodin, 7 dní v týdnu a kde vám praktický lékař do 6 hodin odpoví na vaše dotazy.

    Další výhody

    Díky věrnostnímu programu Dr.Max budete mít rovněž přístup do online databáze příbalových letáků, do vyhledávače lékáren a k historii vašich nákupů z lékáren i z internetu. Veškeré informace o Kartě výhod najdete na webu.

  3. Nakupujte v e-shopu Dr.Max s dopravou zdarma pro přihlášené

    E-shop Dr.Max nabízí široký výběr zboží – volně prodejné léky, doplňky stravy, suplementy pro sportovce, dětská výživa a kosmetika, dermokosmetika, dentální hygiena, zdravotnický materiál a diagnostické přístroje. Z e-shopu Dr.Max nemusí přijít pouze léky, najdete tam například krmivo pro zvířata, potraviny, čisticí prostředky, bytové vůně i domácí spotřebiče.

    Doprava zdarma pro přihlášené

    Zboží objednané z e-shopu je možné zdarma vyzvednout v lékárnách Dr.Max, nebo si nechat doručit domů při nákupu nad 1 500 Kč. Pozor, ale to pouze v případě, že nebudete na e-shopu zaregistrováni.

    Pro registrované zákazníky, kteří nakoupí nad 250 Kč je přichystána zcela bezplatná doprava Dr.Max, a to klidně prostřednictvím expresní dopravy DODO. Objednávku si můžete nechat doručit také do Dr.Max boxu, prostřednictvím PPL, DPD nebo České pošty, nebo zajít osobně do lékárny.

  4. Ušetřete s dalšími akcemi na e-shopu Dr.Max

    Na e-shopu Dr.Max objevíte další zajímavé akce a slevy. Vždy naleznete nějaké produkty v akční kategorii 1 + 1 navíc, 3 produkty za cenu 2S dárkem navíc. Výhodně lze pořídit léky, potravinové doplňky, bio produkty, potraviny, kosmetiku a mnoho dalšího.

    V Dr.Max výprodeji ušetříte desítky procent i desítky korun. Výše slevy je v červeném rámečku u každého výprodejového produktu. Další Dr.Max slevy najdete v podobě bannerů zde nebo na hlavní stránce e-shopu.

    Na speciální akce v e-shopu Dr.Max vás může upozornit také naše pravidelná rubrika Skrblíkův týden. Nový přehled slev vychází vždy v pondělí.

  5. Privátní značka Dr.Max

    V lékárnách Dr.Max je v nabídce široká škála produktů označena logem vlastní značky Dr.Max. Jedná se především o doplňky stravy a volně prodejné léky za výhodné ceny. V roce 2022 uplynulo 10 let od založení této privátní značky. Kompletní seznam produktů vlastní značky Dr.Max je k dispozici na oficiálních stránkách.

    Pod vlastní značkou Dr.Max prodává mimo jiné sluneční kosmetiku Equilibria, nebo čtyři řady pečující dermokosmetiky Nuance.

  6. Slevové kupóny Dr.Max

    Předtím než na e-shopu nakoupíte, navštivte náš kupónový web a podívejte se, zda nejsou k dispozici slevové kupóny Dr. Max. Tímto způsobem lze ještě více ušetřit a získat tak produkty Dr.Max za ještě přívětivější ceny.

  7. Nakupujte skrze cashback

    Za nákupy v e-shopu Dr.Max můžete dostat část utracených peněz nazpět. Stačí si založit účet na Tipli.cz a přejít skrze tento portál do internetového obchodu Dr.Max.

    Za nákup s cashbackem vám bude navráceno až 5 % z hodnoty vašeho nákup. Přečtěte si náš článek Srovnání cashbacků.


R. Čámská 20.12.2018 – 17:59

Ačkoli jsem držitelkou klientské karty a je mi 64 let, v provozovně na Národní 35 v Praze 1 mi nebyla poskytnuta sleva na recept vydaný Mojí ambulancí. Lék mi vyzvedával manžel, který cenu po slevě neznal a proto se proti plné ceně léku neohradil. Lék Betaloc ZOK beru dlouho a vždy mi u Dr. Maxe sleva byla poskytnuta, proto je mi záhadou, proč tentokrát ne.

Odpovědět

D
Dafoe 02.04.2019 – 19:39

Nevím, kde jste přišla na to, že je Max levný. Mi přijde jako lobby. Dokonce ani s kartou, která platí jen na některé nákupy. Není to jen u jednoho léku, ale u více a nejlépe ne tak frekventovaných. U frekventovaných je cena profláknuta. Na některých jinde za 500,- můžete ztratit i 160-170 Kč. Karta nekarta. Takže jestli eshop, tak dobře porovnat a nedávat vždy na internetové příspěvky lobistů. Paní jen dobře opsala, co nabízí sám prodejce na svých stránkách nic víc.

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 03.04.2019 – 07:54

Dobrý den, především v článku nikde neuvádím, že by byl Dr.Max levný. Nicméně dle vlastních zkušeností mohu s klidným svědomím říci, že u Dr.Maxe se dá v porovnání s jinými lékárnami poměrně dost ušetřit. Ale to samozřejmě nemusí platit u celého lékárenského sortimentu a vaše zkušenosti mohou být jiné, jak sám/sama píšete. Příště si prosím pečlivěji přečtěte text, než začnete formulovat a zveřejňovat vaše osobní závěry, a pokud se rozhodnete někoho obviňovat z opisování, pak je dobré porovnat oba zdroje. Z informací na stránkách přirozeně vycházím, protože to u takového typu článku ani jinak nejde, ale rozhodně "dobře neopisuji", což si vlastně nemohu ani dost dobře dovolit, neboť na rozdíl od vás se pod své příspěvky podepisuji.

Odpovědět

D
Dafoe 03.04.2019 – 18:51

V klidu paní informátorko Chládková, nechovejte zase tak ješitně. Ještě vás čeká celý život, co budete dělat za 20 let ;-) Dobře, tak se omlouvám nebylo to slovo levné, ale nízké ceny. Měl jsem zato, že když jsou někde nízké ceny, tak je to i levné, což takové informace "nezávislé" třetí strany často říkají. Jinak pardon myslel jsem, že člověk píšící pro své čtoucí klienty, tak hodnotí nikoliv přepisováním materiálů prodávajícího z eshopu, ale z vlastních zkušeností. To tam můžete dát rovnou jen odkaz. Váš příspěvek považuji za reklamní lobby nebo nedostatek relevantnějších příspěvků. Vy jste pouze přepisují resp. opisující informace, takže informátorka. Neuvedla nic nového, nic, zásadního a konkretního. Skrblík má mnohem, mnohem odbornější články, které se zakládají na zkušenostech a recenzích samotného autora. Takže opravu se na mne nezlobte, ale je to můj osobní názor, ale ten článek kromě jednostranné pochvaly tvořené z obsahu web stránek prodejce nic nepřináší. Mějte se krásně a příště prosím pochopte, že je rozdíl mezi autorem článku a člověka komentujícím, který velmi často odepisuje pod přezdívkou. Pokud máte však s tím problém a něco to mění na skutečnosti, tak pro vás paní informátorko vám prozradím jméno. Hezký den a doufám, že teď to má pro vás větší validitu. Josef Novák

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 03.04.2019 – 19:38

Dobrý den, pane Nováku, děkuji vám za názor i podepsanou odpověď. Mrzí mě, že to berete tímto způsobem. Článek o tom, jak ušetřit v lékárnách Dr.Maxe, je součástí většího souboru článků, které informují čtenáře o tom, jaké možnosti úspor daný řetězec nabízí bez toho, že by bylo nutné slevy dohledávat u každého prodejce zvlášť. Zkrátka, vše na jednom místě. Také přeji hezký den a pevně věřím, že napříště se naše komunikace ponese v příjemnějším duchu :-)

Odpovědět

D
Dafoe 03.04.2019 – 23:06

Samozřejmě paní Chládková :-) Mějte se krásně a věřím, že pokud na sebe příště natrefíme, tak již budeme komunikovat příjemněji :-)

Odpovědět

M
Miloslava 17.07.2022 – 08:51

Dobrý den,nakupuji v Dr Max často přes E shop ,ale nelíbí se mi,že když si vyzvedávám zboží na prodejně,tak musím zaplatit zato,že platím.

Odpovědět

J
Julie 02.07.2023 – 18:22

Zřejmě dotyčný nepředložil klientskou kartu.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás